Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gaja co sadzicie o tym imieniu dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie pozdrawiam

Gość gość
a Ty chciałabyś mieć tak na imię? Bo ja nie... poza tym przezywaliby ją GEJA.

Gość gość
piękne imię! :) do tej wyżej, nie lepiej setna Maja, Lenka, Zuzia czy inny tłum zbiorowy :O

Gość gość
już lepiej Kaja Gaja niestety - Geja

Gość gość
Piękne imię i zdecydowanje ładniejsze niż Kaja

Gość gość
Maja, Lenka, Zuzia xxx akurat pomyliłaś się, bo nie jestem fanką tych imion, a w szczególności mam alergię na Majeczki i Lenusie. ale jakby miała wybierać to wolałabym być milionową Zuzią niż jedyną Gają... brr - imie szpetne

Gość gość
gość dziś co do Zuzi, no tu bym dyskutowała. Wiesz fajnie się nazywa córeczke Zuzia jak mała, a jak jest dorosłą kobieta to już klops. Znam 2 dorosłe Zuzanny i każda miała problem z przestawianiem.... jedna przestawiała się Zuza, bo jej Zuzanna się wydaje zbyt wyniosłe, a druga: Zuśka mówiła, bo twierdzia, że Zuza jak ksywa, Zuzanna zbyt poważnie, a Zuzia infantylnie. A co do Gai, nie widzę problemu i dla małej dziewczynki jak i kobiety. Gaja jest pięknym i rzadkim imieniem. Kiedyś dawno usłyszałam wywiad ze ś.p. Jackiem Kuroniem, jak mówi, że kocha bardzo swoją żone Gaję. Zapamietałam to imię, jako piękne i bezpretensjonalne :)

Gość gość
To dla Ciebie Gaja jest pięknym imieniem, a dla mnie jest brzydkim i nic z tym nie zrobię, takie mam odczucia. A co do tej Zuzanny, to pełno jest Kasiek i Basiek, a to też tego typu imię. Katarzyna, Barbara - mega poważne, a Kasia, Basia - jak dla małej dziewczynki...

Gość gość
ś.p. Jackiem Kuroniem, jak mówi, że kocha bardzo swoją żone Gaję. Zapamietałam to imię, jako piękne i bezpretensjonaln xxx tylko, że żona Kuronia miała na imię Grażyna, a zdrabniał to do formy Gaja, Gajka.

Gość gość
być może, mówił o niej Gaja i tak samo ich znajomi w tym wywiadzie wypowiadali się o Gai ;)

Gość gość
ładnie z tym ze beda wołac geja

Gość gość
Autorko nie czytaj tych bzdur o wołaniu na dziecko Geja, bo chyba tylko debil będzie tak przekrecal to imię, a Gaja brzmi pięknie

Gość gość
W mojej miejscowości to nazwa ekologów i kojarzy mi się z jej szefem starym,brzydkim,obleśnym facetem,wiec jak wyobrażnia nie pracuje to imię jest ok!

Gość gość
Uwazam ze bardzo ladne imie. Mam kezanke Gaj****ardzo czesto slyszy komplementy z powodu swego imienia. Kto nazywalby Gaje Geja? Chyba jakis debil czy analfabeta :D Kazde imie mozna tak przekrecic zeby brzmialo idiotycznie jak ktos sie uprze.