Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

Gość gość
Tabasko, nie rozmawiaj z nim. On i tak nie zrozumie, ma zaburzenia osobowości głębokie jak studnia głębinowa.:O Powinien zostać zablokowany na forum, bo jest potencjalnie niebezpieczny. I też pamiętam osoby, które tu pisały i twierdziły, że znają go z reala. Jestem przekonana, że mówiły prawdę. Psychopata.:O

Gość gość
a tabasko lepsza? spamowała ciotki z blednym :O . Ciągnie swój do swego

Gość gość
już raz Agent go skasował, może następnym razem skasują go na dobre.

Gość gość
Ja go znam osobiście. Potwierdzam wszystko niestety. Czemu pisze z gościa? Zwyczajnie się boję, bo wiem jaki to człowiek. Uwolniłam się od niego, było to bardzo trudne. Byłam ofiarą prześladowań z jego strony. Ale dziś wiem jedno. Nigdy więcej wilków!!!

Gość koszalek opalek
dobry wieczor :)Wyzywacie wilka i w czym jestescie lepsi od niego? narzekacie stekacie !a dalej przylazicie do wilka:)wiecej honoru i ambicji ludziska:)))MM

@Wszyscy Wszystkie ktore twierdza ze mialy prywatny kontakt z Wilkiem prosze bardzo ujawniac cala korenspondencje mailowa ze wszystkimi szczegolami:) Pokazcie ze mowicie prawde:)??? W kazdy mailu zero wycinania ma byc widoczny ze od Wilka godzina data!!! Zaraz wszyscy zobacza ze klamiecie:) No prosze macie oficjalna zgode Wilka:)

Gość gość
Koszałku, nie wiem co ma honor i ambicja do ujawnienia szantażu i nadużyć tego człowieka, ale zapewne Ty wiesz. Proponuję więc honorowo i ambitnie zacząć z nim utrzymywac prywatne relacje, ujawniając swoje życie osobiste i zobaczyć efekt. Odważysz się? Nie sądzę.

Gość gość
Dlaczego redakcja Kafeterii nie ukróci przestępczej działalnośc***ana Pawła z Wrocławia, pseudo Wilk 1946? Ewidentnie facet nagabuje kobiety, to nie portal randkowy. Dodatkowo pojawiają się oskarżenia o molestowanie. Tak, bo molestować można nie tylko fizycznie, choć i to mogłoby się pewnie znaleźć. Kiedy bomba pęknie?

Gość gość
NIKT nie ujawni, bo w ten sposób ujawni swoją tożsamość i narazi na zemstę. Ale jeżeli ktos posiada choć krztynę zdrowego rozsądku, to będzie wiedział, kto tu mówi prawdę.

Gość gość
Nie będę publikowała maili z Tobą? Po co? To co robiłeś osobiście, przez telefon było gorsze. :O

Gość gość
nie wyzywamy tylko piszemy jak wyglada z nim kontakt na priv. nie widzisz roznicy? Jak ktos kiedys bedzie chcial ci wcisnac kiepski produkt nie chcialbys poczytac opinii innych ludzi ?

@Martus Co Ty ostatnio chodzisz tak wczesnie spac ostanio chyba o 17:00:):):)??? Gdy Wilk mial znac wszystkie te kobiety i wszytkie mialyby byc moimi kochankami to chyba bym zszedla na zawal serca od przeciazenia:):):)

gość dziś To dawaj telefon do Wilka masz moja zgode kazdy bedzie mogl zadzwonic i osobiscie przekonac sie czy odbierze Wilk??? Przepyta ta osobe ktora odbierze o ERO i i od razu bedzie wszystko wiadomo:) No dawaj:)!!!

Gość gość
Ostatni raz, do Wilka. Po co Ci godzina fałszywy manipulancie? chcesz mnie namierzyć?wystarczy, że wiem, jak się wyświetlasz na mailu. Cały czas to przemilczasz. A to dowód na to, że pisałam z tobą.

Gość gość
Ok Wilku, podaję pierwsze 6 cyfr twojego numeru. Zgadzasz się? Tylko umawiamy się, że nie zaczniesz ściemniać jak z córką? Ja daję 6 cyfr, ty honorowo mówisz "zgadza się".

Gość gość
ABSOLUTNIE ŻADNYCH WPISÓW W TYM TEMACIE.

Gość gość
zesrał sie i zwiał

Gość gość
dawaj ty podaj trzy pierwsze a ja trzy ostatnie

Gość gość
trewor, debilu ...... pogięło cię?

Gość gość
696

Gość gość
Ostatnie ... -...- 937 :) z resztą cyferek róbcie co chcecie, podajcie albo i nie. Ja tylko udowadniam jemu. I nic nie zdradzam do końca. ;)

Gość gość
zgadza się. i niech teraz udaje, że to nieprawda.

Gość gość
hahah , a wszyscy znajomi wiedzą jak prosta liczba jest pośrodku.

Gość gość
ale ja tego nie powiem :)

Gość gość
ja też nic nie podam więcej, ale wiemy wszyscy, ze to numer wilka :)

Gość gość
zaraz przyjdzie i będzie udawał, ze jego numer jest zupełnie inny, i jeszcze przywali Tabasco na zaś:D

Gość wylogowana niebieska
potwierdzam na pomarańczowo, bo też miałam z nim mały problem :O

Gość wylogowana niebieska
potwierdzam, że to jego numer ;) środek numeru jest bardzo "łatwy"...