Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście ta matkę która pokazuje w mediach swoje niemowle bez rąk i nóg ?

Polecane posty

Gość gość
a niech piszą że jedna pisze , co sie będziesz tłumaczyć :D fanki kadłubów muszą sobie znaleźc wytłumaczenie

Gość gość
i co ja sie ciesze ze nie bede miec

Gość gość
A czy ty widziałaś z jaką miłością ta matka patrzy na to dziecko...ten kadłub jak to nazywasz. Dla niej to jest dziecko które dziewięć miesięcy nosiła pod sercem i kocha je bez względu na to jakie jest. I ma rację że walczy o jego przyszłość. I jak dla mnie dyskusja w tym temacie jest zbędna...szczególnie dyskusja osób które nie mają pojęcia jak to jest. Ja też nie mam pojęcia ale po prostu rodziców tego dziecka podziwiam i trzymam kciuki za to aby udało im się wywalczyć dla niego lepsze życie. A hieny internetowe niech gdzie indziej idą na żer.

Gość gość
Juz widze trola co wypisuje takie rzeczy. Pryszcze, rozczixhrany leb, zniszczone zeby, rozbiegane oczy, wstretne cialo. Sfrustrowane babsko szukajace uwagi. Pisze ze nie moze miec dzieci a na 100% nikt nie chce jej zrobic. Albo i nie moze wybrakowane babsko trzeba ja zabic

Gość gość
no i jak fanki kadłubów popłakałyście się ?

Gość taka_jedna_blondyna
Widzialam, wcale nie jest brzydki !! Jest slodki, z buzki normalny noworodek (i tak wszystkie szkraby wygladaja tak samo) Jak mozna cos takiego w ogole napisac ?? A Stephen Hawkins ?? Toulouse-Lartec ?? Ich tez sie powinno abortowac ??

Gość gość
hahaha na pewno kocha tego kadluba tak jak i wy

Gość gość
porownujesz hawkinga do jakiegos kadluba on nie urodzil sie kadlubem nie porownuj tego nawet

Gość gość
Złóżmy się na wibrator dla tej pani. Niech też ma nieco uciech życia.

Gość gość
ale wy jesteście Wredni ! aż się wierzyć nie chce że się tak nasmiewacie z biednego dziecka

Gość gość sama złość
Po prostu przestańcie gadać z tym idiotą. Tak jak ktoś napisał, to jest przekraczanie granic człowieczeństwa, ale w kierunku prymitywizmu. Mnie jest łatwo, chociaż trochę wczuć się w sytuację tych rodziców i ich dziecka. To jest ogrom cierpienia, którego nie potrafię sobie wyobrazić, ale który przeczuwam. Nie umiem i nie chcę, czynić sobie zabawy z cierpienia istoty zupełnie niewinnej. To jest zajęcie dla dewiantów, socjopatów.

Gość gość
taaa jasne broncie dalej kadlubow

Gość gość
Dlatego, że jacyś gówniarze prawdopodobnie się będę z niego śmiać to dlatego ma umrzeć, serio? Macie gorsze poglądy niż Hitler. Do wszystkich tych, którzy życzą temu dziecku śmierci - różne rzeczy chodzą po ludziach, życie bywa przewrotne. Wypadki się zdarzają. I Wy możecie stracić kiedyś nogę, rękę, obie kończyny, wszystkie i oby Was wtedy rodzina się nie wyrzekła.

Gość gość
a wiesz ze tej rozpaczy w tv nie bylo jakos szczegolnie widac

Gość gość
Drodzy Kafeterianie, jestem z Was dumna! Pokazaliście mi, że nie tylko trolle tu siedzą, ale też inteligentne i wrażliwe jednostki. Pozdrawiam Was.

Gość gość
Gdybym wiedziała jak mogę oddać jeden procent podatku dla tego dziecka...wie ktoś jaka to fundacja?

Gość gość
kadłuba się szybko kąpie przynajmniej nogami nie wierzga

Gość gość
oddaj na zwierzeta

Gość gość
dlaczego tylko jeden ? oddaj 20

Gość gość
i szybko ubiera owinac w cos i juz kadlub ubrany a ile zaoszczedza na butach

Gość gość
jak widzę taki temat to się martwię , że tego k******a polaczkowego podludzia nie wymordowano. poważny błąd historyczny

Gość gość
Czyli na ciebie mam rozumieć

Gość gość
I to piszą lewaki, którzy poglądami nie różnią się od Hitlera. Tfu!

Gość taka_jedna_blondyna
Ten chlopczyk moze w przyszlosci duzo pokazac. Mam kolezanke, ktora przykuta do lozka od 12 i do respiratora od 14 roku zycia skonczyla 3 kierunki studiow, jest ceniona poetka. A chodzic nigdy nie umiala, chociaz nogi miala cale. Ale ruszac sie tez nie. A, nie ma co spierac sie z milosnikiem dziwnego slowa ''kadlubek'', bo lepiej miec mozg w calosci, a wady fizyczne niz na odwrot. Chociaz to drugie od razu widac, to brak mozgu daje sie we znaki niemal rownie szybko.

Gość gość sama złość
gość dziś A ty, także się opanuj, bo pisze tu kilka osób normalnych, moja rodzina jest normalna, mam znajomych normalnych ludzi i wszyscy jesteśmy Polakami! Miernoty, dewianci, głupcy są wszędzie, szczególnie w internecie, gdzie mogą kryć swoje szpetne mordy i obnażać swoją chorą i brudną psychikę.

Gość gość
A bo to tępe, brzydkie, wredne. Płacze, że pracuje za najniższą krajową. I oczywiście wszyscy wkoło są winni, okradają go/ją.

Gość gość
co wy tak bronicie tego kadluba

Gość gość
Bo szkoda mi dziecka, które już na starcie ma ciężko. A jeszcze bardziej żal mi rodziców, którzy stanęli przed takim zadaniem i wcale nie byli na to przygotowani. Jestem wrażliwą osobą i życzę temu chłopcu jak najlepiej. A wierzę, że to się uda. Mamy XXI wiek i wiele rzeczy stało się możliwych.

Gość gość
Gość 22.34...a kto ci to będzie tłumaczył skoro i tak nie zrozumiesz

Gość gość
No to teraz forum kafeteria będzie zabezpieczała posty, sprawa zgłoszona na policje . Jest ktoś odważny kto to jeszcze zgłosi, czy tylko klepać potraficie. Służę gotowym formularzem, na podstawie którego nalezy dokonać takiego zgłoszenia. Do tej pory zgłoszenie wystosowało 16 osób. Sprawa jest rozwojowa.