Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Niech sobie gotuje sama!

Polecane posty

Gość gość

Hej. Może ktoś podsunie jakies rozwiązanie, bo mnie powoli szlag trafia. Mieszkam w domu wraz z rodzicami. Siostra z rodziną mieszkała z nami, ale kilka lat temu wybudowała nieopodal dom i tam już mieszka. Nie pracuje. I,jak mieszkali z nami to i kuchnia, żywienie było wspólne. Teraz jednak mieszka osobno i dalej stołują się u nas! Mało tego, jak gdyby nigdy nic przychodzi, bierze np.kilo mąki na wieczne nieoddanie, czy wiele innych drobniejszych rzeczy - bo zapomniała kupić w sklepie! A mnie to samo, za darmo przychodzi i się wkłada do półek! Ja chciałabym, żeby jakoś rozdzielić się, bo generalnie ja czy mama robimy zakupy spożywcze i żywimy oprócz nas dodatkowo 5 osób! Ja mogę zrozumieć, obiad w niedzielę, ale codziennie? Ja sobie ciuchów nie kupuję bo chcę rodzicom pomóc, fakt, mąż pracuje za granicą i mam za co, ale do cholery, sama w ciąży jestem i chyba też będę myslec o swojej rodzinie a nie o rodzinie siostry, a ona przeciez dnie w domu spędza i obiadu nie ugotuje.... P.S. Jak powiedzmy jest sama zupa na obiad to wykrzywiona że tylko jedno danie. Jak to k*******a zakończyć?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować