Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj się dowiedziałam, że nie wszyscy prasują pościel!

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj tylko nózki rozkładasz????jeszcze troche i mąz znajdzie młodsza i bardziej atrakcyjną,nie ciesz się:):):)

Gość gość
Nie prasuje poscieli, bo uwazam to za strate czasu i glupote. Wazne by wszystko bylo czyste, a jak porzadnie sie rozwiesi to nic nie bedzie wymietolone. Na prasowanie tego typu moga sobie pozwolic tylko mamusie, ktore poza sprzatanie i gotowaniem nie maja niczego innego do roboty. Ja jak przyjde z pracy do domu to wole sobie poczytac dobra ksiazke, a nie prasowac poszwy.

Gość gość
moje dzieci żyją normalnie, kąpią się raz na tydzień (codziennie mycie okolic intymnych, pach i stóp) x Nigdy nie zrozumiem, po co się tak gimnastykować nad poszczególnymi częściami ciała, zamiast wejść pod prysznic, namydlić i spłukać. Prościej i szybciej.

Gość gość
jak mozna sie tak myc naprawde szybciej jest pod prysznicem

Gość blondynaaaa
888 2015.02.21 Ja prasuje bo wtedy pościel jest taka miękka, zadbana i przyjemnie się śpi tak samo ciuchy prasuje bo nie lubię wymientolone a te które nie prasują to się nazywają paniusie bo nie chce im się prasowac a nie że szkoda czasu. Może obiady też nie gotujecie tylko chodzicie do baru na gotowe albo zupki chińskie gotujecie? Widac jakie z was porządne kobiety. xx Ja zamiast prasować to wolę iść na rower :) A gotować lubię więc zawsze coś tam upichcę i uważam się za porządną kobietę :)

Gość gość
po cholere prasowac posciel jak ona i tak sie wygniecie w spaniu szkoda czasu

Gość gośćdf
tez kiedys wszystko prasowałam, ale jak urodziła sie 2 dzieci to posciel se odpusciłam.

Gość gość
wow

Gość gość
blondynaaaa dziś ej,niemożlwe:):):) na czym polega ta twoja porządność? nie używaj słow których znaczenia nie znasz.

Gość gość
Pościel wy zakute łby nie zmienia się kiedy jest brudna a wtedy kiedy jest nieświeża.Dlaczego nieświeża,bo w nocy się pocimy,bo ściera się naskórek,bo niektórzy walą bąki i itd. itp. Gdybyśmy czekali na jej brud to byłaby brudna gdybyśmy się myli rano a nie wieczorem. Jedna pisze że zmienia i nie prasuje,tez tak można ale nie wyobrazam sobie spaxc w poscieli ktora wygląda jakby psu gardła wyciągnięta,druga zaś ze zienia raz na cztery miesiące,fujjj szok,może nie brudna ale cuchnie od niej na km. No coż jak ktoś tu wczesniej napisał ze wasze domy wyglądają tak jak u tych co zgłaszaja się do programu perfekcyjnej,syf,kiła i mogiła.Az żal bierze ze w takim domu da sie czytać ksiązki ,jesc kolację i w ogóle egzystencja a nie życie.

Gość gość
17;53 Ja piorę co dwa tygodnie i suszę w ogrodzie porządnie rozwieszoną. Uwierz pościel jest z satyny i gdy ją starannie rozwieszę to nie wymaga prasowania.Sądzę że gdybym musiała ją prasować to z pewnością bym kombinowała żeby raz na miesiąc wymieniać.

Gość gość
Mam posciel tylko z satyny,wieszam wyciagnieta na listek ale i tak potrzebuje ona żelazka by na łóżku było extra.To cieszy oko i położyc się w takiej pościeli lulu :):):)

Gość porządne kobiety
"Rozkuty" łbie cierpisz na jakąś przypadłość objawiającą się nieużywaniem w wypowiedziach biernika? :D "ciuchy prasuje bo nie lubię wymientolone"- wymiĘtoloNYCH "Może obiady też nie gotujecie" - obiadÓW "Pościel wy zakute łby nie zmienia się kiedy jest brudna" - pościeLI Może zamiast tak pilnie zmieniać pościel odśwież znajomość ortografii i deklinacji, bo baaardzo nieświeża :P I na koniec wisienka na torcie: "w ogóle egzystencja a nie życie" :D :D :D YOU MADE MY DAY... Zanim zaczniesz kogoś pouczać, doucz się sama - w trybie pilnym :P :P :P Trudno o bardziej zakuty łeb :D

Gość gość
porządne kobiety dziś Odmiana przez przypadki rzeczownika pościel może i dobrze ci poszła ale nie jestem pewna czy śpisz w czystej i prasowanej pościeli.Te co tak dojadą ryjem to z reguły rasowe fleje,nadrabiają pyskiem. Więc nie wysilaj się bo znajomość ortografii w życiu ogniska domowego nie załatwia tematu.Brudas jest brudasem bez względu na na to czy potrafi czy też odmienić wyraz.

Gość gość
I na koniec wisienka na torcie: "w ogóle egzystencja a nie życie" smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif YOU MADE MY DAY... Jesli poprawili ci humor to wspólczuję,fakt jest faktem ze z brudem mozna się zaprzyjaznic.

Gość gość
Dla was przed chwilą powachalam swoja pościel zmienianą 2 miesiące temu i nie śmierdzi! Jeszcze pachnie proszkiem i płynem do prania. Wy może faktycznie walicie takie cuchnące bąki, że musicie co tydzień zmieniać pościel. Nie wierzę, że chce wam się to prać i zrzucać tą pościel. Nie macie ciekawszych zajęć? Tylko nie mówcie, że nowe ciuchy po zakupie też pierzecie bo pękne ze śmiechu :D :D

Gość gość
Jestem przeciwna kąpielom codziennie, ale pamiętam kiedy się wykapałam w tygodniu i koleżanka powiedziała mi, że ładnie pachnę :) może coś w tym jest, ale co do zmiany co tydzień pościeli mnie nie przekonacie. A do koleżanki wyżej, racja prościej jest wziąć prysznic, niż się gimnastykować, ale ilość wody zużytej przy nim jest znacznie większa.

Gość gość
gość wczoraj Powiedz że żartujesz,że pościel prana i używana przez te dwa miesiące,można od niej czuć zapach proszku :):):) ten kit wstawiaj tym ktozy stracili z jakiegoś powodu węch. Żadna,nawet najpiękniejsza nie wygląda dobrze a już o zapachu świeżości nie wspomnę. Bąki sadzą wszyscy i ty tez ,tylko nie wiesz bo śpisz.Skóra złuszcza się systematycznie więc chcesz czy tez nie ale jest na tej twojej pachnącej pościeli,którą niestety ale z przyczyn zdrowotnych nalezy zmieniać choć raz w miesiącu. Zgadza się,ja piorę po zakupie,stanik i majtki i nie jest to śmieszne.

Gość gość
Prasuj prasuj jak masz chęć to prasuj ja wolę poleżeć

Gość gość
Brudasy nic nie robia tylko leza do gory doopą i śmierdzi od nich na kilometr czego sami juz nie czują.Leż ,leż az ci za kołnież wejdzie wesz

Gość gość
sorry miało być "kołnierz"

Gość gość
nie prasuje, zmieniam co 2 tyg i piore na 60 stopni, susze na swiezym powietrzu, wystarczy zachodu :D

Gość gość
nie wiedziałam, że prasowanie czyści! rewolucyjna teza. powinnaś Nobla dostać. ale nie wiem z jakiej dziedziny. ze wszystkich najlepiej.

Gość gość
ja lubisz spać w pomietym barłogu z gachem...............:(

Gość gość
zmieniam co 4 tyg i nie prasuję

Gość gość
Zgadzam sie z tym co tutaj piszą niektóre pseudo _czyścioszki . Wystarczy przejśc po osiedlu i popatrzec na balkony gdzie wietrzy się pościel. Nawet onuce z kamaszy ruskich wyglądają lepiej,posciel ta jest wymiętolona,niedoprana albo sprana bądz brudna,ze kolor trudno ocenić. Niestety na żywo tak to wygląda,nie rozumiem czym sie chwalicie,ze macie brud pod nosem.

No właśnie. Paniusie zgrywają a w domu smród i bałagan. Znam takie.

ja nie prasuje poscieli, czasem jak mi odwali to wyprasuje - ale to tak od swieta. ciuchy niestety prasuje, teraz mam stos do wyprasowania, bo mi sie poprostu nie chce :D moj facet ma w ciuuu koszul, jego koszulki tez musza byc wyprasowane - wiec tylko jego rzeczy prasuje, a swoje tylko w razie potrzeby. Gdyby moja tesciowa widziala ten stos :D to by zawalu dostala.. ta prasuje wszystko, doslownie - chyba nawet skarpetki. A ja mam swoj burdel w tygodniu, sprzatam w weekendy

gdzies to mam czy ktos mnie nazwie brudasem, nie mam czasu na sprzatanie w tygodniu, tymbardziej teraz.