Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście ta matkę która pokazuje w mediach swoje niemowle bez rąk i nóg ?

Polecane posty

Gość gość
Żebyś ty kiedyś nie musiał /a się prosić o pieniądze na leczenie swojego dziecka a jak widać takich rodzi się coraz więcej. Rehabilitacja i protezy (które będą musieli wymieniac) to są takie koszty ze swoimi podatkami możecie się "wypchac"

Gość gość
robota gowniana ? w tym kraju dobrze jak masz jakakolwiek prace.

Gość gość
A jak je odda to kto je będzie utrzymywać. Też państwo przecież.

Gość gość
taka co urodzi potworka wyciagnie wiecej kasy od pansta niz samotna matka z 6 zdrowych dzieci

Gość gość
"niejedna kobieta ma dziecko albo dzieci i nie może znaleźć pracy a mąż tyra żeby utrzymać rodzinę a mają ładne sliczne dzieci a matki potworków dostają kase i drą ryja że chcą więcej bo nie moga pracować a musza mieć więcej pechowiec.gif każdy teraz ma mało a niektóre matki slicznych zdrowych dzieci nie mają w ogóle i jakoś nie mają gdzie się drzeć, co maja zrobić , na ulice wyjdą ? po co ? zauważyłam że teraz posiadanie dziwoląga jest powodem do występowania w telewizji albo ubiegania się o wyjatkowa kasę" Co to znaczy "nie może znaleźć pracy"? Praca jest wszędzie, za gównianą stawkę, ale większości społeczeństwa żyje się nieciekawie. Nie wiem czego ty wymagasz.

Gość gość
a jakie prawo maja wymagac czegos wiecej matki tych potworow

Gość gość
Ktos robi z siebie błazna i tak już będziesz zawsze "płacić na to dziecko. Czy je odda czy nie!

Gość gość
"Jak g****o umiesz to i g****o dostajesz " tępa zdziro ! my tyramy i zarabiamy a państwo nam polowe zabiera żeby takie potwory i nieroby żyły , zabiera nam tyle że nie mamy na rzeczy które chcemy kupić swoim dzieciom taka jest gospodarka w Polsce debilko a nie że ktoś jest głupi i nic nie umie pusta kretynko niedorozwinięta jak ten kadłub ! mamy kraść albo oszukiwać na podatkach ? wtedy takie potwory zdechłyby z głodu bo żyją z naszych ciężko zarobionych pieniędzy i nie mielibyście kasy od państwa, a poseł swojej pensji nie odejmie ! więc nie ubliżaj zdziro ludziom którzy w tym kraju pracują

Gość gość
Autorko postu jesteś DEBILKĄ!!!!!!

Gość gość
jak odda to chociaz nie bedzie tego kadluba w wiadomosciach na kazdym kanale nie mozna spokojnie obejrzec wieczorem wiadomosci tylko pokazuja wszedzie to paskudztwo

Gość gość
A takie prawo, że to był błąd lekarzy, ich niedopatrzenie, rodzice musieli stanąć przed faktem dokonanym. Co mają teraz zrobić z dzieckiem? Zapakować w śliski kocyk? Niech walczą o godne życie dla swojej pociechy. "taka co urodzi potworka wyciagnie wiecej kasy od pansta niz samotna matka z 6 zdrowych dzieci" No nie przytaczaj przykładów jakiejś patologii... Kto normalny w tym kraju robi 6 dzieci jak nie ma za co żyć. A szanowny tatuś to gdzie?

Gość gość
wlasnie kazdemu zabieraja na te pasozyty przez co ludzie pracujacy maja malo pieniedzy dla swoich dzieci i siebie

Gość gość
Trzeba się było uczyć albo kombinować to by cię było stać na utrzymanie rodziny. Ja jakoś tego problemu nie mam ;) Moi znajomi też nie ;p

Gość gość
całe podłudzie polaczkowe te brudne zakały Europy powinny się takie rodzić , przydałyby się Wielkim Narodom na przeszczepy. choć czy te brudne polactwo się na cokolwiek nadaje?

Gość gość
tak bo twoim zdaniem wszyscy w tym kraju zarabiaj po 10000. sobie poczytaj jaka jest srednia krajowa z ktorej i tak zabieraja ludziom na takiego kadluba

Gość gość
A może ja sobie nie życzę by moje podatki były przeznaczane na utrzymanie więźniów, skoro sami mogą zarobić na swoje utrzymanie, hę? Nie podoba mi się też, że rodziny patologiczne dostają kasę za nic i jeszcze się mnożą. Też ich wystrzelić?

Gość gość
A marzę żeby nasze państwo w końcu się wzięło za to i naprawdę pomagało takim chorym dzieciom a nie dawało takich ochlapow. Żeby tych co tak na to pracują zalała ich żółć :)

Gość gość
Ty nie jestes czlowiekiem tylko pozbawiona emocji, kregoslupa moralnego podlja suuka. Jesli twoje dziecko bedzie mialo kiedys takiego jak to okreslasz niedorozwoja? Bedziesz kazala go zgladzic? dalej bedziesz sie trzymala swoich pogladow? jesli bedziesz jux stara i schorowana to tez bez prawa do zycia? Co jest winne to dziecko. Teraz potrzebuj***ardziej niz zdrowe na rehabilitacje i protezy

Gość gość
trzeba było sie uczyć to powtarzają stare dziadki które wspołczesnych czasów nie znają, może dajesz du/py na parkingu i sie cieszysz że masz 200 zl dziennie ale niektórzy pracują i odprowadzaja podatki a skoro tys taka pogata to weź sobie 10 takich KADŁUBÓW i je utrzymuj skoro takie piękne i będa kimś bogaczka sie znalazła hahahaha pusta zdzira bez szacunku do ludzi , zeżryj te kadłuby debilko

Gość gość
a kadlub za co dostanie kase? za to ze jest paskudny i jest potworem tez sobie nie zycze zeby moje podatki szly na cos takiego

Gość gość
Przeczytałam pierwsze wpisy i są przerażające!! Jesteście do bólu j*******e!! To jest DRAMAT!! DRAMAT DLA KOBIETY!! NIE WAŻNE CO BY ZROBIŁA!! Moje dziecko było głuche!! ROZUMIESZ!! JEDNA Z DRUGĄ DEBILKĄ!! Ta diagnoza mnie dobiła!! Miałam kasę i moje dziecko dziś słyszy!! Pamiętam tamten dzień i diagnozę!! Więcej nie odpiszę!! Zawsze zastanawiam się, coby było, gdybym tej kasy nie miała!! Co robią takie matki, bez kasy!! Wcześniej kasy nie miałam!! przeżyłam straszną biedę!! MOJE DZIECKO BYŁOBY GŁUCHE!! nie umiałoby mówić, wiem o czym piszę, bo mam kontakt z takimi dziećmi!! Autorko idź i jebnij się młotkiem w łeb!!

Gość gość
takas bogata damulka bierz tego kadluba

Gość gość
Sama nie masz szacunku. Widać, że jesteś tępą babą, ale już nie chciałam się zniżać do twojego poziomu. I tak, jestem bardziej za pomocą takim chorym dzieciom z dobrych rodzin niż np. za przedszkolem dla twoich bękartów, bo po takiej matce to nic dobrego z nich i tak nie będzie.

Gość gość
Zapominasz ze życie lubi się odwrócić i ty tez możesz mieć chore dziecko albo ktoś z twojej rodziny i tez będziesz prosić o pomoc.ciebie nie bedzie stać bo z*******l/a/sz za najniższą a przecież taka MONDRA jesteś

Gość gość
c***j kogo obchodzą twoje podatki durna autorko, KAŻDY musi płacić na coś na co niekoniecznie ma ochotę płacić. taki system. jak się nie podoba to idź pod latarnię albo zacznij robić jakieś lewe ineresy, wtedy nie będziesz musiała płacić podatków. daruj sobie ten ból doopy tępa krowo i skończ wyżywać się na dziecku.

Gość gość
gluchote mozna wyleczyc a kadlub zawsze bedzie niedorozwinietym kadlubem

Gość gość
ja bym wyrzuciła na śmietnik takiego wstrętnego kadłuba z paskudnym ryjem, świnia juz jest ładniejsza

Gość gość
zalozcie jakas grupe OBRONCZYNIE KADLUBOW i sie nimi zachwycajcie

Gość gość
Zaloze sie ze te najbardziej ujadajace to najgorliwsze katoliczki. Kochaj blizniego jak siebie samego...znacie? Wspolczuj, pomagaj potrzeujacym bliznim Zwlaszcza niewinnym dzieciom. i tak zmienisz sie w proch czy masz wiecej czy mniej na koncie. I bedziecie kiedys za wszystko sadzone zobaczycie

Gość gość
tępa kur/wa która broni kadłuba znajdź sobie faceta kadłuba może ci zrobi bachora kadłuba i będziesz się cieszyć szmato