Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się być sam na sam z facetem

Polecane posty

Gość gość

Boję się seksu, pocałunków, bliskości. Pragnę być dostrzegana przez mężczyzn, a gdy to się dzieje, uciekam...

Gość gość
czemu? masz jakąś traume? czy sie może wstydzisz niedoświadczenia

Gość gość
Nie wiem z czego to wynika. Nigdy nie byłam molestowana itp. Może chodzi bardziej o to, że w moim domu nie okazywano sobie uczuć i sama mam teraz z tym problem? W każdym razie jestem dość wstydliwa i nieśmiała.

Gość gość
Jak to co? To, co robi każda kobieta z mężczyzną. Pragnę doznań seksualnych.

Gość gość
to normalne jak nie masz doswiadczenia,tez sie w sumie wstydzę :) ale to chyba lepsze niz miec doswiadczenie z co drugim mijanym na ulicy

Gość gość
W moim domu też nie okazywano uczuć jednak ja lubię całowanie,przytulanie i chyba też jestem nieśmiała, a może jednak śmiała:D.To nie ma nic do rzeczy chyba coś ściemniasz, albo nie chcesz wyjść na osobę bez doświadczenia, wolisz uciec zanim do czegoś dojdzie.

Gość gość
No nie, nigdy poza buziakiem w policzek nic nie było.

Gość gość
5.

Gość gość
nic, kochana, na siłę. nie musisz się przełamywać w kontaktach z pierwszym lepszym, tylko po to ,żeby mieć chłopaka. jak się zakochasz, wszystko będzie proste.

Gość gość
No nie wiem. Już kiedyś spotkałam kogoś wyjątkowego i wszystko spieprzyłam. Teraz on ma inną, a ja żałuję, że nic nie zrobiłam z tym uczuciem.

Gość gość
wszystko przed toba :)

Gość gość
Ile masz lat? Mi taki wstyd przeszedł dopiero w 23 lat. Wcześniej też chociaż bardzo chciałam, ale tak się bałam, wstydziłam... A teraz nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych ;)

Gość gość
Też się bałam :D Dopóki nie spotkałam faceta, który mnie przeleciał na 3 spotkaniu. Zawsze analizowałam wszelkie kroki, z trudem przychodziło mi umówienie się z kimś, aż w końcu trafiłam na faceta, przystojnego i bardzo pewnego siebie, on wszystko poprowadził tak, że nawet nie miałam kiedy pomyśleć, że się wstydzę. A był to mój pierwszy kontakt seksualny, zresztą już bliżej końca studiów. Jeszcze mieliśmy kilka spotkań, ale w końcu zakończyła się ta znajomość. Dzięki temu nabrałam pewności siebie

Gość gość
broken uwielbiam Cię 🌼

Gość gość
A żebyś wiedział, że tak się stało :) Właściwie powinnam była się popłakać, że się we mnie nie zakochał, ale męczyło mnie już dziewictwo i byłam zadowolona, że to już za mną. Choćby ze względów medycznych, w końcu mogłam pójść na totalny,, przegląd" do ginekologa, bo zawsze się nie zgadzali.

Gość gość
Mam niecałe 26 lat. Powinnam więc oswoić się z facetami. Tymczasem tak nie jest.

Gość gość
A po co przez mężczyzn? Wystarczy, że tego jednego spotkasz. Wyrobić sobie można o drugiej osobie nie idąc z nią do łóżka. Tutaj wygląda, że pojawiają się jacyś faceci, którzy by chcieli Ciebie przelecieć, nic więcej.