Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madelline

Rozważania z ph:) ... cd.

Polecane posty

Gość gość
Idźcie na życie dojrzałe, będziecie mieli spokój.Nie pójdziecie, co nie?

a po co Ty tutaj się pojawiasz? pomarańczko jesteś tą samą osobą co 2 tygodnie temu tutaj pisała? Życie dojrzałe? Tam to dopiero nuda ;)

Gość gość
nuda? Lepiej sie użerać z pomarańczami, byle na EEERRRROOOOO ??? Idioci

Gość gość
Nie prowadzę dziennika gospodarzu:-D Co ja tu robię?Rozważam z ph:-D Dobry typ-jest życie za granicą,gotowanie,seriale...

Gość gość
Ha ha ha!Detronizuję Madelline.:-D Nudne to jej ph.Oczywiście,jeśli musisz pisz,nikt ci nie zabroni.Tylko,żeby przynajmniej śmiesznie było,skoro nie dajesz rady zgodnie z f8.:-D

Gość gość
Modelline pasuje na to forum erotyczne jak pięść do oka :P

gospodarz To Ty nie wiesz? Pomarańczka na tej wczorajszej imprezie po kolejce która postawiła za zakład stawiała co innego - realnego:)

Gość gość
Madelline,ale to normalne jest dla kogoś,kto seks lubi.Ty widzisz jesteś na erotycznym w tym samym czasie i prawisz o nad niemnem.Zresztą zanudzając te dwie osoby,które tu z tobą siedzą.

Gość gość
Gościu, nie odbieraj tej kobiecinie zmęczonej obowiązkami ostatniej formy rozrywki :( Niech nie sied******apciach tylko w szpilkach, choćby w wyobraźni

ale przyznasz że nie ona zaczęła o lekturach Czy ktoś Ci kiedy zarzucił czepialstwo niekonstruktywne?

Gość gość
Twój gospodarzu nie dygnie dzięki mnie na pewno.Nie lubię facetów,którzy się tu przepraszam szmacą zagadując natręnie każdy damski nick (i pomarańczki)o każdej porze,żeby tylko przeczytać coś,co sprawi,że drgnie.

Gość gość
A o czym ona zaczęła ?:-D:-D:-D

Ocena surowa i niesprawiedliwa. Rzeczywiście zagaduję chyba każdą ;), ale nie oczekuję "dygania" ;) Jak widzisz, rozmawiam nawet z Tobą, nie jest to jakaś szczególnie przyjemna rozmowa... w zasadzie sam się dziwię po co to robię :):):)

Gość gość
Pasiecie troli,bo nie macie pomysłu na rozmowę.Wasze dyskusje opierają się wyłącznie na reagowaniu na zaczepki.🖐️

raczej adoruję... a kobiety chyba to lubią? I po to tu pewnie przychodzą. A Ty po co tutaj jesteś?

Gość gość
Jak się nie ma o czym gadać to się reaguje na zaczepki, chociaż ci starzy wyjadacze wiedzą, że troli powinno się ignorować :)

Gość gość
Madelline ty to już wcale mleka nie dajesz.

Olejcie ja ona jest....nie bede ja obrazal.Nawet jak cos sie do niej mowi udaje,ze do kogos innego.A pisalem duzymi literami do NIEJ.Nic nie zrozumiala.

Gość gość
Wąsik ci się mad nad górną wargą zjeżył.Popraw.:-D

Gość gość
Takki_jeden dziś Olejcie ja ona jest....nie bede ja obrazal.Nawet jak cos sie do niej mowi udaje,ze do kogos innego.A pisalem duzymi literami do NIEJ.Nic nie zrozumiala. :-D No gdyby mi mad ktoś tak wprost napisał,to bym odeszła.Nie udawałabym,że nie widzę pytań.

jestes inflantywna i rozhisteryzowana, nie mowiac juz o innych wadach. myslisz, ze jestes lepsza od nas. a prawda jest taka, ze siedzisz w takim samym "gownie" jak my. chcesz sie wywyzszac, obrazajac innych. mowisz, ze masz takie bogate doswiadczenie w 'rozmowach erotycznych', ale gdy ktos poprosil bys zapodala temat, to foch i ze to ty czekasz na temat... hipokryzja. nam zarzucasz, ze siedzimy cale dnie, a ty lepsza nie jestes... zobacz od ktorej juz sie produkujesz. ziejesz jadem na odleglosc. co ktos ci odmowil, ze teraz cala frustracje na nas wylewasz? i to tak od kilku/kilkunastu dni? normalnie zachowanie godne rozhisteryzowanej, szarpanej hormonami pietnastolatki w wieku dojrzewania....