Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

@gość dziś Z Wilkiem nie ma klikania na maila jest tylko real i naprawde nie chodze do lozka z kazda kobieta ktora wykaze zaintersowanie mna. Tlumaczylem wielokrotnie dlaczego rowniez n a ERO oglosilem ze na powaznie szukam Zony nie bede sie powtarazl ze t o 5% ofert bo reszta to real i specjlaistyczne portale. Zroblliem to zeby was zachecic zebyscie nie traktowali ludzi z ERO z ktorymi tu zaiskrzy gorzej niz tych poznanych w Realu. Sa dwie grupy na ERO ktore mnie nienawidza. 1. Chamskie Trollle bo jako pierwszy przestalem akceptowac ich chamstwo i terroryzowanie kulturalnych na ERO 2. Tabasko i jej podobne ktore eliminuja kokurentki do mezczyzn chamsko wyzywajac lub spamujac z pomaranczy

Gość gość
Przecież gdyby napisała do czego ja zmuszał od razu by ją poznał. A tu nie o to chodzi.

Gość gość
Na kafe sa dwa rodzaje mezczyzn: 1) normalni faceci 2) niepelnosprawny idiota Wilk

Gość gość
gość dziś Uważam, że jak kogoś się oskarża, to trzeba powiedzieć o co chodzi. I tak tu nikt Cię nie pozna.

@Wszyscy Powtarzam to nie moj numer telefonu na ERO znaja go tylko 4 osoby i kazdej jestem pewien:)

@Andzrej44 Szkoda ze nie jestes Hetero bylby niezly kumpel z Ciebie:) To nie jest bezpieczne stac na ERO teraz Murem przy Wilku uwazaj Andrzeju:)

Gość gość
zmuszal?ten s******l g***ty robi pod pretekstem szantazy!mam tylko jedno marzenie-tylko juedno ! zeby go s********a cwele w pudle w********,lub w ciemniej bramie.tak! tobie to zycze pawlle m. z wroclawia! niech cie rzna w kazda dziure i bedziesz ociekal sexem.g**** to powazny zarzut....zaufaj mi szukam juz kontaktow.trafisz do pudla,tam juz z ciebie xzrobia pozytek.obiecuje!

@Wszyscy Jest prosty test Wilk na na lewym posladku ma charakterystyczny Tatuaz i dosyc rozbudowany opowiadajacy pewna historie co na nim jest???

@gość dziś Mam na ime Pawel jestem Trenerem Sportow Silowych z Wroclawia wyzywaj dalej a bede mial mnostwo kasy ktora Ty mi zaplacisz w ramach zadoscuczynienia:)

Gość Andrzej44
Wszyscy! Ale dajecie sie wkręcać ja małe dzieci:-) Wilku swietnie się bawisz?:-D

Gość gość
20 50 zgwałcił Cię?

Gość gość
" jestem Trenerem Sportow Silowych " hahahaha z taka klata :D:D

Gość gość
O kurfa ! :( Dziewczyny musicie się zebrać i udupić tego c***ja ! Za takie coś idzie się siedzieć, a tam będzie miał z doopy sito (bez pytania o zgodę )

Gość gość
Ty sie modl Wilk zeby ktos nie zglosil twojego komentarza o gotowosci zabicia drugiego czlowieka bo bedziesz maskotka w pudle!

Gość gość
a skad ty wiesz ile osob zna twoj nr.tel ty capie zboczencu zaj****y! skoro kazdej niby go podajesz ty k***o!zaj***e cie!g****icielu...chcesz w d**e? masz to murowane,,,ppostaram sie i to nawet we wroclawiu,bo tu mieszkam pawelku ....trenerze od spraw silowych ;) zobaczymy jak cie w zad wyruvhaja ...i ile bedziesz mial sily,by chodzic!

Gość gość
wilk nie jest typem gwałciciela. nie przesadzajcie

Gość gość
Wilk jest na etacie kafe.Póki co dobrze mu wychodzi.:-)

Gość gość
On gwałci psychicznie. :D

Gość gość
I zapewnia, że potrafi z zimnymi wzrokiem zabić. To normalne? :O

Gość gość
Ha ha,reklamy rządzą a wilk zarabia.Ile wpisów jest dzieki niemu?:-)

Gość gość
Tylko 4 osoby mają numer? A co z tymi kandydatkami na żonę? Telepatycznie się kontaktowaliście? :D

Gość gość
gowno wiesz...nie odzyuwaj sie lepiej a co powiesz o g****ie na tle psychologicznym,manipulacyjnym...lacznie z szantazami! nic nie wiesz wiec styl morde przyzwoity gosciu! to jest potwor,a nie czlowiek! nic dziwnego ze nie chce go nikt...nawet po pierwszym spotaniu.pawel m.to balaganiarz,zwykla fleja,brudas...zero gustu,kritko-TANDETA! tylko ze manipuluje ludzmi bo zna icjh slabe punkty,ale za to sa paragrafy.tak pawelku-mozesz trafic do pudla,szybciej niz sadzisz... miarka sie przebrala-KTO MIECZEM WOJUJE-OD MIECZA GINIE! gin w celi ...bedzieesz cwelem j*****m w kazda dziure

Gość gość
@gosc22.58 czemu pytasz...spotalo cie to dsamo? czy szukasz sensacji? wiem co robie! dodatkowej pomaranczy nie potrzebuje,by to rozstrzasac.mam juz swoje inne namiary i kontakt z innymi osobami.damy rade sobie...z czasem i powoli.wyrok skazujacy mnie zadowoli!kasy nie chce-tylko jego cierpienia -tak jak my...inne to znioslysmy

Gość gość
Zaczyna byc ostro. A ja z innej polki. Autorze.Naprawde masz sucha ta klate jak na trenera sportow silowych. To starosc czy ogolnie niewielki jestes? ;)

@Andrzej44 Jak zawsze Andrzeju kiedy ktos wpadnie na idiotyczny pomysl ze mozna wpisami na ERO zlamac Wilka Gorala Bieszczadzkiego kotremu w realu Smierc tyle razy zagladala w oczy ze sie nawet juz polubilismy:) Andrzeju dzisiaj jak masz ochote napijemy sie ale be zadnych wycieczek erotycznych Wilk stawia:) Sliwowica łacka http://www.sliwowica.net/galeria/sliwowica/HPIM1641.jpg

Gość gość
wlasnie cie oskarzono o g***** a ty pijesz na forum... jestes chory.

Gość Andrzej44
Dziekuj***ardzo wilku.Jak się bawić, to na całego:-)

@ gość dziś Sam ocen:) Klata Wilka. Koniec pokazu Klaty Wilka jakos nie ma odwaznych zeby pokazac swoja i poddac sie ocenie Kobiet z ERO ktora jest fajniejsza:)

Gość gość
Klata jak u skrzata,a w środku wata.:-)