Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrodzenie się związku po 5 latach razem ?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiś 2 tygodni czuje jakby nasz związek odrodzil się na nowo. Jeszcze na początku tego miesiąca mój narzeczony miał problemy cierpiał na tym nasz związek, nasze życie seksualne u jego psychika. Od 3 tygodni jest juz ok, 2 tygodnie temu narzeczony przedluzyl kontrakt na mocy którego jego zarobki będą jeszcze wyższe. Czuje jakby w naszym związku coś się zmieniło, jakby odrodzil się na nowo. Narzeczony jest zrelaksowany, zadowolony. Jesteśmy razem 5 kat, 2 pierwsze lata byliśmy związkiem na odległość, a od 3 lat razem mieszkamy. Możliwe, że coś się zmieniło w naszym związku ?

Gość gość
Tak:) ale powinnaś się cieszyć. Ja też miałam "odrodzenie" związku i tak trwa to do dzisiaj. Jestem z mężem od 11 lat i mamy 5letnią córeczkę. Gdy miała 3 latka się praktycznie rozstałam z mężem. Nie mieliśmy już tematów, łączyło nas tylko dziecko, no i taki wymuszany seks. Po 4 miesiącach do siebie wróciliśmy i w naszym związku zaczęło być dosłownie tak jak na samym początku. Jak byliśmy studentami żyjącymi w chmurach. Nam po prostu życie dorosłe nie wychodzi i musimy szaleć ;) nawet jeśli mamy dziecko

Gość gość
Teraz tylko powinnaś dawać mu dup/ci do oporu i wszystko wróci do normy.

Gość gość
Oby tak dalej.