Gość gość Napisano Marzec 3, 2015 Oprocz sandałów i klapek oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2015 w lato balerynki, ale buty szybko sie niszcza, rozklapia sie i nie wyglada to za fajowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiak1985 0 Napisano Marzec 3, 2015 Ja wiele butów noszę na bose stopy,najlepiej ze skóry i polecam buty geox z wentylacją są naprawdę super mam czółenka i buty sportowe tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2015 No jak jakie? http://alegratka.pl/szukaj/?fraza=sanda%C5%82y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ayris Napisano Kwiecień 8, 2015 Ja noszę trampki bez skarpetek i jest mi wygodnie :) Wiosną i latem praktycznie wcale nie noszę skarpetek bo jest mi w nich gorąco i wydaje mi się, że dziwnie wyglądają :) Ostatnio widziałam bardzo fajne trampki na http://www.kupbuty.com/ i też będę nosić je bez skarpetek co jest chyba oczywiste:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julkamulka 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 Ja zawsze noszę najeczki bez skarpetek i jak zazyczaj w trampkach nogi strasznie mi się pociły i jednak ta noga wg "nie oddychała" to w nich nawet spoko. Ostatnio kupiłam sobie te http://free-run.pl/damskie/nike-free-run-4-0-1337530794?product_id=1217 dobrze mi się w nich chodzi i jak na tą firmę to cena też mi odpowiada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2015 Buty przepocone fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2018 Ja praktycznie całą wiosnę, lato i część jesieni nie noszę skarpetek. Chodzę głównie w trampkach. Moje stopy są przyzwyczajone. Ostatnio nowe Conversy obtarły mnie (raz to się zdarzyło). Wygląda na to, że są chyba bardziej solidne... Po domu chodzę w japonkach, więc szybciej jest wyjść bez zakładania. Czasem nawet zimą na chwilę założę trampki - też bez skarpetek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olakwiat95 0 Napisano Maj 8, 2018 Sandały i szpilki ;) https://zoio.pl/obuwie/szpilki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2018 Gumofilce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2018 Ja uwielbiam szpilki, dlatego ostatnio zamowilam sobie takie porzadne na https://viadellaspiga.pl/buty/sandaly-damskie/projektant-giuseppe-zanotti :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2018 Skarpety wystające z balerin to jakaś porażka. Albo pończochy do odkrytych palców. No ja pierdole :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Glany lub desanty, ewentualnie jungle boots:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 31, 2018 Japonki : ) Do glanów jakas cienka skarpeta jest wskazana bo można odpazyc stopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 31, 2018 Baleriny : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 mara, a skąd wiesz tyle o glanach?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 31, 2018 Bo dawniej w takim obuwiu chodziłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Czyżby metalówa lub punkówa?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 31, 2018 Czy ja wiem czy metalowa : ) nadal cieszy mnie jak widzę u kogoś glany... Punk rocka nigdy nie lubiłam : ) nie moja bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Tak tylko pytałem, bo ja stary metal:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 31, 2018 Chodzisz w glanach? Pozdrawiam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Ech, teraz trochę za gorąco. Latem w trampexach zasuwam. Chyba że mam jakiś wypad w teren, no to desanty letnie, jungle i czasem glany. Zależy od warunków. Ale ogólnie od jesieni do wiosny tylko ciężki but u mnie króluje:) I oczywiście glany obowiązkowo na koncert:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 31, 2018 Czyli pozostałeś im wierny : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Można tak powiedzieć. Nawet zastrzegłem sobie, by pochowano mnie w glanach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 31, 2018 Spoko .) W moim przypadku gdybym w nich chodziła to byłaby hipokryzja bo to naturalna skóra, ale później pojawiła się moda na buty sznurowane, ekologiczne sztyblety, takie też są ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Jesteś wege? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Glany? Tylko jeśli okoliczności tego wymagają. Jednak to nie są buty w których wygląda się kobieco. Najlepiej na gołe stópki nałożyć japąki :) :) haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 31, 2018 Nawet ostatnio taki jeden powiedział, że w tamtych buciorach : ) wyglądałam strasznie, pytał czy nadal w nich chodzę... Ale on lubi sportowy styl U chłopaka zobaczył tatuaż i też się krzywił, taki trochę dziwny typ. Glany są kobiece : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 31, 2018 Tak, chodziłam w nich jeszcze wtedy gdy mięsa już nie jadłam : ) to tak coś nie halo, prawda : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Ja też jestem wege i przyznam że mi to uwiera, tzn. chodzenie w butach ze w skóry:( Tylko w mojej sytuacji raczej nie ma kompromisów. Jednak nigdy nie używałem innych skórzanych elementów ubioru poza butami. Żadnych ramoneskę, pasów, etc. Tak, glany są kobiece:) Ten od "japąki" to nie ja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach