Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

Gość gość
nosz q***a przecież jego klata to jest śmiech na SALI,przy takich ćwiczeniach inaczej sobie go wyobrażałam:-oi jest zwyczajnie niski

@gość dziś Dziewczyno jak facet ma 115 kg przy 185 cm wzrostu to albo jest workiem loju tlustym i z wielkim brzuchem albo to jak ma brzuch w krate to kims kto bierze intensywnie sterydy anaboliczne i po kilku latach takiego brania ku/tas sluzy mu tylko od sikania i ma cycki wiszace do pepka bo dostaje ginekomasti czyli takich cykow jak kobieta:)

Gość gość
nic nie będę dawać ,wystarczy że ja wiem i oceniłam:) jesteś chuchro przy nim buhahahaha:D

Gość gość
Naju jest sexowny,jest na kimoko zawiesić:classic_cool:

Gość gość
Wilku moze jest,moze nie jest,nie masz takie pewnosci bo nie widzisz jego zdjecia. Natomiast wszyscy zobaczyli twoje zdjecie i twoj mit mistrza sportow silowych zostal w 100% obalony :D Skoro ty tak wygladasz i jestes niby trenerem to twoimi podopiecznymi sa chyba uczniowie 6 klasy podstawowki :D:D

Gość gość
No mój ma 105 kg przy 187 cm,nic mu nie wisi ,a wręcz często stoi 20 cm.Chciałbyś taknie?

gość dziś Zawsze pisalem ze moj wyglad nie jest niczym niezwyklym kazdy facet o budowie mezomorficznej czyli sredniej takiej jak Ja moze tak wygladac po 3 latach trenigu bo pozniek wzrost masy miesniowej sie konczy i nie wazne ile juz bedziesz trenowal wiekszy nie bedziesz. Pisalem tez ze tak jak Ragnar i Ja wyglada wiekszosc moich kumpli z silowni tyczh co niebior aa sterdow ze to normalny wyglad faceta ktory cwiczy z 3 lata. Po 3 latach trennigu silowego mozesz juz tylko jak by l dobrze prowadzony zwikszac sile. Powiedz ile masz wzrostu jaki typ budowy ile wazysz teraz a powiem ci jaka maksymalna moglbys uzyskac mase miesniowa naturalnie bez sterydow i niewazne ile lat bys cwiczyl to wszystko jest juz swietnie przebadane to tylko w tych idiotycznych pismach dla kulturystow wkreacaja mlodych chlopakow ze jak beda odopowiednio cwiczyc i brac magiczne odzywki to masa miesniowa bedzie rosnac w nieskonczonosc:) No wiekszych debilizmow niz w tych pisamch nie czytalem:):):) A wszystko po to zeby sprzedac kolejna odzywke a prawda jest tak ze w zwyklym bialym serze jest bialko wyzszej jakosci niz w 90% odzywek:) A wy sie dajecie wkrecac jak idioci w te opowiesci o nie ogranoczonym wzroscie masy miesniowej bo w reku odzywke trzyma jakis naszprycowany sterydami kulturysta:):):)

Gość gość
Przestan usprawiedliwiac swoja mizerna klate,teraz kazdy kto jest wiekszy od ciebie bedzie sterydziarzem? :D Mniej kafeterii,wiecej silowni suchoklatesie :D

@gość dziś Oczywiscie tylko nie pokazecie zdejcia nagiej klaty Naja:) Bo jest zbyt Boska zeby Ja publicznie okazac do porownania:) Juz sie nie kompromitujcie dziewczyny. Zeby widziec naga klate Naja musialybyscie byc jego kochankami??? To chcecie nam powiedziec ze bylyscie???

Gość gość
ale nikt nie pochwala brania sterydów przecież.ty odpowiadasz sam swoim myślom?

Gość gość
ale zdajecie sobie sprawe, ze takimi wpisami pokazujecie ze dla kobiet liczy sie wysoki wzrost faceta, dlugosc fiuta. Brakuje tylko abyscie napisaly jaj duzo zarabiaja wasi partnerzy i tym pokazecie ze kobiety na kase leca. A gdzie wnetrze pytam sie ?

@gość dziś Ale ma nadwage i nie ma brzucha w krate:) Powinien zrzucic z 15 kg wtedy bedzie mial brzuch w krate:)

Gość gość
Gościu 0.44, dawaj , te 20 cm biorę w ciemno, nieważne chudzielec czy misiek. Nie podniecają mnie mięśnie ale cm u faceta w kroku już zdecydowanie tak. Ciekawe czy wilk i widmo wspólnie tyle mają, hihihi.

Gość gość
Twoimi kochankami też nie jesteśmy a widziałyśmy twoją klatę na zdjęciu...tępy jesteś :D

Gość gość
wnętrze jest bardzo ważne,niestety u Wilka jest pusta studnia.obawiam się że kobieta by szybko się nim znudziła,jakby pierdzielił wciąż o swojej pięknej klacie i brzuchu w kratę:-o

Gość gość
Widmo, gdzie ty widzisz wnętrze u wilka? To kliniczny przypadek narcyza i mitomana, z odchyłami w kierunku kilku innych schorzeń psychicznych. Kompletny pustostan intelektualny.

Gość gość
Wilku,powiesz nam o wielkości twoich klejnotów coś? bo jakoś to przemilczasz albo zasłaniasz się klatą,cherlawą zresztą.

Gość gość
Wilku, nie bądź chamem. Złóż paniom życzenia. :P

@gość dziś Ty sie juz wiecej nie kompromituj przy budowie mezomorficznej czyli sredniej taka jak ja mam 80 kg przy 175 cm to jest wlasciwie maksymalna masa miesniowa jaka mozesz uzyskac be zbrania sterydow wiecej nie uzyskasz chlopie niewazne ile lat bedziesz trenowal to bez znaczenia. Jak bym byl endormorfikim bardzo gruby kosciec ale i naturalnie wyzszy poziom tkanki tluszczowej to 85 kg i koniec nic wiecej niewycisniesz z organizmu. Tym copiszesz sie kompromitujesz:) Ale widac ze nie masz zielonego pojecia o sportach silowych co tak naprawde mozna osiagnac jaka masa miesniowa jest mozliwa ile mozna dzieki niej podnosic ciezarow. Ty jestes kopletne zero jesli chodzi o ta wiedze Pokaz chlopczyku swoja klate na zdjeciu podaj rekordy zyciowe w tych bojach co napisalem ile masz wzrostu ile wazysz. A jak nie podajesz to siedz cicho bo sie tylko kompromitujesz w kazdym zdaniu wychodzi Twoja niewiedza:) Wiec pewnie jestes madrala co wyglada jak worek loju siedzac z piwskiem opartym na wielkim brzuchu z zapadnieta klatka i sie madrzysz:)

Gość gość
Miałam faceta co miał 13 cm,teraz ten mi się trafił z 20 cm+jest gruby.Sex nieziemski:)Przy tych 13 cm to była porażka,zero orgazmu albo rzadko.Teraz mam za każdym razem.Nestety..wielkość sprzętu ma znaczenie większe niż rozmiar klaty

Gość gość
Widmuś a jakie Ty masz wnętrze?:P

@gość dziś Bo Ja wstawilem zdjecie bo ktos mowil ze Avatar to jest pic udowodnilem ze nie. To pokazcie zdjecia klaty Naja jak macie:) No wszycy czekamy albo macie zdjecie albo bylyscie kochankami innej mozliwosci nie ma:)

Gość gość
Wolf -jezeli kobiety dyskredytuja Cie za niski wzrost i zbyt male wymiary miesni, to to pokazuje ze te kobiety leca glownie na wysoki wzrost i umiesnienie. Jezeli pytaja o dlugosc fiuta, to tylko ta sfera je interesuje. I teraz wystarczy, ze facet zachoruje, straci miesnie i znika jedyne spoiwo laczace taka pare. To tak jakby facet lecial na sam wyglad u kobiety, a kiedy kobieta zaniedba sie to zwiazek sie sypie. Zauwaz, ze nic nie wspominaja o wnetrzu. hehehe

Gość g obłędna
Wilkuś poka pauke a nie klate!!!

@gość dziś Akurat dlugosc nie ma znaczenia tylko srednica bo wiekszosc zakonczen nerwowych jest do 33% glebokosc pochwy glebiej nie ma znaczenia:) Jakbys miala wycwiczone miesnie pochwy to mozesz miec orgazm od stymulacji olowkiem a ze jestes leniwa i nie cwiczysz to mialas z tym poprzednim 13 cm kiepski seks na wlasne zyczenie:) Tak sie konczy lenistwo:)

Gość gość
Hehehehe ale sie zalosnie tlumaczysz.Gdybys nie siedzial tyle na kafe tylko cwiczyl to bys zwiekszyl mase miesniowa,ale ty wolisz sobie wmowic ze jestes super zbudowany i nic wiecej robic nie musisz. A pozniej zdziwiony ze sie smieja :D

Gość gość
gosc wyzej -a jakie znaczenie tutaj ma moje wnetrze skoro ja nikogo nie szukam. Patrz moj nick, mnie tak wlasciwie tutaj nie ma. ;)

Na dobranoc zwrócę się do Widma. Autor tego tematu tak samo traktuje kobiety. Czysto fizycznie. Polecam zapoznać się dokładnie z treścią tematu. Widmo, fajny nick. ;) Pozdrawiam.

Gość gość
:D no tak myślałam,że wg ciebie tomoja wina bo mięśni nie ćwiczyłam:D Człowieku jak ty bredzisz:D Już coś czuję że masz małego i jak nie zaspakajasz kobiety bo ci mówi że jest trochę mały,to ty jej każesz ćwiczyć. Ja ciee:D

Gość gość
No właśnie... w środku też nic nie masz... I nie musisz nikogo przy tym szukać😘