Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedna z matek miała telefon w złotej obudowie co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Zobaczyłam w parku dziewczynę, która miała taką figurę i do tego takie fajne ciuchy, że aż pomyślałam, czy ona faktycznie urodziła to dziecko, no i miała telefon w złotej obudowie, czy to nie jest lans? Dlaczego inne babki wyglądają jakby przeszły przez Franię, dresy, niepoukładane włosy, a inne jakby szły na czerwony dywan. Co o tym myślicie?

Gość gość
Ej no kurna złota obudowa to lans :D? przecież to pewnie jakiś zwykły metal był a nie prawdziwe złoto :P na allegro takie za 40 zl kupisz nie świruj

Myślę, że każdy ma w życiu inne priorytety i inny gust. Podajrzewam, że to czym tak siezachwycasz części kobiet wydałoby sie strasznym kiczem i za cholerę nie chciałyby tak wyglądać

Gość gość
OK, może macie rację. Myślicie, że robienie z siebie gwiazdy, celebrytki, i ciągłe selfie jest jakieś niepoważne?

Jeśli ciągły lans sprawa jej radość, frajdę i nie krzywdzi innych to co w tym złego? Żyj i daj żyć innym żyjąc jak chcesz

Gość gość
Trzeba znaleźć równowagę... chodzenie w dresach i rozczochranych włosach też nie jest dobrym pomysłem :P

Gość gość
Miałam 6 lat temu jakąś tam nokie w pozłacanej obudowie, obecny mąż mi ją kupił i nie powiedziała bym że to lans :-( wręcz przeciwnie, to tandeta zwykła

Gość gość
Ale jak te babki to robią, że mają jeszcze ochotę na selfie?:) I jeszcze sobie takie gadżety kupować?

Jak to jak? Ładną figurę można mieć z natury, a na resztę wystarczy pół godzinki żeby jako tako się ogarnąć, a jak jeszcze do tego dysponujesz kasą...każdy wtedy może wyglądać tak jak lubi :)

Gość gość
FrankaStefanka Tyś jest dupna haha :D nie mów mi, ze są kobiety, które nie chcą wyglądać jak milion dolców ! Bo zabije Cię śmiechem :) Sama jestem taka matka, której nikt nie wierzy, ze urodziła dziecko :) Poza dobrymi genami potrafię jeszcze zadbać o siebie. Nie nosze dresów chyba, ze na siłownię, włosy myje regularnie, fryzjera też odwiedzam regularnie wiec nie mam odrostów 10 cm :D potrafię sama wyregulować sobie brwi, strój zawsze mam wysadzony i dostosowany do sytuacji, miejsca w które idę. Nie zapomniałam co to delikatny make up i seksapil po urodzeniu dziecka :) a na pierwszym miejscu jest moje dziecko, które wygląda równie dobrze jak ja. Włosy zawsze obciete buzia czysta, ubrania czyste ladne :) w koncu to o mnie świadczy to jak wygląda mój syn.

Gość gość
Nie wysadzony a wyważony

Gość gość
iPhone złoty 18 ct, limited edition kosztuje 20 tys , wiec to nie jest tandeta :o

Po drugie np ja mam tak, że jak mnie coś zafascynuje np kupię sobie jakąś nowiutką książkę o fizyce, albo dopadnie mnie scrapbookingowy szał, to naprawdę mogę przez dłuższy czas mieć strojenie się daleko w tyle :p

Gość gość
iPhone nie jest tandeta , Żal ci D..... Ściska ?

Gość gość
Zazdroscisz?

Gość gość
A ja mam i wyciągam Russian Gold 18ct :p

iphone złoty kosztuje ok 2tys złotych ;D Jest piękny- przyznaję

Gość gość
Nie zazdroszczę bo bała bym się nawet z torebki go wyciągnąć, żeby mi go ktoś nie ukradł. Uważam że telefon służy do dzwonienia a nie szpanowania. Gdyby był np platynowy to uznała bym to za lans bo to akurat i drogie i praktyczne bo platyna jest twardsza i mniej podatna na zarysowania niż złoto. Ale mimo wszystko uważam że temat prowo kobiety w stylu trzcińskiej mamy analka co to szpanem swiecidełkami kompleksy leczy

Gość gość
Telefon w zlotej obudowie - wiocha i tandeta

Gość gość
Wejdź sobie na Google to zobaczysz i PLATYNOWY :p , mowię o telefonach za 20 ,000 minimum i wiecej limited edition ? Maja oprawy russian Gold , platyna , białe złoto . Ceny od 20,000 do 50,000 pln W d***e byliście i goovno widzieliście ... :p

Gość gość
ja lubię jak baba ma wszystko zadbane i wypindrzone i bawi się "przedmiotami oczywiście żeby to jakoś wyglądało

Gość czerwony szyld
ze jak nie platyna to nie ma sobie czym glowy zawracac

Gość gośćpiękna
a ja tam mam dwoje dzieci i do tego jestem samotna matka jestem po trzydziestce a wyglądam na 20 nikt mi nie wierzy że mam dzieci i że mam tyle lat, nie chodzę do fryzjera ani kosmetyczki. Mam swoje naturalne jasne włosy i spotykam się często z pytaniem bo to za farba:) nawet dziewczyny które mają 20 lat nie dają mi tyle myślą że jestem w ich wielu:) oczywiście ja widzę że się starzeje ale i tak nie jest źle. To geny ale serio też nie trzeba wiele czasu żeby zadbać o siebie, a dbanie to nie tylko ciuchy i fryzjer, to też dbanie o zdrowie za późno fizyczne i psychiczne. Trzeba być optymistą i pozytywnie się nastawiać do życie nie że nie dam rady. Dasz radę i nie narudz:) jest tyle piękna na tym świecie i małych radości, cieszmy się z nich:)

Gość gość
Akurat uwierzę ,ze tak pięknie wygladasz .... Gdyby tak było to nie byłabyś " samotna matka " Trochę skromności i mniej boosting Doda ci wiecej urody :p:p:p

Gość gośćpiękna
jestem piękna i już :) pokorę też mam ale mam też lustro ha ha i jestem samotna matka bo się rozwiodłam z własnego wyboru, a facetów którzy do mnie podbijali traktowałam zawsze jako kolegów, brakowało mi tego czegoś, aktualnie spotykam się z kimś kto na to coś właśnie, pasuje do mnie po prostu:)

Gość gośćpiękna
i nie myl bycie piękną z bycie idealną, piękno w dużej mierze promieniuje od środka. :)