Go艣膰 Teraz_samotny Napisano Marzec 19, 2015 Witam jaki艣 czas temu rozesz艂em si臋 z moj膮 dziewczyn膮. Bardzo brakuje mi sprawiania przyjemno艣ci kobiecie. Dotykania jej ca艂owania pieszczenia. Je艣li jaka艣 kobieta czuje si臋 samotnie i tak偶e barak jej czu艂o艣ci, przyjemno艣ci i pieszczot od m臋偶czyzny i jest z okolic Katowic ch臋tnie si臋 z ni膮 zapoznam na niezobowi膮zuj膮c膮 znajomo艣膰. Na pocz膮tek i dla zach臋ty mo偶e napisz臋 m贸j ulubiony spos贸b pieszczenia kobiety. Pieszczoty zaczynam od bardzo bliskiego mocnego przytulenia si臋 tak aby s艂ysze膰 jak oddycha tak aby poczu艂a moj膮 blisko艣膰, moje ciep艂o. Aby poczu艂a si臋 bezpiecznie, aby si臋 uspokoi艂a. Przeje偶d偶am moj膮 d艂oniom po jej twarzy zamykaj膮c jej oczy i delikatnie odchylam g艂ow臋. Odsuwam w艂osy z uszka i delikatnie dotykam je moim nosem nast臋pnie ustami delikatnie po zewn臋trznej cz臋艣ci uszka. R臋k臋 mam po drugiej stronie szyi zachodz膮c na ty艂 g艂owy maj膮c wplecione palce w jej aksamitne w艂osy delikatnie masuj臋 j膮. Zaczynam ca艂owa膰 uszko od samej g贸ry do do艂u powoli schodz膮c na szyj臋 i z powrotem do g贸ry. Tak kilka razy coraz ni偶ej schodz膮c na szyj臋. Teraz delikatnie ko艅c贸wk膮 j臋zyka li偶臋 jej uszko schodz膮c na szyj臋 zaczynam j膮 nami臋tnie ale delikatnie ca艂owa膰 kieruj膮c si臋 w stron臋 policzka. Przechylam jej g艂ow臋 w moj膮 stron臋 delikatnie muskaj膮c jej twarz wargami po nosku, oczkach, czole, policzku schodz膮c do ust. W tym samym czasie masuje j膮 po tyle g艂owy odpr臋偶aj膮c j膮. Zaczynam ca艂owa膰 jej usta najpierw delikatnie muskam zaczynaj膮c ca艂owa膰 coraz nami臋tniej. Ko艅c贸wk膮 j臋zyka zataczam ko艂o po jej ustach a偶 zaczynamy ca艂owa膰 si臋 naprawd臋 mocno i nami臋tnie. R臋k膮 zaczynam masowa膰 j膮 po ramieniu, po ca艂ej r臋ce, po d艂oni. Masuj臋 ca艂膮 jej r臋k臋 wracaj膮c na ty艂 g艂owy. Ca艂usami ponownie przechodz臋 na szyj臋 a r臋k膮 zaczynam masowa膰 jej udo przechodz膮c na brzuszek na r臋k臋. Chwil臋 tak kr膮偶臋 na razie przez ubranie a偶 wje偶d偶am pod bluzeczk臋. Masuj臋 jej brzuszek ca艂y czas pieszcz膮c jej szyj臋, uszko i policzek. Po chwili daj臋 jej zna膰 aby zdj臋艂a bluzeczk臋. Gdy to zrobi wracam do pieszczot do poprzedniej pozycji. R臋k膮 masuje brzuszek delikatnie kieruj膮c si臋 w stron臋 piersi. Najpierw przeje偶d偶am r臋k膮 mi臋dzy piersiami przez obojczyk i r臋k臋 wracam na brzuch. Robi臋 kilka takich k贸艂ek a偶 ca艂膮 d艂oni膮 przeje偶d偶am po jej prawej piersi nast臋pnie po lewej. Na razie robi臋 to przez stanik czuj膮c jak jej piersi twardniej膮 a sutki stoj膮. Teraz r臋k膮 schodz臋 w du艂 do ud. masuj臋 je a wargami ca艂uj臋 po ramieniu. delikatnie rozchylam jej nogi aby masowa膰 jej wewn臋trzn膮 stron臋 ud. Przeje偶d偶am d艂oni膮 przez krocze z powrotem do piersi, a do uszka szeptam aby pozby艂a si臋 spodni. Robi to. wykorzystuj膮c sytuacj臋 odpinam jej stanik. Moim oczom ukazuj膮 si臋 pi臋kne piersi. Zaczynam ca艂owa膰 j膮 po ramieniu a r臋k膮 kr膮偶臋 po jej brzuszku, udach i jaj majteczkach. zaczynam ca艂owa膰 jej piersi delikatnie powoli kieruj膮c si臋 do sutka. Muskam go wargami. s艂ysz膮 delikatny j臋k rozkoszy. J臋zykiem robi臋 k贸艂ko po sutku, teraz drugi i delikatnie go ca艂ego zasysam. J臋ki staj膮 si臋 g艂o艣niejsze oddech przyspieszony. Sama rozchyla nogi i zaczyna rusza膰 biodrami. Zasysam sutka mocniej a r臋k膮 masuj臋 drug膮 pier艣. Coraz mocniej pieszcz臋 jej piersi. R臋k膮 przeje偶d偶am przez brzuch przez 艂ono i wewn臋trzn膮 stron臋 uda a偶 do kolana i z powrotem. Czuj臋 jak majteczki robi膮 si臋 wilgotne. Nie przestaj膮c ssa膰 sutka zaczynam masowa膰 jej muszelk臋 na razie przez majteczki. Po chwili wk艂adam r臋k臋 pod majteczki i czuje jaka jest rozpalona i wilgotna. Przechodz臋 z ca艂usami na brzuszek delikatnie k艂ad膮c ja na 艂贸偶ku. Kl臋kam obok niej ca艂uj臋 nami臋tnie w usta. Schodz臋 coraz ni偶ej przez brod臋, szuj臋, mostek, sutki zasysam jeden potem drugi. Ca艂uj臋 po brzuszku a偶 dochodz臋 do jej 艂ona. zaczynam 艣ci膮ga膰 jej majteczki ca艂uj膮c przy tym j膮 po nogach od Uda przez kolano a偶 do paluszk贸w. Wracam z poca艂unkami do piersi aby po chwili zej艣膰 do jej muszelki. rozchylam jej nogi i k艂ad臋 si臋 mi臋dzy nimi. Ca艂uj臋 ja po udach kieruj膮c si臋 do jej muszelki. Jest cudowna ca艂a wilgotna. Przeje偶d偶am j臋zykiem po ca艂ej d艂ugo艣ci tam i z powrotem. I drugi raz ale mocniej tak aby zatopi艂 si臋 miedzy jej wargi sromowe. Dochodz臋 do 艂echtaczki. J臋zykiem kr膮偶臋 wok贸艂 niej. Zasysam j膮 i zaczynam delikatnie pie艣ci膰. R臋k臋 k艂ad臋 na jej po艣ladkach i je masuj臋. Coraz mocniej pieszcz臋 jej 艂echtaczk臋 ss膮c j膮, li偶膮c j膮. Widz臋 偶e jest ju偶 maksymalnie pobudzona wk艂adam jeden palec do pochwy a po chwili drugi i delikatnie nim ruszam. Nie przerywaj膮c z powrotem ssam 艂echtaczk臋 pieszcz膮c j膮 r贸wnocze艣nie j臋zykiem. Pieszcz臋 coraz szybciej mocniej i g艂臋biej, a偶 osi膮ga orgazm a jej cia艂em wstrz膮saj膮 skurcze rozkoszy. K艂ad臋 si臋 obok niej mocno przytulam i delikatnie pieszcz臋 piersi aby przed艂u偶y膰 przyjemno艣膰. po kilku minutach zaczynam pieszczoty ponownie czekaj膮c na jej wskaz贸wki i rozkazy... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach