Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Mlodsi partnerzy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam pytanie wlasnie do mlodszych partnerow/mezow , dlaczego jestescie ze starszymi partnerkami/zonami? Czy nie przeszkadza wam to ,ze ona jest duzo starsza (15-20 lat)? Czy czujecie ,ze bedziecie ja kochac do jej smierci ,czy tylko liczy sie dla was teraz? Czy nie czujecie zalu ,ze ona mozliwe juz nie moze miec z wami dzieci ? Czy nie przezkadza wam ,ze ona juz miala wielu partnerow przed wami ? Prosze o wypowiedzi panow w takich zwiazkach :) Z gory dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jestem o 7 lat mlodszy. Pracowalismy kilka lat razem i tak sie zzylismy, ze nie bylo innej rady. Jak wyjechala na kilka dni do Polski i zostalem sam, zrozumialem, ze to nie zwykle kolezenstwo czy przyjazn. Ona miala opory, jak zareaguje rodzina, co w pracy. We wrzesniu bedziemy mieli dziecko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem kobiet膮,ale odpowiem na to pytanie,bo znam taki zwi膮zek,on 15lat m艂odszy,34lata,ona 49,maj膮 dziecko 4letnie ...my艣l臋,偶e to b臋dzie zwi膮zek ju偶 na zawsze,minusem jest to,偶e ona nie odm艂odnia艂a ,tylko on przypomina 50latka ...on pochodzi z tzw "patologii" zawsze marzy艂 o domu i pe艂nej rodzinie,a ona ten dom mu stworzy艂a,kochaj膮 oboje dziecko nad 偶ycie,szanuj膮 si臋,wi臋c ca艂kiem udana para.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem m艂odszy o 11 lat od Niej. Dla mnie to najcudowniejsza kobieta jak膮 kiedykolwiek pozna艂em. Nie wyobra偶am sobie dzisiaj znale藕膰 sobie kobiet臋 w moim wieku lub m艂odsz膮. Dzi臋ki temu zwi膮zkowi m贸j rozw贸j osobisty dokona艂 niewyobra偶alnego przeskoku. Jest pi臋kn膮 dojrza艂膮, wra偶liw膮 i bardzo m膮dr膮 kobiet膮. Czy si臋 zastanawiam co b臋dzie za 10-15 lat? Tak boj臋 si臋 偶e to j膮 mo偶e mi kto艣 "ukra艣膰" :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣le, 偶e r贸znica 15-20 lat, jest akceptowalna, gdy on ma 30 par臋 lat, bo juz ma jakie艣 do艣wiadczenia seksualne, zwi膮zkowe - w贸wczas nie jest ju偶 zazdrosny o przesz艂o艣膰 starszej partnerki, jest silniejszy mentalnie, bo 20 parolatek, to jeszcze dziecko mentalnie - to raczej matkowanie ni偶 partnerstwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna1970
Ja by艂am w zwi膮zku z m艂odszym o 16 lat, mia艂am 44 lata - powiem tak, by艂o super, ale to by艂 zwi膮zek z terminem wa偶no艣ci. I tak d艂ugo to trwa艂o 2 lata. Niby o tym wiedzia艂am, ale si臋 zakocha艂am i przecierpia艂am strasznie rozstanie. Szczeg贸lnie, 偶e to on by艂 we mnie zakochany na zab贸j i wyznawa艂 mi艂o艣膰 co 5 minut. Zap艂aci艂am za ten romans bardzo wysok膮 cen臋. Czy 偶a艂uj臋? teraz troch臋 tak, emocje opad艂y i widz臋, 偶e to by艂 b艂膮d - zw艂aszcza, 偶e mia艂am szans臋 na normalny zwi膮zek, ale pos艂ucha艂am serca nie rozumu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak jak napisa艂a kto艣 wy偶ej, r贸偶nica wieku nie jest problemem, gdy facet jest dojrza艂y, czyli ma sko艅czone 30 lat. Inaczej, to jeszcze dziecko od cycka oderwane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂em ze starsz膮 kobiet膮 o 21 lat, by艂 to bardzo intensywny zwi膮zek. Autentycznie sie zakocha艂em, ona by艂a moj膮 drug膮 mi艂o艣ci膮 偶ycia i nie widzia艂em 艣wiata za ni膮. Idylla trwa艂a nieca艂y rok. Seks by艂 niesamowity, lubi艂em jej zaradno艣膰 i do艣wiadczenie. Najzabawniejsze, 偶e to ja nalega艂em na bycie razem. Zamieszkali艣my razem i w pewnym momencie zda艂em sobie spraw臋, 偶e wi臋cej mam do rozmowy i temat贸w z jej c贸rk膮 (bez 偶adnym poddtekst贸w seksualnych) ni偶 z ni膮 sam膮. Zacz膮艂em zdawa膰 sobie spraw臋, 偶e w przysz艂o艣ci b臋d臋 chcia艂 mie膰 dziecko, ale teraz nie jestem gotowy i ona ju偶 nie b臋dzie mog艂a mi tego ofiarowa膰. Ponadto zacz臋艂y si臋 zgrzyty w towarzystwie, czego ona nie mog艂a znie艣膰, nawet ukrywa艂a nasz zwi膮zek przed niekt贸rymi dalekimi znajomymi. Generalnie czu艂em, 偶e nikt nie traktuje nas powa偶nie, ona wpad艂a w jak膮s depresj臋 - nie wiem czy to by艂o klimakterium, ja nie potrafi艂em jej pom贸c - prawd臋 m贸wi膮c zl膮k艂em si臋, poczu艂em si臋 jak dzieciak, kt贸ry nie wie co ma robi膰. Powiem wprost przeros艂o mnie to - nie jestem z tego dumny, teraz po paru latach wiem, 偶e by艂em za m艂ody, mo偶e teraz by艂oby inaczej... nie wiem Ale by艂o to cenne do艣wiadczenie i staram sie pami臋ta膰 mi艂e chwile

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem w taki zwi膮zku, ona jest 13 lat starsza i bardzo mi imponuje. Ale u nas jest szczeg贸lna wi臋藕, ona jest bardzo m膮dra, rozmawiamy godzinami, czasami do rana - i s膮 to wyrafinowane rozmowy, istne pokrewie艅stwo dusz, takie nocne polak贸w rozmowy :) nie jakie艣 nieciosane komunikaty. Jest to dla mnie wa偶niejsze ni偶 sam seks, dlatego nie jestem szczeg贸lnie zazdrosny o jej przesz艂o艣膰. Edukujemy si臋 nawzajem - jest dla mnie cudown膮 mentork膮 i kochank膮. Ona ma 36 lat, wi臋c dziecko jest jeszcze w naszym zasi臋gu - rozmawiamy o tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie oszukujmy si臋 m臋偶czyzna jest ze starsz膮 bo u m艂odszej nie ma szans.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem w takim zwi膮zku, i zgadzam si臋, 偶e najwa偶niejsza jest komunikacja o w艂asnych oczekiwaniach. Ona ma 42 lata, ja 26. Czasami czuj臋 zazdro艣膰 o jej do艣wiadczenie, tak偶e seksualne, na razie jeste艣my p贸艂 roku, wi臋c trudno m贸wi膰 o d艂ugim sta偶u. Sam czuj臋 przez sk贸r臋, 偶e przegramy na d艂u偶sz膮 met臋, czasami mam nap艂yw mi艂osnego uczucia, a nied艂ugo potem przychodzi racjonalno艣膰... zreszt膮 ona sama mi to powiedzia艂a, ale woli bawi膰 si臋 tu i teraz i nie my艣le膰 co b臋dzie. W sumie ma racje, bowiem nie musi podejmowa膰 wzgl臋dem mnie strategicznych plan贸w 偶yciowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowolonaz zycia
Ja pope艂ni艂am b艂膮d, bo wzi臋艂am sobie prawiczka 22 lata m艂odszego :( Zakocha艂 si臋 we mnie wr臋cz ob艂臋dnie. Wr臋cz p艂aka艂 i pisa艂 do mnie rzewne maile, gdy my艣la艂am o rozstaniu, bo nie widzia艂am sensu. By艂 strasznie dziecinny, niby ju偶 pracowa艂, ale dziecko mentalnie, ale imponowa艂o mi, 偶e mnie wybra艂 i si臋 zakocha艂. Moja samoocena posz艂a w g贸r臋, jednak czu艂am, 偶e g贸ruj臋 na nim, nie mia艂am oparcia, a jego fascynacja moj膮 osob膮 wynika艂a z prostego faktu, 偶e nie mia艂 nikogo przede mn膮. Po prostu wzi臋艂am sobie niedo艣wiadczonego dzieciaka licz膮c, 偶e b臋dzie partnerem. On by艂 strasznie naiwny je艣li chodzi o wizj臋 przysz艂o艣ci -to by艂o s艂odkie, wysy艂a艂 mi bu藕ki, serduszka, czu艂am si臋 jak nastolatka, ale potem zastanawia艂am si臋, Bo偶e, on jest straszny dzieciuch, nawet seks pierwszy raz ze mn膮. To by艂o pewne, 偶e raczej b臋d臋 etapem w jego 偶yciu, ale nie met膮. Nawet nasza komunikacja by艂a jak z podstaw贸wki, etc kocham Ci臋, m贸j skarbie i jakie艣 emitkomy ze zwierz膮tkami - w pewnym momencie to mdli艂o. I w pewnym momencie mi przesz艂o, zw艂aszcza 偶e w przesz艂o艣ci mia艂am silnych m臋偶czyzn i zabrak艂o mi kogo艣, kto mnie wesprze. Ale szcz臋艣liwie i jemu przesz艂o, bo odkry艂 wreszcie r贸wie艣niczki i jego super gor膮ce uczucie wyparowa艂o jak kamfora w ci膮gu miesi膮ca. Na szcz臋艣cie oby艂o si臋 bez dramat贸w. Faktem jest, 偶e znowu mam m艂odszego, ale ju偶 tylko 10 lat i jest super - facet ma w艂asn膮 przesz艂o艣膰 i do艣wiadczenie 偶yciowe i jest silny - czuj臋 sie bezpiecznie :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zatroskana matka
Jestem kobiet膮 i powiem tak - nigdy wi臋cej. Ona 21 lat, ja 43. Zakocha艂am si臋 jak nastolatka, on te偶. Zamieszkali艣my ju偶 po paru miesi膮cach. Najgorzej, 偶e mam 12-letni膮 c贸rk臋 - zacz臋艂y si臋 dziwne niezr臋czno艣ci, w sumie on ma mniej lat do niej ni偶 do mnie. Zauwa偶y艂am, 偶e czasami patrza艂 si臋 bardziej na ni膮 ni偶 na mnie. Nie z艂apa艂am go na niczym zdro偶nym wprost, ale widzia艂am, 偶e za bardzo stara艂 si臋 jej "pomaga膰" - poczu艂am si臋 dziwnie. Dla dziecka zerwa艂am, bo czu艂am, 偶e to niezdrowe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem tym m艂odszym o 17 lat, i to jest moja pierwsze kobieta - ona ma 39 lat. Tak jestem zazdrosny, 艂api臋 si臋 na tym, 偶e ona tyle do艣wiadczy艂am mia艂a wielu facet贸w, robi艂a r贸偶ne rzeczy. Staram si臋 wyrzuci膰 te my艣li, bo j膮 kocham, ale one cz臋sto same nabiegaj膮 do g艂owy :( I martwi臋, czy czas czego艣 nie zmieni, bo sam jestem w wieku, 偶e nie wiem do konca czego chc臋... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda, takie my艣li nachodz膮 faceta, tez kocham swoj膮 dziewczyna (9 lat starsz膮), ale czasami co艣 z艂o艣liwie si臋 odezw臋, cho膰 tego nie chc臋. ale chc臋 by膰 z ni膮 - naprawd臋. Zreszt膮 nasza r贸偶nica nie jest kosmiczna, wi臋c mamy wsp贸lne tematy i sposoby sp臋dzania wolnego czasu. I nie ma problemu z dzieckiem - mamy jeszcze czas : )Czuj臋, 偶e to kobieta mojego 偶ycia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M臋偶czyzna musi by膰 starszy od kobiety i uprawia膰 ju偶 seks z bardzo wieloma innymi kobietami inaczej to patologia! Zwi膮zek mo偶e by膰 mi臋dzy 18-20 letni膮 dziewic膮 i 40 letnim ru/ch/acz/em ale nigdy odwrotnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odpowiem po kolei na pytania autorki: Jestem z partnerk膮 starsz膮 o 10 lat. Dlaczego? Bo mnie rozumie jak nikt inny, jest naprawd臋 bardzo kochaj膮ca i nie jest bezm贸zgowa jak inne w moim wieku np na fb. Absolutnie nie przeszkadza mi 偶e jest starsza, to fajna laska i nie wygl膮da na sw贸j wiek. Czujemy prawdziw膮 mi艂o艣膰, mimo 2 lat razem jest jak na pocz膮tku, motyle w brzuchu itp. Czujemy si臋 w 100% spe艂nieni razem. Mo偶e troche czuj臋 偶al o dziecko, ale nie winie jej za to, absolutnie. Ona ma 35 lat wi臋c na dzieci jest szansa. Cz臋sto o tym my艣l臋, ja mia艂em jedn膮 wcze艣niej, ona kilku ale ufam jej bezgranicznie tak jak ona mi i rozmawia艂em z ni膮 o tym. Co prze偶y艂a to by艂o i nie wr贸ci, teraz jest teraz i powtarza 偶e jej najlepiej ze mn膮. Odpowied藕 pana z "takiego" zwi膮zku :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dojrza艂y33
Te偶 by艂em w takim zwi膮zku, a偶 dziwne jak cz艂owiekowi si臋 zmieni艂o z wiekiem. Jednak zupe艂nie inaczej si臋 my艣li gdy ma si臋 24 lata ni偶 wtedy gdy ma si臋 ju偶 30 par臋 - to jest przepa艣膰. Obecnie mam 33 lata, ale gdy mia艂em 22 zakocha艂em si臋 w 41 letniej kobiecie. Bo偶e jak ja by艂em zakochany, kwiaty, przytulania, s艂owa mi艂o艣ci - istne wydanie romea i julii. Wierzy艂em w swoim ideali藕mie, 偶e to ta jedyna na ca艂e 偶ycie. Przera偶a艂o mnie, 偶e nie mieliby艣my by膰 razem, 偶e mnie opu艣ci. Mia艂em gdzie艣 cudze opinie - po prostu wpad艂em po uszy. Ona te偶. Ale mi z czasem si臋 zmieni艂o, dzisiaj to a偶 u艣miecham si臋 do siebie, jak patrz臋 jak膮 idealistyczn膮 mi艂o艣ci膮 j膮 kocha艂em - czuje nostalgi臋, ale widz臋 te偶, 偶e by艂em strasznie niedo艣wiadczonym szczeniakiem. Dlatego nie warto pyta膰 o opinie kogo艣 co ma teraz 22 lata, bo b臋dzie c***isa艂 ca艂e eseje o mi艂o艣ci, zapytaj tak膮 osob臋 10 lat p贸藕niej, gdy ju偶 dojrzeje... :) Pozdrawiam i 偶ycz臋 szcz臋艣cia mimo wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgorzknia艂a czterdziecha
Do autorki; Jestem kobiet膮, i wszystko zale偶y nie tylko od r贸偶nicy wieku, ale ile lat ma partner. Mia艂am 24-latka, ja sama 39 lat, by艂o bardzo mi艂o, motyle w brzuchu, randki, tajemnica. Niestety w konfrontacji z proz膮 偶ycia okaza艂o si臋 niewystarczaj膮ce. Po prostu m臋偶czy藕ni s膮 s艂absi w tym wieku, nie mo偶esz liczy膰 na oparcie. Kiedy ty si臋 rozp艂aczesz, to oni zaczn膮 p艂aka膰 razem z Tob膮, zamiast by膰 ostoj膮. Dlatego warto zwi膮za膰 si臋 z kim艣 do艣wiadczonym po 30-tce. M艂ody na jaki艣 czas podniesie Ci samoocen臋, ale u Ciebie zagnie藕dzi si臋 tylko sta艂y niepok贸j - kiedy mnie porzuci? Jestem troch臋 zgorzknia艂a, to prawda, bo dla tego romansu (bo zwi膮zkiem z tej perspektywy czasu nazwa膰 nie mo偶na) po艣wi臋ci艂am fajnego faceta, bo wydawa艂o mi si臋, 偶e go nie kocham, a prawda by艂a taka, 偶e on by艂 moim s艂o艅cem, a m艂odzik tylko latark膮, kt贸r膮 kto艣 po艣wieci艂 mi w oczy - posz艂am za fa艂szywym 艣wiat艂em, smutno mi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem w zwi膮zku z kobieta 19 lat starsz膮. Mam 22 lat i w jaki艣 spos贸b bardzo j膮 kocham, ale czuj臋, 偶e to tylko etap w moim 偶yciu. Ona zreszt膮 te偶 mi to powiedzia艂a, cho膰 m贸wi mi, 偶e ca艂y czas kocha mnie. Dlatego nie m贸wimy o przysz艂o艣ci - raczej cieszymy si臋 dniem dzisiejszym. Jest fajny, niezobowi膮zuj膮cy seks, nie naciska na nic - czuj臋 sie komfortowo, cho膰 czuj臋, 偶e to nie do ko艅ca fair

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z du偶o m艂odszym to tylko romans - nie zwi膮zek. By艂am z facetem 25latkiem - fajnie by艂o, on nawet si臋 zakocha艂, ale r贸wnie szybko odkocha艂. Po prostu dzieciaki z fajnym libido :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zakocha艂am si臋 na wakacjach w jednym Hiszpanie. Mam 44 lata, on mia艂 zaledwie 21. Ale mnie tak adorowa艂, 偶e nie mog艂am si臋 oprze膰. Najzabawniejsze, 偶e nawet nie mieli艣my wspolnego j臋zyka - wszystko to by艂o jaka艣 艂amana rozmowa i g艂ownie j臋zyk cia艂a. Fajne wspomnienia, pr贸bowali艣my "by膰" razem, ale to by艂o zbyt s艂abe paliwo by m贸wi膰 o zwi膮zku, brak j臋zyka, du偶a r贸偶nica wieku, niedojrza艂o艣膰 - ale romans letni by艂 super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem kobiet膮, i tak jak przedm贸wczynie, te偶 uwa偶am, 偶e przy du偶ej r贸偶nicy wieku tylko romans wchodzi w gr臋. I dobrze b臋dzie, je艣li kobieta z takiego uk艂adu wyjdzie niepokiereszowana emocjonalnie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc11112
Jestem facetem, niemal weteranem w takich zwi膮zkach i moge co nieco powiedzie膰. Moja pierwsza parterka by艂a 41-letni膮 kobiet膮, a ja by艂em zaledwie 21-letnim dzieciakiem. By艂a moj膮 pierwsz膮 mi艂o艣ci膮, partnerk膮 seksualn膮 i generalnie kobiet膮. By艂o super, kocha艂em mocno, wyobra偶a艂em wsp贸lne 偶ycie, lubi艂em 偶e jest dojrza艂a, ale okaza艂o si臋, 偶e to stworzy艂o straszn膮 nier贸wnowag臋, ona by艂a ju偶 po rozwodzie, mia艂a dziecko, wiele zwi膮zk贸w - ona mia艂a do艣wiadczenie, a ja by艂em 艣wie偶akiem. Dlatego uwazam, 偶e w tej sytuacji zwi膮zek jest wykluczony, facet te偶 musi zdoby膰 do艣wiadczenie 偶yciowe, a jak ma to zrobi膰, kiedy jego pierwsza kobieta robi to za niego? Moja euforia trwa艂a troche, ale to ona zerwa艂a, przesta艂em jej wystarcza膰 jako partner - teraz to rozumiem. A wtedy niemal p艂aka艂em, prosi艂em - dzisiaj widz臋, 偶e by艂em dziecinny. I wiem, 偶e sam bym od niej odszed艂 - jej do艣wiadczenie i baga偶 偶yciowy by艂y dla mnie zbyt du偶e - nie mia艂em przeciwwagi po swojej stronie. Teraz mam 31 lat i mam partnerk臋 9 lat starsz膮 i jest mi dobrze - mam swoj膮 przesz艂o艣膰, par臋 zwi膮zk贸w, mo偶emy podyskutowa膰 i czu膰 jak r贸wny z r贸wnym. Moge j膮 te偶 zaskoczy膰 swoimi do艣wiadczenia. Dlatego koknluduj膮c - zwi膮zek z du偶a r贸偶nic膮 ma sens, ale nie z totalnym swie偶akiem, kt贸ry jeszcze nie posmakowa艂 偶ycia - to si臋 nie uda, wierz mi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
9 lat to jeszcze nie taka du偶a r贸偶nica. Du偶a r贸偶nica to kilkana艣cie lat. Szczerze m贸wi膮c, nie wyobra偶am sobie d艂ugiego zwi膮zku 30-latka z 48-latk膮 na ten przyk艂ad. Mo偶e mam kiepsk膮 wyobra藕ni臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wszyscy m艂odsi nadaj膮 sie do zwiazku.Mia艂am taki drobny epizod w moim 偶yciu z facetem mlodszym 5-6lat(dok艂adnie nie wiem)ale nie wysz艂o,za dziecinny by艂 jak dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak jak napisa艂a kto艣 wy偶ej, r贸偶nica wieku nie jest problemem, gdy facet jest dojrza艂y, czyli ma sko艅czone 30 lat. Inaczej, to jeszcze dziecko od cycka oderwane x by艂am z 32 latkiem,i jednak pomimo,偶e od piersi zosta艂 odstawiony ca艂e lata 艣wietlne to wewn膮trz rz膮dzi艂o nim nadal "dzieci臋"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
'Duze dziecko' r贸wnie dobrze moze nosi膰 w sobie dojrza艂y wiekiem m臋偶czyzna wi臋c ten argument ,偶e m艂odszy to niedojrza艂y o kant ty艂ka pot艂uc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda, ze dorosly m臋偶czyzna mo偶e byc jak dzieciak, ale nie zmienia to faktu, 偶e m艂odszy generalnie jest dzieciakiem. Innymi s艂owy, wci膮偶 wa偶ny jest prymat wieku i do艣wiadczenia i nie nalezy posilkowac sie wyrwanymi przykladami niedojrza艂ych 40-latkow i tworzyc z tego ogolna zasade. Cz臋sto kobiety, ktore wi膮偶膮 sie w zwi膮zku z 20 lat mlodszym chlopcem, s膮 niedojrzale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do autorki - jestem m臋偶czyzn膮, ktory byl w takim zwiazku i z perspektywy czasu, mog臋 sie wypowiedzie膰. Twoje wszystkie obawy s膮 sluszne - bo jako facet my艣lalem o tym kiedy bylem razem z ni膮. Dlaczego z nia by艂em? Bo zakochalem sie po uszy i nie myslalem racjonalne i wszelkie moje watpliwosci znika艂y gdy sie przytulalismy i calowalismy. Niestety kiedy uczucia nieco opadly, a to zawsze przychodzi taki moment, moje watpliwosci zaczely wystawac niczym rafa ponad morzem. W koncu sie rozstalismy. Ale z pewnoscia bylo to wartosciowe doswiadczenie

Udost臋pnij ten post