Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja baba nie sprząta ani nie gotuje.

Polecane posty

Gość gość

Frustruje mnie to strasznie, że cały obowiązek domowy spada na mnie. Moja baba nie umie sprzątać ani gotować. Kiedy jej zwracam uwagę, żeby np. posprzątała łazienkę to ona do mnie z tekstem "że lepiej nie bo ja i tak to zrobię lepiej". I faktycznie, kiedyś posprzątała w kuchni tak, że cała się kleiła i w konsekwencji musiałem drugi raz sprzątać po jego sprzątaniu. Z gotowaniem u niej trochę lepiej choć też bez szału, umie ugotować makaron i zrobić jajecznicę pechowiec.gif no i zupkę chińską. I jak to sobie zrobi to nawet nie umyje garów tylko mi je zostawia. Kończymy pracę tak samo i wkurza mnie to, że cały obowiązek domowy spada na mnie. I żeby nie było, jak się wprowadzaliśmy zapewniała mnie, że będziemy się dzielić obowiązkami.

Gość gość
Ale za to dobrze ciagnie skoro nadal z nia jestes

Gość gość
baba, która nie ciągnie swojemu menowi to dno!

Gość gość
Ale jesteś facet i pilnujesz porzadku, ona nie musi sprzątać.

Gość gość
A żeby było w porządku to ta baba kasę z ciebie ciągnie żeby tobie z nią za ciężko nie było

Gość gość
I dobrze kobieta jest po to by o nią dbać

Gość gość
Sa tacy co chca babe porzadna a sa tacy co chca porzadne obciaganie. Co kto lubi

Gość gość
No to tak jak wy,pewnie ma prawko i samochod-to jej wklad,nie narzekaj,wedlug mezczyzn to jest rownouprawnienie. Podzial obowiazkow!

Gość No i gitara Panie Ferdku
Masz Kiepską kobitę, w mordę jeża. Ale wiesz, że w tym kraju trudno o babę ze sprzątaczkowo-kucharskim wykształceniem.

Gość gość
Niezla sciema! Wczoraj albo przedwczoraj jakas dziewczyna umiescila ten sam tekst-toczka w toczke z tym ze autorce chodzilo o jej faceta.Boszz jakim trzeba byc idiota zeby plagiatowac czyjes topiki.Masakra!

Gość gość
topiki to pajonki som