Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on tak boi sie rzucić żonę?

Polecane posty

Gość gość
weź jeszcze pod uwagę, że nawet teraz nie musisz być jedyna.

Gość gość
Klęczy przed toba bo masz mieszkanie a zona go przecież wykopała z domu na zbity ryj. Tobie mówi ze odszedł ale to ona go wypoierdolila

Gość gość
gość dziś I nie wiem czy tak każdej mówił czy tylko mnie ,ale mówił mi nie raz, że jeszcze nigdy nie było mu tak dobrze w łożku jak ze mną, podkreślał ,że nie mówi tak dla mówienia, ale że to prawda, ciągle podkreśla jak mu sie podoba moje ciało itd, że mu jest ze mną dobrze, jak sie dluzej nie widzimy to mowi, ze teskni za mna. Ale nie wiem czy w to wierzyc czy to takie tanie teksty znudzonego żona faceta? x Autorko jeśli masz lat 20+ i wierzysz w takie historyjki to mi Ciebie naprawdę szkoda. Zresztą, nawet z tych jego tekścików wynika jedno: ważne jest tylko Twoje ciało i seks. A ciało się starzeje, do seksu zawsze można znaleźć lepszą itd... resztę dopowiedz sobie sama.

Gość gość
19:55, nie musi mnie zdradzac:) to jego zona zdradzala:) i nie tylko zdradzala ale tez zrobil jej dziecko inny facet:) łyso ci? :)

Gość gość
Mam 24 lata. no właśnie napisałam ,że już wtedy się ukrywał ze spotkaniami ze mną choć to było przed chorobą co mni dziwi jak mi mówił,że wtedy był gotów ja zostawić a, widocznie bał sie , ze ktoś znajomy nas zobaczy. Wtedy nic nas nie łączyło, ale pewnie sie bał,że ktoś go zobaczy z inna kobieta w restauracji to juz sobie reszte dopowie. a ja sie zastanawiałam czemu jedziemy tak daleko, to on na to, że tam jest dobra restauracja choc w centrum tez jest wiele dobrych, tyle ,że nie wiedziałam o żonie wtedy

Gość gość
20:00- podszyw

Gość gość
Chuj mu w dupę autorko. Jeszcze się zdziwisz jak któregoś dnia okaże się za sobie znalazl nowa zonke ale nie ciebie

Gość gość
Haha kleczy przede mna bo mam mieszkanie, nie wiesz to nie pisz, ja mieszkania nie mialam jak go poznalam, on mial swoje i ona miala swoje, zona odeszla do kochanka bo zrobil jej dziecko, nie wiecie a zalosnie piszecie, zazdroscisz ze kleczy bo przed zadna z was facet nie kleczy:)

Gość gość
Czyli już wtedy chciał cię przelecieć, ale nie chciał jej zostawić. Masz swoją odpowiedź. On jej nie zostawi, a z Ciebie robi idiotkę. To nie jest fajny facet.

Gość gość
20:02- szczerze? wątpię żeby on rzucił żonę dla kogokolwiek skoro jeszcze tego nie zrobił tyle lat... ale zdradza ją od dawna, nie jestem jego pierwsza kochanka wiec nadal nie rozumiem czy to przywiązanie jest aż tak silne?

masz 24 lata a jestes tak samo ciemna jest ten Twoj zonaty facet On Cie traktuje jak zabawke, jestes dla niego zwyklym smieciem - w lozku jestes dobra i na tym sie konczy. Kochana na tym polega romans.

Gość gość
Wow, a.mówi coś o twoimi.charakterze czy tylko o tym ze dobrze dajesz d**y i masz fajne cialo? mówisz ze żona już go nie pociąga?...dobrze ze on ciągle był taki sexy jak żona podmywala mu d**e w szpitalu i się nim wtedy nie znudziła.

Gość gość
20:03 podszyw kolejny

Gość gość
Zona odeszła, sama widzisz ze to zonka go kopnela w d**e

Gość gość
Nie, to nie jest żadne przywiązanie. To zwykła wygoda, czemu miałby zostawiać kobietę która go kocha, może go utrzymywać i nawet mu dupę podetrze? Dobrze się skurwiel ustawił.

Gość gośćmilka
Znajd sobie kogoś w swoim wieku , chyba nie jest fajnie być tą drugą przez całe życie prawda?

Gość gość
20:06-no niby mówi, że mu ze mną dobrze, że lubi jak tak sobie leżymy, smiejemy sie i mu szkoda, że musi wracac, że sie przywiązuje do mnie zoraz bardziej, że tęskni i takie tam, ale też nie wiem czy to jego kolejne kłamstewka bo te słowa tak ładnie brzmia czy jest w tym jaka prawda

Gość gość
skoro potrafi okłamywać żonę, byłe kochanki to i ciebie okłamuje.

Gość gość
no ja moze to dziwne, ale nie chce juz kogos w swoim wieku, miałam wczesniej takich przed nim i byli strasznie nieodpowiedzialni ( no ok moze on tez jest bo zdradza zone ale w inny sposob jak oni), tylko jak pisałam piwko, koledzy, a on jest taki inny od wszystkich poprzednich, tak powaznie podchodzi do zycia, sam mnie dopinguje do nauki, jest taki troskliwy strasznie mi to w nim imponuje

Gość gość
-Świetnie mi jest z toba naprawdę, cudownie ale muszę juz spadać. Która to godzinka?

Gość gość
On moze nie odejdzie od zony alenie p********e glupot bo faceci odchodza od zon

Gość gość
On też jest niedojrzały, nieodpowiedzialny. Tylko zamiast piwka z kumplami to szlaja się u młodszych kochanek.

Gość gość
Uważaj żeby cie białaczka nie zarazil

Gość gość
Bialaczka nie jest zarazliwa. Autorko z tego co piszesz on nie odejdzie od zony, chce miec i zone i kochanke, dla wygody, to taki uklad, to im pasuje, wspomnisz moje slowa, bedziesz tylko nieszczesliwa, sa tacy co odchodza ale on nie robi nic pod tym wzgledem by byc tylko z toba inie mowi nic co by wskazywalo ze chcialby tylko z toba. I jeszcze jedno: licza sie czyny gdy facet kocha, nie slowa tylko czyny, a co on czyni? Tylko cie bzyka.

Gość gość
no może pod tym wzgledem jest nieodpowiedzialny, że nadal jest z zona,a ja zdradza, ale właśnie on jest inny niż moi rowieśnicy, bardziej meski w zachowaniu, wlasnie odpowiedzialny, potrafi mi madrze doradzić, nie wiem moze to taka przykrywka ale np żaden facet mnie nie dopingował do nauki, żaden mi nie doradzał żebym sie pogodziła z moją mamą, a on mi właśnie tak mądrze doradził,żaden mi nie podpowiadał np co najlepiej jest zrobić po studiach w moim przypadku, ta jego madrośc zyciowa mi sie podoba poprostu, wiec podoba mi sie, ze jest starszy

Gość gość
nie myl kilku lat doświadczenia w życiu z dojrzałością czy mądrością. facet jest po prostu starszy, gdybyś sama miała kilka lat więcej to widziałabyś jakim żałosnym zerem jest ten koleś

Gość gość
Wolałabym rownolatka który by chodził z kumplami na piwo niż starą męska dziwke, w dodatku ciote którą nie potrafi się zdecydować na 1 kobietę. Taka z niego cipka ze żony prawdy nie powie bo od razu kopnelaby go w d**e

Gość gość
Czego zona mu nie chce dac to daje kochanka. Z zona jest z wygody i dla dziecka. Pewnie nawet zone kocha. Moze ona ma jakies intymne problemy a facet jak facet podupczyc musi. Taniej wyjdzie mu kochanka niz prostytutka. Pewnie i tak jak z toba baraszkuje mysli o zonie

Gość gość
No i oni właśnie szukają takich sierotek, które są poklocone z rodzicami bo wiedza ze będą dla nich uosobieniem mądrości a przy okazji sobie podupcza

Gość gość
Ty chyba potrzebujesz tatusia, a nie partnera.