Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Wy sobie radzicie z okrucieństwem na świecie?

Polecane posty

Gość gość

Ja zwyczajnie nie mogę sluchac tw czy czytac prasy. Przed chwila dowiedzialam sie o tym ataku w tunezji i po prostu zaczelam plakac jak slyszalam przerazona i ranna kobiete:( Juz sie nie bede rozpisywac ale sobie nie radze z tym, ze jestem taka bezsilna

Znakomicie sobie radzę. W ogóle się tym nie przejmuję, dopóki mnie to bezpośrednio nie dotyczy.

dokladnie, ciesze sie ze te wszystkie okrucienstwa mnie nie dotyczą, martwie się jesli cos sie dzieje moim bliskim a nie kompletnie obcym ludziom. sorry ale taka prawda.

Gość gość
wiadomości oglądam raz w tygodniu, jak coś ważnego się dzieje to i tak trąbią o tym przez 2 tyg minimum, a takie informacje pokazują mi jak wielkie mam szczęście, że mnie takie rzeczy nie spotkają, może zacznij doceniać życie i to co masz, bo jak pokazują mas-media mogłaś mieć dużo gorzej

Gość gość
ja to nawet się cieszę. mnie się żyję dostatnio i wygodnie a wokoło biedacy są zabijani. trochę będzie luzu i powietrze czystsze na świecie. bo już tłoczno i brudno od nadmiaru ludzi jest

Tak samo jak z prymitywnymi chamami z Kafe :D :D :D. x Ignorujemy z nutką smutku, gdy nas bezpośrednio nie dotyczy x i zachowujemy się zgodnie ze swoimi zasadami, gdy mamy z nią bezpośredni kontakt. x Media zarzucają świat obrazami najgorszych okrucieństw, bo to ludzie chcą oglądać. x Prawdziwe okrucieństwo działa po cichu wokół nas i z tym powinniśmy walczyć. x Pozbądź się telewizora, jeśli nie chcesz być epatowana okrutnymi scenami.

Gość gość
ja tez jestem wrazliwa ale walcze z tym! bo to jest niepotrzebne. Nie ma co sie litowac. Mysl o sobie i rodzinie nie o innych. Przykre to co ich spotkalo ale z drugiej strony KTO IM KAZAL TAM JECHAC, i jeszcze po wyladowaniu głąby mowia ze wroca za rok tam. Widac za malo im sie przytrafilo. Europa tez jest piekna nie trzeba do arabusów jedzic

Gość gość
to ich kultura! g///w///---al---//cic ,mord//--owac,niech sie powybijaja nawzajem,mnie to wcale nie interesuje.murzyni robia tyle tych bekartow dlatego ze z 11 moze przezyje 2?3? i ewentualnie jedno z nich dostanie sie do EUROPY(jak sie nie utopi po drodze)plywac to oni nie potrafia,i ten jeden ma zapracowac na cala rodzine (oni zawsze na socjalu-STUDJUJA?

Gość gość
e tam przecież to jest proste wystarczy zaakceptować fakt że przemoc jest częścią ludzkiej natury. ludzie od zawsze się zabijali zabijają i będą się zabijać z powodu dwóch podstawowych instynktów: przetrwania (martwy nie zabije mnie i nie podpieprzy mi pożywienia), oraz reprodukcji (martwy/martwa nie podpieprzy mi partnera)

Gość gość
nic nas to nie obchodzi:-P 💤