Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

@Red Leeloo Ale nikt tutaj nie zaklada ze ktos wyglada zwlaszcza na twarzy identycznie przeciez twarz jest indywidualna ale budowa fizyczna mozna dosyc dobrze dobrac. Ale twarz wyraza Twoje nastawie do swojej seksualnosci tak Ja zakladam. Twoja kojarzy mi sie ze smiercia rozkladem ciala wiec nie dziala to na mnie w zaden sposob erotycznie:) Ale moze taki mialas cel bo chcialas cos innego wyrazic np ze nie jestes zainteresowana uwodzeniem mezczyzn i dlatego ich odpychasz???

Gość gość
nie rozumiem, dlaczego awatar mialby dzialac na kogos erotycznie. Awatara każdy dobiera sobie takiego, żeby się z nim dobrze czul, żeby ten obrazek go symbolizowal jakos. Ty Wilku tylko myślisz w kategoriach erotycznych. Inni nie, inni maja szersze horyzonty.

Gość gość zboczony
Ja pomyślałem kontrowersyjna suczka. A cap mi tu wjeżdża z nekrofilią. Chyba jestem zbokolem. ;)

"gość dziś muszka śmierdziuszka dziś Gość z 11 53 . Ta dawna znajoma, jeżeli tak uważała, to mogła mu to powiedzieć prosto w oczy, a nie pie**olić z pomarańczy na forum internetowym. O ile z dziećmi miała rację, o tyle reszta jej wypowiedzi to szczyt chamstwa i braku dobrych manier. 1 Podobnie jak kreowanie się na bożyszcze i marzenie wszystkich kobiet przez wilka. Oraz inne rzeczy, o których juz zmilczę, bo to nic nie da, gdyz ten człowiek nie posiada wstydu, więc wszystko i tak spłynie po nim jak woda po kaczce i będzie tu tkwił zawsze betonem, a jego życie będzie dalej leżało i kwiczało.lapka.gif " x To, że ktoś zachowuje się w sposób, który jest wart krytyki, nie powinno być podstawą do obniżania sobie poprzeczki w standardach własnych zachowań. Ta pani przegięła w tej sprawie.

@gość dziś Chcesz rozmawiac z Wilkiem znasz zasady:) Przypominam ci ze nie jestesmy na dziale o gotowaniu tylko na dziale erotycznym wiec juz samo wejscie tutaj wszystko ustawia erotycznie po to sa wlasnie dzialy na Kafe. Wiec nie ma to nic wspolnego z waskimi horyzontami jak jestem na forum o łowiectwie rozmawiam o łowiectwie i z tym wszystko co jest tam pisane mi sie kojarzy jak o psach to z psami na ERO z erotyka to chyba normalne bo ERO to nie spotkanie kolka rozancowego:) Ty poniewaz nie masz Avatara ani nawet nicka w ogole nie kojarzysz mi sie erotycznie bo nawet nie wiem jaka plec masz. Kazdy przyjmuje Nicka i Avatar jaki chce ale wynikaja z tego pewne konsekwencje przyjmujesz malo erotyczny i kobiecy tak bedziesz odbierana. Tak jak tlumaczylem na ERO Avatar pelni taka funkcje jak ubior w realu jak sie ubierz w aseksualny zgrzebny wor lub cos co sie kojarzy ze smiercia taki zrobisz makijaz nie przyciagniesz zainteresowania erotycznego mezczyzny:) Nie wiem jak Ty ale wiekszosc kobiet i mezczyzn po wygladzie fizycznym w ciagu 3 sekund w realu wie czy ewentualnie jak inne rzeczy by pasowaly byloby sie wstanie przespac z dana osoba. Podobnie dziala Avatar na ERO wybierajac taki a nie inny wysylasz bardzo czytelna wiadomosc mezczyznom podobnie mezczyzna Tobie. To taki pierwszy kontakt wzrokowy podobnie ja w realu:) Tak to dziala:)

Gość gość
Ale ty jesteś ograniczony. Jej. :)

@gość dziś To idz sobie na inny temat bo i tak nie szanujesz zasad tu obowiazujacych wiec nie ma sensu zebys marnowala swoj i moj czas:) Jak nie ma takiego tematu ktoy ci odpowiada zaloz wlasny z takimi celami zasadami i doborem osob jak lubisz:) Proste rozwiazanie:)

Gość gość nieznajoma
Mam wrażenie, że Wilk gdyby zobaczył cipke na żywo to zbieralby podpisy pod petycja do prezydenta RP, żeby wprowadzono ustawowy obowiazek pelnego makijażu pipy i fotoszopa ma żywo:D

@gość nieznajoma Chcesz rozmawiac z Wilkiem znasz zasady:) Mam dwie corki i to nie bylo niepokalane poczecie:) Nigdy nie dazylem zeby miec wiele kobiet w zyciu wolalbym jak bylem bardzo mlody spotkac ta jedyna i byc z nia do konca zycia. Ale tak mi sie zycie ulozylo ze mialem sporo kobiet w zyciu od 20 lat stale z nimi mieszkam wiec troche o nich wiem:) Proponowalbym ci /pewien wysilek intelektualny najpierw poznaj Wilka osobiscie chocby tylko na ERO i sama sobie wyrob zdanie co to za mezczyzna??? Nie podazaj owczym pedem za poprawnoscia polityczna na ERO:) Makijazu nie lubie:) Lubie naturalnosc:) Choc nie lubie owlosienia u kobiet moze byc fyzurka nad lechtaczka ale cala reszta ciala idealnie gladka i jedwabista:) Ale to juz pozostawiam Twojej decyzji czy wyrobi sz sobie zdanie o Wilku rozmawiajac znim bezposrednio czy ulegniesz owczemu pedowi na ERO jaki to straszny ten Wilk. Taki maly test na zdolnosc do samodzielnego myslenia i niezaleznosc pogladow malo kto go zdaje wiekszosc woli owczy ped nie wymaga myslenia i jest bezpieczny:)

Gość gość
'muszka śmierdziuszka dziś pusz ' tępe zwierzę. tfu. nie pchaj tego gów/na.

@Red Leeloo I tu sie nie toczy zaden casting przeczytaj jakie sa cele Tematu sa we wstepie zobaczysz ze jest bardzo elitarny i dla bardzo waskiej grupy. Dlaczego rowniez na ERO i na Kafe oglosilem ze szukam Zony juz wielokrotnie tlumaczylem wiec pewnie czytalas jak nie to kiedys ci wytlumacze jak jestes zaintersowana moimi motywacjami i na siebie znowu wpadniemy:)

Gość gość
Napisz jak wgrać avka,bo nie wychodzi.:)Co za forum dziwne.:/

Gość gość
ja też nie moge wgrać avatara, podaj nam ten tajemny sposób;)

Gość gość
Wilku. Same blondynki do ciebie uderzają. :O Elitarny temat? :D :D

Gość krupierka
Avatara mozna wgrać tylko zarejestrować się nie mogę. Nie nabijajcie się koleżanki:(

Gość gośćMila
Nie nabijajcie sie drogie panie, avatara można wgrać, lecz nie mogę się zarejestrowac. Glupie forum:(

Gość gość
Bo wilki nie lubi kobitek z klasą, on lubi takie z wypiętą cipą i bez mózgu. ;)

@Dziewczyny Jak juz macie stalego Nicka to: 1. Edytuj swoj profil 2. Wgraj Avatar 3. Zaczyna sie mulic i nic sie nie dzieje zazwyczaj powtarzacie ta czynnosc tyle razy ile trzeba ( zazwyczaj wystarczy 2 do 3 razy trzeba byc cierpliwym) zeby wyskoczylo okienko z zawartoscia waszego kompa. 4. Wybieracie wczesniej przygotowane zdejcie 5. Jak wyskoczy w okienku z Avatarem nowe wgrane zdjecie dajecie ponizej zapisz zmiany i juz macie piekny Avatar Popatrzcie na moj Avatar jak Ja teraz zmienilem:)

@gośćMila, krupierka A jaki ci komunikat wyskakuje? Jak taki ze niewlasciwy adres mialowy to stworz taki pod ten temat taki googlewskiej poczcie na gmail np; mila.wpnk@gmail.com Jak beda problemy to pisz:) Ps. Przy rejestracji w punkcie 6 trzeba zaznaczyc okienko ze akceptujesz regulamin Kafe moze tego nie zaznaczasz i stad odmowa rejestracji???

Gość gość
Ale chcesz wyrwac wilk te bez logowania ! Ten awatar juz miales kilka m-cy temu:(

@gość dziś Daj spokoj chcesz gadac znasz zasady:) Po prostu pomagam im wgrac Avatar:) Sam kiedys z tym sie meczylem przez miesiac bo zawsze zatrzymywalem sie na tym pierwszym razie po wgraj Avatar gdzie nic sie dalej nie dzialo wtedy tez mi ktos pomogl juz nie pamietam kto wiec splacam dlug:)

Gość gość
Rudy=fałszywy.

Gość gośćMila
Wilku, miałeś pokazać jakieś swoje zdjęcie i nic:(

Gość gość
Wilku, czy ja dobrze czytam? Niebiescy, w tym twoje kolezanki, zalozyli forum i nie dostales zaproszenia? Ty, taka popularna i lubiana na priv osoba? :D:D:D

Gość gość
Wilku.Szukasz żony,tylko pytam się po co?Żeby ją zdradzać z dzikami lub różnymi panienkami , tak jak poprzednią.?????No powiedz przyszłej żonie co ją czeka jak ci się znudzi z dnia na dzień.I po co ci dziecija się pytam,jak nie potrawisz się zająć swoimi córkami,które gardzą tobą.Może trochę przygotuj przyszłą żonę na horror.który ją czeka

Gość gość
Jeszcze jedno,ty nie masz swojego stylu,ty poprostu ubierasz się bardzo niechlujnie.Przeważnie w stylu wojskowym.I poprę kogoś kto tu powiedział o twoim braku higieny .Wystarczy jak któraś spotka się z tobą to się przekona.

Gość gość
Wiesz, że tutaj istnieje możliwość moderowania swojego tematu? Trzeba napisać @do jakiejś redaktorki.

Gość gość
Pawelku, znajomi cie nie zaprosili? :D:D:D:D

Gość gość
skąd wiecie jak wilk pachnie? widocznie cos was skłoniło głupie dooopy do spotkania z nim> wąchałyście go? :P

Gość gość
ja go wachalam:) myslalam, ze na spotkanie przyjdzie elegancki samiec alfa, ale zalatywalo nawet gdy siedzielismy po obu stronach stolu w knajpie. to byla najkrotsza randka w moim zyciu, musialam pilnie wyjsc :)