Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny sen o lustrze i odbiciu mezczyzny co oznacza

Polecane posty

Gość gość

Sen byl bardzo wyrazisty. Rzadko kiedy pamietam twarz kogokolwiek a tu prosze, niepodzianka. snilo mi sie, ze stalam w kolejce do budki by zaplacic za cos do jedzenia, drobniaki mi wypadly, probowalam je zbierac, jednak nie potrafilam zebrac wszystkich, jakby sie zapadly pod ziemie. Kiedy sie podnioslam by zaplacic naprzeciwko mnie na polce stalo lustro i zamiast swojego odbicia, zobaczylam mlodego mezczyzne.Wygladal na okolo 30 lat, byl przystojny, czarne wlosy, piekne czarne oczy (ktore byly najpiekniejsze na swiecie), wyraziste usta, sniada cera, Co ten sen moze oznaczac?

Gość gość
.

Gość gość
zupełnie nic. może brakuje ci jakiegoś pierwiastka w organizmie? Może tabletki multiwitaminowe powinnaś łykać?

Gość gość
Tak naprawde urodziłas sie w ciele mężczyzny...ja myślę :p

Gość gość
w jakim ciele mezczyzny? czy ktos jeszcze cos wie i sie zna?:)

Gość gość
.

Gość gość
w gore hej

Gość gość
Jeśli młoda dziewczyna spotyka mężczyznę we śnie znaczy,że musi na niego jeszcze poczekać.Przystojny - oznacza dostatek,radość,pomyślność.

Gość gość
Aha,jeszcze lustro.Widzieć w nim innych-postąpisz nieuczciwie względem innych ludzi---odbicie w lustrze-poszukiwanie prawdziwego obrazu siebie.---to ja,ten od poprzedniego wpisu.

Gość gość
Twoj sen oznacza, ze dzialasz troche opieszale, gubisz cos, tracisz na zawsze. W lustrze powinno byc Twoje wlasne odbicie ale jesli nie jest to znaczy ze zatracasz realne podejscie do swiata przez marzenia o jakims przystojnym facecie ktorego pragniesz poznac czy spotkac. Ten sen to ostrzezenie.

Gość gość
Hej tak z innej beczki polecam wam nowy serwis aukcyjny na którym można kupić np. laptopa za 20 złotych : tniesz.pl/tanielicytacje Polecam serwis, póki co mało użytkowników i łatwo się wygrywa

Oznacza to, że masz ochotę na przystojnego bruneta, z którym przez tydzień będziesz żywiła się pizzą na telefon, bo nie wyjdziecie tyle z łóżka.