Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mother hopefully to be

Czy zacząć starania kiedy wakacje zaklepane?

Polecane posty

Jak myślicie? Planujemy postarać się o drugie dziecko. Myślałam żeby przestać się zabezpieczać juz w kwietniu (żeby w razie powodzenia dzidziuś był na 2016 rok). Wiem ze często nie jest łatwo o zapłodnienie ale mam takie obawy, że gdyby się mam w miarę szybko udało, to czy wtedy nie będzie ryzykowna jazda samochodem 1000km na wakacje?

Gość gość
To czy jazda będzie ryzykowna czy nie zależy od przebiegu ciąży- powinnas to wiedzieć

Ale skąd mam wiedzieć jaki będzie przebieg ciąży skoro dopiero ja planuje?

Gość gość
To moze nie planuj skoro wakacje dla cb wazniejsze! po wakacjach sie postaraj ;/

Gość gość
A skąd my mamy wiedzieć czy to będzie dla ciebie bezpieczne??? Wez pomysl logicznie, a wiedziec powinnas to ze kazda ciaza przebiega inaczej i możesz czuc sie super, a mozesz tez całą ciaze przelezec, wiec nie wiem po co zadajesz takie pytanie

Gość gość
Szczerze wolalabym sie zacząć starac po wakacjach bo nie wiadomo jak będzie przebiegala ciaza,mozesz sie źle czuc,krwawić, wymiotować. Wakacje to jednak powinien byc odpoczynek,bedac w ciąży będziesz musiała unikać slonca,alkoholu, sportów wodnych.

Czyli albo staranie o dziecko albo wakacje? Bo mam założyć ze przebieg będzie zły? Tak rozumiem wasze niemiłe odpowiedzi. A pytam bo kto pyta nie błądzi

Gość gość
Czy ktos ci tu cos niemilego napisal? Bo ja nie widzę, dostalas normalne odpowiedzi odnosnie tego, ze w ciąży różnie może byc, jak chcesz to się staraj, ostatecznie to i tak lekarz albo wyda zgode na taki wyjazd albo nie

Gość gość
jestes albo glupia albo taka udajesz :d nie masz mamusi tesciowej chlopa zeby o takie rzeczy pytac?? ;/ ta kafateria schodzi na psy .. coraz to glupsze pytania ;/ my nie jestesmy wrozka i nie wiemy czy i jak bd sie czuc no wez ty sie zastanow przed zadaniem kolejnego pytania!! boisz sie to nie zachodz w ciaze na wakacje i juz...;/

Nie no, racja- bardzo miłe te odpowiedzi :-) jestem głupia ze pytam itp.. ok, dzięki za podjęcie tematu!

Gość gość
Do widzenia!!!!!!!!!

Gość gość
Odpowiedzi były normalne, za to ty jestes przewrazliwiona na swoim punkcie i to strasznie, ogarnij się zanim w tą ciążę zajdziesz

Gość gość
Banda zazdrosnych i sfrustrowanych chamowek, w dodatku z niskim IQ - mowa o tych co odpowiadały