Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

Gość gość
przykład: ujawniłeś, że Słodko- winna wyszła za mąż link i temat sobie sam znajdź

Gość gość
wilk, dziecko, zadepczą cię tu. lepiej już opuść to forum, za wysokie progi dla gurala konfitury

Gość gość
Wilk żąda dowodów? Ostatnio gdy poprosiłam o dowody że Agent mu groził ujawnieniem czegoś tam, to mi odpisał żebym sobie sama poszukała, bo jemu się nie chce. A teraz burak żąda, żeby mu wklejać dowody. Hipokryta :D

Gość gość
Nie, bo temat jest już skasowany. Nie pamiętasz już, jak napisałeś "sama sobie znajdź albo jego się spytaj, bo mi się nie chce"? To było kilka dni temu nie mów że już zapomniałeś.

@Wszyscy Dzisiaj o 22:30 ci co maja ochote gadamy o tym jak szybko seks jak poznajacie kogos z kim widzicie szanse na Goralska Milosc malzenstwo i cala reszte:) Zasady znacie odstepstw nie bedzie:) Jak patrze na to z boku obserwujac kobiety i facetow to widze to tak: 1. Faceci chcieliby zaczac na pierwszej randce zeby sprawdzic jaka bedzie kochanka jak jest ok to wtedy zaczynamy rozmawiac o roznych waznych zyciowo sprawach ktore musza pasowac zeby pojawila sie Goralska Milosc malzenstwo i cala reszta. 2. Kobiety dokladnie na odwrot najpierw gadamy tygodniami o roznych waznych zyciowo sprawach przeswietlicie nas jak FBA i KGB razem wziete jak jest ok bedzie seks:) Poglady Wilka: Nie widze sensu gadania o roznych waznych zyciowo sprawach jak nie wiadomo czy ta najwazniejsza rzecz dla Wilka czy bedzie dobra kochanka nie jest wiadoma. Wiec najlepiej seks na pierwszej randce albo w trakcie 3 dniowego wyjazdu do Bacowki po pierwszej wspolnej kawie i to jeszcze z inicjatywy Kobiety zeby sie mogla wykazac ze nie ma problemu z jasnym i bardzo jednoznacznym inicjowaniem seksu:)

Gość gość
gadamy juz o tym od miesiaca i nic wiecej nie wymyslimy, Wilk wez zmien temat.

@ gość dziś Przeczytaj jakie zasady obowiazuja na tym Temacie jak chesz w nim uczestniczyc sa we wstepie do Tematu. Jak ci nie odpowiadaja to widocznie nie jest to Temat dla Ciebie.

Gość gość
Wszyscy sramy na wilka i jego "zasady".

Gość, plus Twoje żarty, i uśmiech z facjaty nie schodził:) achhhh dziękuję za wyborne przedstawienie, dziękuję Onegdaju:)

Gość gość
ty chyba naprawdę myślisz że na forum pisze jedna osoba. oboje z widmem czytacie jak dzieci we mgle:)

Gość gość  mężatka
szkoda takiego faceta na to forum aa szczególnie na ero

Gość gość
Konkretniej:szkoda jakiego faceta?no ?

Witam wszystkich Polaków co kochają Polskę i Miłość a seks traktują jako język Miłości który służy do jej wyrażania i wzmacniania więzi erotycznej najważniejszego z 3 filarów Miłości. Cele Tematu: 1. Więz Erotyczna jako najwazniejszy element Milosci jak ja utrzymac na wysokim poziomie w stalym zwiazku 2. Miliosc do Polski i obowiazki kazdego Polaka wobec niej jak walczyc z nieuchronna okupacja Rosyjska ktora nastapi jak padnie Ukraina ostatni Bastion naszej Wolnosci 3. Biesiada Erotyczna gdzie moze poznac kogos z kim w realu mozecie odnalezc Goralska Milosc Zasady na tym Temacie 1. Wilk rzadzi tutaj niepodzielnie jako Tworca Tematu tak jak w Prawie Wilka na ERO jest zapisane. 2. Obowiazuje koniecznosc posiadania stalego Nicka i Avatara jasno definiujacego plec. Pozostale wypowiedzi beda Ignorowane. 3. Obowiazuje wzajemny szacunek uczestnikow Tematu PRAWO WILKA NA ERO 1. Na Temacie niepodzielnie rzadzi jego Tworca to on ustala jego: 1.1 Cele 1.2 Zasady 1.3 Klimat 1.4 Kto jest a kto nie mile widziany na Temacie 2. Nie pasuje ci Temat i osoba jego Tworcy to: 2.1 Szukasz takiego Tematu ktory ci odpowiada 2.2 Nie znajdujesz zakladasz wlasny Znajdujemy się w takim miejscu które do Mnie należy a Ja jestem zwykłym Góralskim Gazdą Wilkiem co Was gości. 1. Moja posiadłość nad jeziorem wiec wybierzcie miejsce gdzie się napijemy co kto lubi. -http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwater s-camp-residence-dan-joseph-architects/ Biesiada Erotyczna Tutaj rzadzi niepodzielnie Wilk tutaj jest Wspolnota Polska Nocy Kupały tu nie zatrzymujemy sie wpol slowa nie mowimy aluzjami i nigdy nie wiadomo czy to co mowimy jest: 1. Ostrym zart erotycznym 2. Wyrazem naszych realnych marzen 3. Tym co sie rzeczywiscie zdarzylo w realu ale jest poetycko opowiedziane zeby zachowac prywatnosc ale jest prawdziwe I tak juz zawsze bedzie bo taki jest Wilk caly z reala i nigdy inny nie bedzie a jak Wilk sie nie zmieni nie zmieni sie Wspolnota Polska Nocy Kupały Ktos kiedy powiedzial do posłow Perskich: Tu jest Sparta!!! A Ja Wilk mowie: Tu jest Wspolnota Polska Nocy Kupały!!! Gdzie granica miedzy zartem marzeniem a realem nie istnieje cos co sie zaczyna od zartu zawsze moze sie skonczyc w realu!!! Wiec kazdy wchodzi tutaj na wlasne ryzyko!!! Jest dla Ciebie za ostro nie wchodz albo wchodz jak masz owulacje i takiej ostrosci wlasnie potrzebujesz!!! Wilk http://media.tumblr.com/0e1f9085adf97fbc473849e968a345e3/tumblr_inline_n26rlq6sD71sac3xa.gif Goralski Topor Wilka http://images.knifecenter.com/knifecenter/united/images/UC2765f.jpg Goralski Noz Wilka http://www.military.pl/product_img/big/607_13714_a10.jpg Wilk i Gorale http://www.imperiumtapet.com/media/wallpaper/53368/image/7378bf63ddaa9d667ccd_720x540_cropromiar-niestandardowy.jpg

@Wszyscy Dzisiaj o 22:30 godzina dla Polski Temat ; Realnosc inwazji Rosyjskiej na Polske po tym jak padnie Ukraina ostatni Bastion naszej Wolnosci chroniacy nas przed agresywna imperialna polityka Rosji. W jaki sposob z nia walczyc zeby wygrac doprowadzajac do tego ze ta okupacja bedzie na tyle uciazliwa dla Rosji ze sie z niej wycofa podobnie jak w Afganistanie gdzie wycofali sie przy 15 000 zabitych zolnierzy wlasnych. Poglady Wilka: Padnie Ukraina Polska bedzie nastepna bo Rosja probuje odbudowac Imperium z czasow Imperium Rosyjskiego w ktorego sklad wchodzily: Finlandia, Litwa, Łotwa, Estonia, Polska, Bialorus, Ukraina. Tylko zagarniajac te kraje jest wstanie dorownac USA zarowno pod wzgledem demograficznym jak i terenow zdatnych do zamieszkania przez czlowieka. Bo Rosja choc jest najwiekszym panstwem Swiata ma bardzo malo terenow zdatnych do zamieszkania przez czlowieka i pod uprawy rolne. Obecnie liczy okolo 145 mln obywateli i taka jest mniej wiecej pojemnosc wyzywieniowa dzisiejszej Rosji. USA maja okolo 300 mln ludnosci abyliby wstanie wyzywic znacznie wiecej bo sa eksportem zywnosci. Pojemnosc wyzywieniowa Polski ocenia sie na 80 mln ludnosci i tyle zdniem Wilka powinni byc Polakow. Wtedy bylibysmy rowni potencjalem Niemcom drugiemu naszemu odwiecznemu wrogowi a wspolnie z Ukraina rowni Rosji. Ukraina ma jeszcza wyzsza pojemnowsc wyzywieniowa niz Polska spokojnie na 100 mln ludnosci. Sposoby walki; Partyzantka Snajperska Pojemnosc wyzywieniowa kraju; Ile ludnosci mozna wyzywic bez dewastowania Dzikiej Przyrody z upraw rolnych w danym kraju.

Gość gość
uwazajcie na tego typa. szantazuje albo ujawnia na forum prywatna korespondencje. nie warto ryzykowac. ja niestety popelnilam ten blad.

@gość dziś To jest oczywiscie klamstwo co mowisz napisz z niebieskiego i podaj szczegoly kiedy w jakiej sytuacji cokolwiek ujawnilem oraz czy Twierdzisz ze sie ze mna spotkalas jak tak to podaj: 1. W jakim miescie??? 2. Ile lat ma moja starsza corka??? W ktorym roku rozstalem z sie ze swoja zona??? Jesli sie rzeczywiscie ze mna spotkalas odpowiedzi na te pytania powinny byc dla ciebie banalnie proste. Podobnie jesli utrzymywalas ze mna kontakt prywatny bo ci co mnie znaja bez problemu sa wstanie odpowiedziec na te pytania:) Opublikuj przynajmniej jednego maila otrzymanego z mojego adresu wszyscy go znaja wilk.bacowka@gmail.com. Bez wgledu na charakter naszej znajomosci takiego maila powinnas posiadac publikuj tak zeby byl widoczny adres nadawcy. I zaraz wszyscy sie przekonaja jak publicznie klamiesz:)

Gość gość
Ja nie publikuję prywatnych maili. Groziłeś mi na priv że mam Ciebie publicznie poprzeć w sporze z pewną użytkowniczką, a jak nie, to ujawnisz na forum fakty z naszych prywatnych rozmów.

@gość dziś No i widzisz jak szybko wyszlo Twoje klamstwo nie potrafisz odpowiedziec na pytania dotyczace mojego zycia prywatnego na ktore odpowiedzi zna kazda osoba z ktora utrzymywalem prywatny kontakt nie masz tez zadnego maila ode mnie potwierdzajacego ze taki kontakt byl utrzymywany:) Osmieszylas sie i skompromitowalas wychodzac publicznie na klamcuche ktora pomawia innych:) Nie bede tracil na ciebie wiecej czasu dalsze twoje wpisy bede ignorowal. Kazdy zobaczyl ze klamiesz wiecej dowodow nie potrzeba bo nawet jakbys nie chciala ujawniac swojej tozsamosci ze stalego nicka to bez problemu bylabys wstanie odpowiedziec na pytania dotyczace mojego zycia prywatnego:) Nie kompromituj sie juz wiecej:)

Gość gość
Nie wiem po co ta szopka? Starsza ma 14 lat. Wystarczy? Więcej nie mam zamiaru bawić się w twoje udowodnianie. I dobrze wiesz o czym piszę tylko głupio Ci i idziesz w zaparte. Dziewczyny uważajcie na niego.

Gość gość
w wojence z Tabasko?

@ gość dziś No i widzisz nawet nie czytasz uzwaznie tego co pisalem publicznie bo bys wiedziala ze starsza nie ma 14 lat. Opublikuj tego maila w ktorym ci groze ze ujawnie cos prywatnego o Tobie jak nie poprzesz mnie wsporze z jakas kobieta z ERO. A jedyny ostry spor jaki prowadzilem to byl z Tabasko:) Nie jestes wstanie tego zrobic bo nie masz zadnego maila ode mnie. I nazywasz sie Tabasko wiec juz sie wiecej nie osmieszaj takimi zagraniami:) Wszyscy widza ze klamiesz szkoda na ciebie czasu skompromitowalas sie:)

Gość gość
Wilk, szkoda,że nie wiesz kim jest TAabasco gwiazda Ero:) xx xx xx nie chciej wiedziec:)

Gość gość
Popieram gosciu. Wilk szantazuje ludzi majacych z nim kontakt prywatny. Nie bede tu nic udowadniac ale kazdy kto go poznal poza forum po cichu wie ze to prawda. W dodatku jest przekonany o swojej nieomylnosci. To zadufany w sobie sku*_ rwy*_syn ktory nie cofnie sie przed niczym w szantazach. Nie ulegajcie ch *_u*_jowi w szantazach. Jezeli cokolwiek prywatnego ta jeb*_ana wilcza dup*_a opublikuje bedzie miala klopoty. Nie trudno bedzie odnalezc ludzi ktorzy doznali z jego strony tego samego na tym forum. I przestan deb*_ilu zadawac te pytania. Kazdy kto cie zna wie o tobie wiele i wiele moglby napisac o twojej falszywej gebie i zycie. A takze o manipulacjach. Zachecasz do prywatnej przyjazni a potem wbijasz noz w plecy. Uwaga na Wilka!

Gość gość
W dniu ... użytkownik wilk bacowka napisał: mam 43 lata i corki 9 i 14 lat....... To fragment twojego maila, celowo usunęłam dalszą treść. Zrozum ja nie mam zamiaru nic tu upubliczniać tak jak ty, więc juz nie naciskaj. I nie udawaj nagle idioty że córka nie ma tyle lat. Kilka razy mi to pisałeś. No, chyba że kłamiesz nawet na priv. Z mojej strony koniec, ja chciałam tylko ostrzec dziewczyny.

Gość gość
Poza tym kazdy twoj "przyjaciel" zwerbowany przez ciebie obietnicami goralskiego honoru i przyjazni wie ze masz corke w gimnazjum. :) Ty klamliwa mendo. :)

Gość gość
Spory prowadziłeś z wieloma paniami, nie tylko Tabasko :D