Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość Nie Dama
Nie pamiętam czy to było codziennie. Te dwa dni pamiętam ;p a dzisiaj się widziałyśmy?

Gość gość
_:) rebecca .. Alkohol Ci nie pomoże ..

Gość Nie Moja Damo
Nie Dama dziś Nie pamiętam czy to było codziennie. Te dwa dni pamiętam ;p a dzisiaj się widziałyśmy? X Tak, widzialam dluzej Moja Dame dzisiaj i byla taka piekna i podekscytowana, az sie zazdrosna zrobilam. Popracowalysmt troche razem

Gość gość
_:) nie no tak tylko mówię tzn piszę . Co za duzo to nie zdrowo . Alex zapomniałaś o nas ?

Gość Nie Dama
To faktycznie nie my ;p a szkoda, szkoda, ja swoją widziałam parę minut, w "przelocie" to było złe słowo, ale nie pracowałyśmy razem.

Gość Nie Dama
A tak już pomijając nasze rozczarowanie ;) czy Twoja Dama daje Ci jakieś sygnały, że jest zainteresowana Tobą?

Gość gość
_:) alex ?? U Ciebie jest po 22 w balet poszłaś ? Tak bez słowa ?

Gość BezNadzieja22222
w balet ? i to bez nas ? x oby z happy endem ....

Gość gość
_:) będę czekać aż się Alex zjawi .. W balet w sensie na imprezę :)

Gość Alex79d
Dziewczyny jestem, jutro wam wszystko opisze, działo sie oj działo, teraz napisze sama końcówkę, wyszłyśmy ostatnie z imprezy, ona nie Piła a ja sie uwaliłam W jej samochodzie siedze pijana i mowie jej, Denise myślisz ze ja ci te pomaranczki, ciastka,leki,przynoszę bo co? Bo chce twojej adoracji!? denise ja cie kocham, ona na to wiem. Mówiłaś mi juz, ja jej mowie pocałuj mnie prosze i pocałowała w usta, ale bez ślimaka, ja mowie pocałuj jeszcze,pocałowała znow w usta, ale mowie Alex nie moge jestem w związku, ja mowie wiem, ale gdybys nie była to mogłabyś byc ze mna? A ona na to: tak, ja sie spojrzałam i mowi, przepraszam, ona nie przepraszaj, ja jej mowie jie mow nikomu w,pracy, ona no co tu, z reszta jutro pewnie nie bedziesz nic pamietać, mowi czesc do jutra i poszlam, duzo wiecej dzis było, opisze juto

Gość Alex79d
Ona chciała mnie do domu odwieść,mowi nie sieszy mi sie facet na nockę poszedł do pracy odwiaoze cie, wpadłyśmy do tego jej samochodu i wyedy jej powiedziałam ze ja kocham, jutor wam wiecej napisze dzis nie mamjej sily

Gość gość
_:) alex mordeczko jesteś :) właśnie k***a właśnie pisałam Ci i ogólnie że warto wyjawić swoje uczucia . Alex bez kitu jesteś z******ta !

Gość Alex79d
Pytam czy gdybys z nim nie była to mogła bys byc ze mna? Ona na to: tak, jedno słowo, ale nie wiem czy szczerze mi odpowiedziała, moze tylko tak z grzecznosci

Gość gość
_:) Alex jak nie będziesz pamiętać to na forum zajrzyj Ci się przypomni :) jestem z Ciebie dumna że ja p*****le hehe :)

Gość gość
_:) alex gdyby Cię nie pocałowała to rozumiem że może sciemniac ale że to zrobiła to jest git . Pisałaś do wróżki i co ? Odpisała Ci że będzie ciężko ale z nia będziesz . Jutro w pracy porozmawiaj z nia o tym . Alex jesteś z******ta !

Gość BezNadzieja22222
Alex, ja też Cię kocham !!!! Za to co zrobiłaś , hehe :) Cieszę się ogromnie !!! 😍 VIVE L'Amour😍 x Alkohol zawsze dodaje odwagi ....

Gość Alex79d
Ale to co ona dzis odwalaw robocie to maskara...... I w tej knajpie tez, drinka mi kupiła, nie odstępowała na krok,,wczesniej w drodze mnie pytała jakie mam zycie czy kogoś mam, czy jestem czszesliwa, ona mi powiedziała ze jest z nim bo sie nikt lepszy nie trafił i ze chciała zeby było z nim romantycznie,,szalenie a jest jej z nim nudno.......woecie co jak ona wie ze ja kocham to. I juz jakos ulżyło, wypalilam to z sebie, nie wiem co jutor bedzie pewnie bedzie oschła, ale co tam. Dzis była tylko moja siedziałyśmy spała imprezę razem obok gadalysmy cały cZas razem pojechałyśmy i ostatnie wyszłyśmy, była dzis dla mie czuła, miła delikatna, a na koniec powiedziała ze jest mu wierna no k*****, w czasie imprezy ja mowie ja to szalona jestem mogłabym pic D rana i tańczyć tu na stole a wy Angolę to drętwusy, a za młodych lat to po pracy do pubu, do rana i prężą wrocilam do domu wykapalam i sie do roboty a niunia z podziwem na mnie patrzyła, a jeszcze zaczęliśmy gada cna tematy homo i niunia mowie ja nie mamić przeciwko gejom,,lesbijkom czy bi normalni ludzie a ty alex? Ja mowie wiecie mnie w Polsce to konserwtywnie wychowano,ale odkąd jestem w Anglii to misie światopogląd zmienił, rozkminila mnie

Gość Alex79d
Beznadzieja ale nic nie było boje sie ze mnie bedzie teraz jeszcze bardziej olewac

Gość gość
_:) alex co się martwisz na zapas . Zobaczysz jak w pracy się będzie zachowywać . Jak będzie błysk w oku będzie dobrze . Nie martw się :) alex dobrze że to z siebie wyrzuciłaś wkońcu :)

Gość BezNadzieja22222
tak miałam wrażenie, że ona ma z nim nudy, i pewnie bzykanko tez do bani :) Ale fajnie Alex pojechałaś na całego - naprawdę git! Ale gdbyby moja tak mnie w usta pocałowałą to chyba sama bym jej ślimaka wrzuciła, no chyba że bym była tak urżnięta, że nie miałabym siły, hehe.... x obawiam się, że moja tak samo ma - nudno i bez emocji - praktycznie czuję to codziennie. , ale ma dylematy moralne, które rozumiem - boi się pewnie , że zaszaleje chwilę, i straci to co ma, a potem już będzie zupełnie sama -tak myślę, nie wiem, ale tak wyczuwam.

Gość gość z UK
O ja Alex, ale Ty jesteś odważna !! Brawo :) Trzymaj tak dalej ! Życzę słodkich snów ;)

Gość Crazy75
Alex :-) Jestem z Ciebie DUMNA !!!!<3 Cos z tego bedzie, czuje to w kosciach :-P Beznadziejka mialas czuja :-)

Gość Crazy75
Alex jestem z Ciebie DUMNA !!!! <3 Rzadzisz :-) Beznadziejka... :-) Mialas czuja :-p

Gość Alex79d
Politycy dzisiejszych wyznaniach dojechałam sie jeszcze dwoma piwami i ide w kime dzieki kochane wszystkie crazy, Baha, pepul, Rebekus, gość uk, innaccess , dziki co ma byc to bedzie walnelam sie juz do wyra papa do jutra moj przyjaciel kac o mnie nie zpomni