Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam kobiety o takich kształtach

Polecane posty

Gość gość
czy tylek bardziej sie liczy dla facetow?

Gość gość
Tak, tyłek to podstawa, a potem cycuszki.

Gość gość
Dla mnie to miód i malina. Przepadam za taką budową kobiet. Pieścić się z taką to sama rozkosz.

Gość gość
tak w tym przypadku widać zanik istoty szarej na rzecz obwisłego doopska

Gość gość
Nie wszystkim chude szkapy przychodzą do gustu. Kobieta powinna mieć ciała i tyle.

Gość gość
owszem powinna,ale nie robić zdjęć z doopą na wierzchu,i to nieapetyczną i starą

Gość gość
A coś ty d**y nie widział ? Ludzie ! Trzymajcie mnie co ten tu wypisuje. W taką to z miłą chęcią bym wlazł, a co dopiero ... :)

Gość gość
Ppp poka fotełłe :P

Gość jakis tam facet  większy
NIE JESTES W TYM OSAMOTNIONY!! ja tez zdecyd. preferuje kobiety o rubensowskich kształtach -figurze dla mnie to jest własnie ta kwintesencja KOBIECOSCI!! Oczywiscie swoje lata mam i ...próbowałem z kobietami o różnych figurach kształtach i po któryms tam razie n-tym juz wiedziałem i wiem TYLKO TAKIE KOBIETY mi odpowiadają i mam Fantast. satysf. z sexu z takimi własnie kobietami... oczywiscie nie są to Kobiety nwagi 150 -200kg itd. od 70 do 100kg TO jEST WŁASNIE TO ..a ze sam mam 190 cm i 100kg to sie mi to idealnie komponuje .

Gość gość
No widzisz jest nas tu więcej. Ja mam 182/83 ale właśnie model XL to moje ulubione kształty. Właśnie do pewnej wagi kobieta jest atrakcyjna, a jeśli jest niska źle wygląda trochę z ciałem, więc podobają mi się takie wyższe i mocne :) Łydka i udo w odpowiednim kształcie to mnie kręci jak ho....ra :)

Gość gość
...czyli każda potwora znajdzie swego amatora :D

Gość gość
Na to wygląda !

Gość gość
Jakiś tam facet większy, mogę wiedzieć ile masz lat i skąd jesteś? ;-)

Gość gość
Lat sporo, a skąd ? Napisz o co Ci chodzi to może ... :)

Gość gość
Pewnie to misio1 , tylko z oranża wali :D

Gość gość
Nie taki Misio :) Już napisałem wzrost i wagę. A tak poza tym mi wszystko jedno co o mnie napiszecie.

Gość gość
Chodzi mi o to,że fajnie wiedzieć że faceci lubią takie ksztalty. Ja nie wyglądam co prawda jak ta Pani z fotki hehe.Mam raczej wszędzie nieco mniej, ale na pewno są to kobiece kształty :-P I ciekawi mnie gdzie można poznać takiego miłego Pana? I ile ten miły Pan ma lat,bo nie wiem,czy mamy podobny przedział wiekowy Haha ;-)

Gość gość
to tak jaki i umnie, kiedys wazylam 50 kg i bylam strasznie chuda blada, potem przytylam, teraz waże 62 kg przy 168 cm, szczuple nogi , wieksza pupa i duze cycki (niestety) 75 E, mezatka jestem od 10 lat, mąż szaleje za mna, wgl faceci- tak szaleja-, i wlasnie to mnie dziwi, chcialabym schudna przynajmniej 5 kg , ale maz sie zlosci, wgl kiedys faceci nie zwracali na mnie uwagi takiej jak teraz, moze te cycki? moze dlugie wlosy, moze to ,ze jestem sexi, slubny mowi, ze jestem idealem, ze kobieta powinna tak wygladac a ja niem oge na siebie patrzec i mam kompleksy

Gość gość
Bardzo lubię takie kobiety i mam świetną żonę o takich kształtach.

Gość gość
gość dziś xx A co masz biedaku powiedzieć :P

Gość gość
10.26 to podaj skąd jesteś to Ci odpowiem czy blisko czy nie. Jak już wspominałem uwielbiam takie jak Ty i tyle. Resztę możesz sobie dopowiedzieć wiedząc co i jak działa u faceta.

Gość gość
Ja Wrocław. Tak wyobraźnia działa, co i jak się z Wami dzieje jak macie na coś/kogoś ochotke :-P

Gość gość
Dzieje się oj dzieje. Nie raz jadę i patrzę na piękne kobiety XL i na ich piękne łydki, w szpilkach. Piękniejszego obrazu nie potrafię sobie wyobrazić. Te Tyłeczki i reszta. Pełen oddech oj nie wyrabiam kobietki.

Gość gość
Ja o takiej marzę !

Gość gość
nie moge tego otworzyć?

Gość gość
Tylko marzysz,czy pragniesz znaleźć taką ze swoich marzeń? ;-)

Gość gość
Jasne, że chciał bym poznać :) Podoba mi się ta większa kobiecość. Nogi mocno zbudowane łydka i udo :) że można pieścić bez końca. Tyłek, biodra i biust odpowiedni. Oj się rozmarzyłem. Na samą myśl mi stanął.

Gość gość
A co to znaczy tyłek,biodra i biust odpowiedni? Taką jak na fotce? ja mała nie Jestem,taka w sam Raz i z pewnością dużo zgrabniejsza niż pani z fotki :-P i wiem,że panów taki wygląd bardzo kręci.a mnie bardzo kręci gdy widzę ze zamiast w oczy patrzą mi w biust hehe :-P