Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

Gość gość
Pawle, już tu podano CAŁY twój numer. Jest prawdziwy.

Gość gość
Wróc do strony 5 i zacznij czytać gościu

@gość dziś No wlasnie niech dziewczyny wklejaja cala historie wymiany mailowej z Wilkiem. Niech opowiedza co takiego strasznego spotkalo ich w kontakcie z Wilkiem? Jakos moj telefon milczy a podobno wyplanal caly:)

@Bledny Mnie juz ten Tchorz i Konfident Agent Oragnge1496 zbanowal:) Ale podoba mi sie ze zrobiles to z jajem z wlasnego Nicka wiec nie bede sie wyglupial. Sytuacja wyglada tak byl spokoj u Wilka i Tabasko moj temat zaczal sie krecic i nagle wsciekly atak to naprawde Bledny nie Wilk zaczal:)

Gość gość
Nikt nie ujawni swojej historii z tobą, bo się zemścisz, gdy rozpoznasz tożsamość ofiary. Nikt do ciebie nie zadzwoni czegoś wyjaśniać, bo niby po co? Po twoje kłamstwa? Poza tym jesteś niebezpieczny i nie należy kontaktowac się z tobą. Jeśli choc jedną osobą to ostrzeże przed tobą (a myślę, że więcej), to już będzie dobrze.

A cyfry Jego 777. :D To Wilk liczył na odzew na tel? Taki anons? :-o

@Tchorz i Konfident Agent Orange1496 Wypad z Tematu!!! Tyle mam ci do powiedzenia!!!

Gość gość
Człowieku jesteś oskarżony o szantaż i molestowanie. Szybko przechodzisz na telefon, chcesz wręcz rozmów przez telefon, nie pisania. Kiedy się do ciebie zadzwoni nie dajesz dojść do głosu , mówisz i mówisz, ja nawiedzony kaznodzieja.Pierzesz mózg, oskarżasz, nie dajesz dojść do głosu, atakujesz. Koszmar!!

@Wszyscy Dobra uciekam na trening bede o 22;30 A Wilka telefon jak milczal tak milczy:)

Gość gość
Wilka telefon milczy, dzieci maja po 30 lat, i w ogóle nagle nic co o Wilku się nie zgadza :D

Gość gość
Telefon wilka. :) Prawda. Ale po co dzwonić? Jeśli nie da wam dojść do głosu i o broń Boże zdobędzie wasz numer wtedy nie da wam juz chwili wytchnienia. :O

Gość gość
Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego on uważa, że ktoś miałby do niego dzwonić??!!:O Czy on myśli logicznie, posiada tę zdolność w ogóle?:O

Gość gość
Ale na serio napiszcie coś konkretnego, co macie na Wilka? Jak chcecie kogoś ostrzec to napiszcie, takie ogólniki niewiele mówią.

Gość gość
kurde ktoś usunął post z numerem tel. no to lecimy ...696 tak się zaczyna ten koszmar dalej jest - jakby ktoś jeszcze nie wiedział ...100 a na samym końcu 937 :)

Gość gość
gościu z 21.15 - bo jest myślący inaczej :O a co zrobił? konkretnie się nie da, bo może rozpoznać ogólnie - szantażuje (np. ujawnieniem prywatnej korespondencji) jeśli się czegoś nie zrobi , próbuje wymuszać pewne działania itp. zainteresowane na pewno wiedzą o co chodzi

Gość gość
Co macie na myśli poprzez molestowanie?

Gość gość
gość dziś Zainteresowane wiedzą...

@Wszyscy I gdzie te wymiany mailowe z Wilkiem? Gdzie telefony do Wilka przeciez mozna kupic karte i dzwonic nie ujawniajac swojego stalego numeru telefonu:)

Gość gość
Wszyscy już wszystko wiedzą. Kończmy tu pisać i podbijać mu temat. Niech spada na drzewo. Zostaną mu tylko wklejki i pisanie samemu ze sobą.

Gość gość
Wilku, nie poniżaj się, jesteś niebezpieczny i tyle. A nikt nie bedzie tu trąbił szczegółów. Chyba, ze kogoś zmusić, ale to już tylko sądy i prokuratura zostaje.

Gość gość
Nikt zdrowy do ciebie nie zadzwoni po jakieś wyjaśnienia od ciebie.:O Nikt zdrowy nie ujawni żadnych szczegółow, które pozwolą ci namierzyć ofiarę.:O Więc skończ. Pamiętaj, że jedynym chorym jesteś tu ty, więc nie żadaj od zdrowych osób działań samobójczych, poprzez podłożenie się psychicznemu jak na tacy.

Gość gość
@wszyscy proponuję od tej pory nie wchodzić na ten temat, nie pisać z szantażystą i kto wie co jeszcze robił. Pewnie niektóre boją się ujawnić. Ja stąd idę żeby nigdy nie wrócić. Moja przygoda z Wilkiem skończona. Dał mi popalić. Cieszę się, ze teraz wiem, że nie jestem sama. Teraz wilku kiedy wyszło szydło z worka możesz mi naskoczyć. Wsadź sobie głęboko w du/pę swoje szantaże. Oby cię stąd w końcu wypieprzyli. Zagrażasz społeczeństwu. 🖐️

@Wszyscy Ten telefon nie jest moj co za problem kupic karte i sprawdzic:)??? Podobnie jak te wszystkie opowiesci kobiet ze mialy podobno kontakt z Wilkiem to jedno wielkie klamstwo:) Zadna z nich nie che opowiedziec na czym polegala ta straszna krzywda ktora wyrzadzil jej Wilk a wszystkie podobno sa tak bardzo skrzywdzone:):):) Na jakim etapie byla ta znajomosc czy spotkaly sie w realu pisaly na maila dzwonily itp??? Wszyscy wiedza ze z Wilkiem prywatnie damsko mesko to tylko real:) Ja nie klikam na maila:)

Gość gość
Ktoś ma do siebie zadzwonić,a ty będziesz rżnął głupa,że nie wiesz o co chodzi i pomyłka?:) Nie bądz bardziej śmieszny,niż musisz.:) Ten telefon JEST twój. Dziewczyny trzymajcie się.🖐️

Gość gość
Kłamca, kłamca, kłamca. :)

Gość gość
A,i poczynaj sobie tak dalej, to w końcu będziesz miał coś więcej niż bana na forum - sprawę sądową o stalking.🖐️

Gość Kiedyś niebieska
Ale psychol !!! Jak to dobrze, że za moich czasów na ero, nie miałam z takimi typkami do czynienia :):)

Gość gość
Teraz dopiero widzę że Paweł zawsze mówił, ze jest prawdziwy i honorowy. Potem oczywiście wychodziło coś innego. Ale nawet na forum kłamie w żywe oczy. Twój dziadek niestety nie umiał Cię wychować kłamco . ten Twój podły charakterek to nie biedaka wina. Przynajmniej próbował. 🖐️ I wszystkim normalnym. 🖐️ :)

Gość gość
21 54 a ty jestes znajomym pawła?