Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Otóż mam ogromny problem z moim partnerem, nasz związek jest w trakcie poważnego kryzysu a ja już nie mam pomysłów na kompromistyczną rozmowę i często jej próby są nieudane. Spór się zaczął od tego że partner uzaleznil się od gier komputerowych i próbowałam mu wytłumaczyć żeby dla mnie też znalazł trochę czasu bo nie pamiętam kiedy ostatni raz robiliśmy coś razem , a on mi odp że ma wyj****e i gra. Przez chwilę było ok ale do czasu gdy mu przypomnialam że koleżanka zaprosiła nas na domówke..odp że go glowa boli i nigdzie nie idzie, żebym sama poszła. Gdy wrocilam w nocy do domu jego nie było, poszedł się napić z kolegami . Nawet się nie zainteresowal tym czy wróciłam do domu. W nocy próbował mnie przytulić ale był tak pijany że go odepchnelam. Dziś także zapomniał o dniu kobiet i nie złożył mi życzeń.. Nie wiem już co o Tym myśleć. Bardzo go kocham ale nie potrafię się z nim dogadać. Nieraz naprawdę potrafi okazać mi miłość a w inny dzień zachowuje się jak skończony cham. Liczę na pomoc z waszej strony bo jestem już tym zmęczona :(

Gość gość
Masz dzieci? Bo jak nie to kopnij go w d.pe!

Gość gość
Jakiej pomocy oczekujesz ? moze ktos ma ci pomoc noge rozbujac zebys go kopnela w jaja ?

Gość gość
Nie mamy dzieci ale jesteśmy zaręczeni i ciężko mi po tylu latach go zostawić

Gość gość
machniesz magiczną różdżką to się zmieni, jak takowej nie masz, cóż... musisz przywyknąć :D

Gość gość
Masz to na co sie godzisz :(

Gość gość
Ciezko ci po tylu latach go zostawic ? to pomecz sie jeszcze pare lat ,moze wtedy bedzie latwiej :D

Gość lukrecjan
Cóż, jeżeli nie możesz pokonać muru zbuduj drzwi. Zanim będziesz mogła ,stać się matką we własnej rodzinie, musisz nauczyć się ,być matką dla samej siebie. Inaczej nic Ci w życiu nie wyjdzie. ...to słowa skierowane do Lukrecji, dziś odnalazły Ciebie Jak,masz postąpić, tego nie wiem,ale mogę powiedzieć, że bez walki nic się w życiu nie osiągnie.