Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1237688

nie moge zajść w ciążę ... depresja

Polecane posty

Gość gość1237688

Staramy sie z partnerem juz 7 mcy. Czekam na wizyte u lekarza. Termin na polowe kwietnia. Robie testy owulacyjne, mierze temp , kochamy sie w niby dni plodne I ciagle nic. Trace nadzieję. Owu mam ok 19-20 dnia a miesiaczka zawsze ok 34-35 dzień. W przeszłości mialam problemy z torbielami. Proszę doradźcie cos, pocieszcie, bo chce mi sie juz tylko płakać. Nie potrafie myslec o niczym innym jak tylko o tym by zajść w ciążę. Bardzo sie boję.

Gość gość
jak zobaczylam tytul to myslalam ze starasz sie kilka lat a nie kilka miesiecy... jak zlapiesz depresje to w ciaze tym bardziej nie zajdziesz wiec ogarnij sie!

Gość gośćn
za bardzo chcesz i tu jest problem. Ja w pierwsza ciąże zaszłam za 1 razem i mam synka :) Myslałam ze z drugim będzie tak samo a w kwietniu mija rok jak się staramy i nic... wizyty u lekarza badania - partner ten sam i wszystko w porządku. Teraz już odpuściłam bo zwariować można, ciągle tylko myśli o ciąży itp już wyluzowałam a był płacz jak dostawałam okresu itp. Teraz lajt :) i tobie tego życzę :) Co ma być to będzie