Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego podczas okresu bolą mnie bardziej lędźwia aniżeli przód?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego większość dziewczyn boli podbrzusze, podczas gdy u mnie najgorzej jest z krzyżem? zawsze mnie to zastanawiało, chyba nie mam macicy umiejscowionej z tyłu...

Gość gość
Jedź przed okresem i w trakcie więcej wapnia ponieważ podczas miesiączki się wyplukuje

Gość gość
Up

Gość gość
Brak wapnia powoduje ból mięśni w okolicach krzyża?

Też tak miałam, i nie chcę Cię straszyć, ale mi się to z czasem zamieniło w ból całego tego miejsca tj krzyż i brzuch jednocześnie w całym pasmie, można w sumie tylko się położyć i płakać, chyba że ma się dobre proszki. Słyszałam, że bóle krzyżowe są częste przy tzw. tyłozgięciu macicy, nie wiem dokładnie co to jest, ale poczytaj sobie może to masz. Z drugiej strony u mnie tego nie stwierdzono w żaden sposób, a i tak zwijam się z bólu więc, jakby to powiedzieć, właściwie to nic nowego Ci nie poradzę.

Gość gość
Mam tak samo plu dodatkowe kilka atrakcji , dostalam od lekarki ketaprofen na recepte , jeden z rana ijestem znieczulona caly dzien

Też biorę magiczne proszki na receptę, polecam wybrać się do lekarza żeby Ci takie przepisał, u mnie w przeciwnym razie byłyby 2 dni wyjęte z życia co miesiąc, bo tego się wytrzymać nie da, a jakoś nie uśmiecha mi się leżeć w łóżku i cierpieć cały dzień, bo nawet zasnąć się nie da z tego bólu.

Gość gość
Tyłozgięcie to chyba to nie jest, bo z moim partnerem nie odczuwam dyskomfortu, więc być może taka uroda. Czyli ketaprofen dobry jest? Bo połknęłam już 7 sztuk ibupromu i dopiero teraz jakoś żyję. ;)

Gość gość
Zamiast się trud tabsami polecam termofor

Gość gość
Taka iloscia ibupromu rozwalisz sobie zoladek , idz do lekarza i wywalcz ( ja nie musialam prosic chodze do kobiety i chyba mnie zrozumiala) dobre proszki na recepte

Gość gość
To twój gach ***************** aż do macicy?

Gość gość
Mnie pomogła dopiero ciąża ale do tej pory nie mam takich bólów czasami tylko lekkie ale nie za takie dokuczliwe żebym musiała brać tabletki a wczesniej to byłam z bólu

Gość gość
nie, nie sądzę, by mój partner docierał do macicy, ale przeczytałam na szybko, że z tyłozgięciem seks jest bardzo bolesny, a tego problemu nie mam....:) się wybiorę, po prostu ciekawa byłam co powoduje bóle z tyłu, a nie przodu

Gość 4everbeauty
Masz dosyć uporczywego bólu? Pozbądź się go za pomocą plastrów PowerStrips™. To ultra-cienki zatwierdzony przez Agencję Żywności i Leków w USA (FDA) środek medyczny pierwszej klasy, który po naklejeniu na skórę ściśle do niej przylega, dzięki czemu przynosi ulgę, uśmierza ból, usuwa toksyny z organizmu oraz przyczynia się do poprawy ogólnej kondycji skóry zapewniając jej zdrowy wygląd. Efekty są niesamowite!!! Jeśli jesteś zainteresowany zakupem zapraszam do sklepu internetowego: http://4everbeauty.fgxpress.com/products-polish/powerstrips/?lang=pl na górze, po prawej stronie -> KUPOWAĆ