Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamka222

Dieta Dukana. Start 2 MARCA 2015 !

Polecane posty

Gość gośćbea
Witam. Ja po wekendzie kiepsko ,niestety skusilam sie na co nieco i wsciekla jestem,ale waga dla mnie laskawa bo 30 deko podskoczyla.Dzis proteinki to pewnie spadnie.milego dnia

Gość gośćOla
j/e.ba.ka

Gość renacia 41
niezapominajkaxd ja mysle ze tobie sie nalezy order...medal.bo jak tak sie cofne do tylu na tej kafeteria to ty jestes i jestes....ciagle ciagniesz te dziewczyny i mobilizujesz.masz cos we krwi aby ludzi wspierac..mysle ze masz warunki do pomocy dla ludzi...taka uparta bestia:)i to jest fajne:)

Gość Niezapominajkaxd
hahaha, renacia41 dziękuję za miłe słowa :) a na psychologii mnie nie chcieli, hahaha :D Mnie nikt nigdy nie motywował (no oprócz mojego lubego w ostatnim czasie), ze wszystkim zawsze zostawałam sama no i całe życie byłam/ jestem pulpet,więc nie obeszło się bez wytykania palcami ;) Ale za to ja staram się jak mogę pocieszać, pomagać i wspierać :)

Gość gość
fajfus ty cweeeelu

Gość gośćbea
Witam. Dalej na dietce ,waga stoi ,wszystko przez lakocie...mam nadziejee ze cos do swiat spadnie.Mam pytanie przez swieta odpuszczacie ,czy dietetycznie? Bo znalazlam różne przepisy dukanowe...Dzis zjadlam owsianke ,paprykę faszerowana, makrele .milego dietkowania..

Ja w Święta odpuszczam sobie dieting ;) Przecież to tylko trzy dni , a przecież nie trzeba żreć nie wiadomo jak...trochę tego, trochę czegoś innego, chociażby po pół łyżki sałatki :) Już nie popadajmy w paranoję ;) A jak nie, to Antek was przekona, bo on też odpuszcza Dukana :D https://www.facebook.com/radioeska/videos/10153292262163575/?theater

Gość desperados1111
hej dziewczyny :D wchodze tu kazdego dnia ale nie zawsze pisze bo u mnie bez zmian 63kg :D czasem za bardzo szaleje ale zaraz po tym same proteinki. teraz cos mnie nie pokoi bo jakos sie czuje bez zycia i tez okresu nie moge dostac, zaznaczam nie jestem w ciazy :D mam jakies kompleksy wpadam w dol :( masakra u mnie jakas ostatnio :( ale jestem z wami i trzymam kciuki !

Gość renacia 41
desperados11 kazdy ma czasem zle i dobre dni.a pogoda tez ma wplyw na nasze samopoczucie.a po burzy zawsze jest sloneczko:)ktoras z was zapytala czy w swieta sobie odpuscimy.ja nie odpuszcze.zrobie sobie takie dania,ktore bede mogla jesc:)jedynym moim grzeszkiem bedzie alkohol na sylwestra;)u mnie jeszcze pare kroczkow i bedzie mnie mniej o 13kg.ciesze sie bardzo:)

desperados kochana, już się wystraszyłam, że nas opuściłaś :O Miałam tak jakiś czas temu, niestety, to mija samo, nie ma na to magicznego zaklęcia. Możesz tylko stanąć przed lustrem i powiedzieć do siebie : "tyle już osiągnęłam, jakaś pogoda/szef/facet/kobita na przystanku jest w stanie popsuć mi humor? MI?!" - i powinno być lepiej ;) A jeśli nie, to odpocznij, połóż się, zrelaksuj...albo kup sobie jakiś fajny ciuszek/kolczyki czy choćby gazetę ;) Nic tak nie poprawia nastroju jak małe zakupy :)

Gość gość Lilia
Witajcie kochane! Ja osiagnelam już planowaną wagę 66kg i jestem na 3 fazie Cieszę się bo w święta zrobię sobie królewską ucztę. Napiszcie czy na trzeciej fazie waga idzie w górę czy jest stabilna. Pozdrawiam Was wszystkie!

Gość misia41
Lilia gratuluje- ja tez osiągnełam wage , wktórej czuje się i wyglądam dobrze czyli 64kg. Planowałam zejśc do 60 ale nie mam takiej potrzeby - moje ulubione spodnie w rozm 36 leżą idealnie, mąż zachwyca sie moja figurą- czego chcieć więcej. Teraz chce to utrzymac- bede kontrolować wagę i jak chociaz kilo pójdzie w góre od razu to zrzucić. Wam również życzę powodzenia.

Gość gość
Fajfus cioooto ty się odchudzasz ?

Lilia, u mnie waga poszła nieznacznie...w dół :) Aczkolwiek, jest to tylko niewielka różnica (1.5kg). W górę raczej nie idzie :) Ale to wszystko zależy jak prowadzisz dietę, jeśli trzymasz się tego ,co Doktorek napisał- będzie okej :) Trzymam kciuki i gratulacje! :*

Gość renacia 41
hej dziewczyny to z kim ja bede sie tu dukanowac?:(wszystkie pochudlyscie do swoich wag a ja zostalam sama:(

Gość misia41
no co Ty nie zostawimy Cie samej- a Tobie dużo jeszcze zostało?

Gość goscbea
Witajcie Ja tu tez jeszcze posiedzę na forum bo 2miesiace mi zejdzie ,mam70,2 a chce mieć 60. bylo juz 6,9 ale przez wekend podskoczyla i stoi jak zaklęta.Kurcze zazdroszcze Wam dziewczyny ze juz zeszlyscie do swej wagi...gratuluje! Mam nadzieje ze ja tez dotrwam.

Gość gość
fajfus ty zakuty łbieeeeeee

Gość gość Lilia
Dziękuję Wam za to ze cieszycie się razem ze mną. Jednak trzeba uważać na tej trzeciej fazie, bo szkoda zepsuć tego co się z trudem osiągnęło. Często myślę o Justynie 120, czyżby sobie odpuscila dietę? Powodzenia Wam życzę dziewczynki! Będę tutaj zaglądać.

Gość renacia 41
misia 41 ja chcialabym jeszcze schudnac chociaz 12kg.ja wychodzilam z wagi 95 a wiec mam troche tych kilosow do zrzucenia:(ale sie trzymam.:)dawno nie odzywala sie wlasnie justyna120 i beata86?czy jakos tak.dzis na obiad mialam watrobke kurza z cebulka i papryka podlewana mlekiem.pozdrawiam

Gość renacia 41
chodzilo mi o iwona 86.

Gość tojanadwaga
to jestem z wami :) przeskoczyłam z forum o diecie 2014 :) trzeci dzień leci....waga wyjściowa 85 kilo, po dwóch dniach spadło 1.700 kg

Gość desperados1111
oj w moim przypadku to ten ciuch nie pomaga, kiedys myslalam ze jak zejde do tej wagi to bikini kupie basen plaza a teraz jak widze moje uda i zwis na brzuchu to nadal wmawiam sobie ze musze schudnac ogolnie deprecha mnie dopada ale dam rade i dzieki za wsparcie! :*

Gość Justyna120kg
gość Lilia renacia 41 Witajcie moje miłe :) Fajnie że o mnie pamiętacie.U mnie trochę się podziało :/ Strasznie źle się czułam na tej fazie uderzeniowej,myślałam że to wątroba bo nie robiłam żadnych badań przed dietą.Wytrzymałam 3 dni ze strasznym bólem i w końcu w nocy wylądowałam na SORze :( okazało się że mam zapalenie dróg żółciowych bo mam kamienie w woreczku.W poniedziałek będę miała zabieg usunięcia woreczka bo musi trochę stan zapalny minąć.Lekarz nie pozwolił mi na kontynuację diety,więc muszę znowu poczekać trochę :( Najlepiej bym go nie posłuchała ale boję się że mój stan zdrowia się pogorszy.Tak czy siak święta będą u mnie lekko strawne i myślę że od stycznia znów podejmę próbę dukanową.Tak się zastanawiam czy bez woreczka można na dukanie??

Gość renacia 41
justynka 120wracaj szybko do zdrowia i odzywaj sie czasem:)pozdrawiam:)desperados111 ile ty schudlas?ze robisz z siebie takiego "pulpecika"?;)

Gość misia41
to ja nadwaga witaj u nas justyna najważniejsze zdrowie zadbaj o siebie- koniecznie desperados nie kokietuj- ja waże kilo wiecej o Ciebie i jestem mega zadowolona- no chyba że masz 150cm wzrostu?????

Gość misia41
Renacia super Ci idzie- pytałam , bo coś mi sie pomyliło, ze Ty ważysz podobnie do mnie, a Iwona86 cos pisała ,ze jej wyszły złe wyniki i zapyta lekarza czy dalej może dukać i cisza od tamtej pory- tak, że nie wiadomo.

Gość gość
FAJFUS ILE SCHUDŁEŚ ?????????

Gość gośćbea
Witajcie. Dzis jestem zadowolona bo waga po tygodniu drgnela jest 69,9 szalu niema ale motywuje..Ja mam 160 cm wzrostu ze przy takiej wadze nie wyglądam fajnie....Moja waga to z58 najlepiej sie czulam w swojej skórze ,ale teraz chociaz 60 jak będę ważyć to superrrr.

Gość desperados1111
kochane ja startowalam z wagi 91 kg a teraz to 63 kg ale ta dieta stala sie dla mnie obsesja nadal bym chciala wazyc mniej mniej i mniej , moze to taki moj zly okres ze sobie tak wmawiam wiem ze to juz jest super waga ale mnie dopadl taki kryzys ze czuje sie teraz tak jak wtedy! :(