Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość Alex79d
Ja to ze stonki najbardziej preferuje wódkę do konsumpcji w przystępnej cenie i kabanosy żurawinowe, i sok tymbark na popite

Gość gość
_:) zawiecha ?

Gość gość
Ja NIGDY nie obejrzałam się za niekobieca kobieta (jakkolwiek dziwnie to brzmi). Może zadeklarowane les takie lubią - ale po przepytaniu znajomych bi - one wola mieć piękna kobietę przy sobie skoro mają dla niej zostawić faceta. W ogóle kto używa stwierdzenia "HWDP" żeby opisać że jej facet jest policjantem..... Eh Alex, zmadrzej troszkę

Gość gość
_:) orzeszki jeszcze sa z******te w skorupce cebulowej i paprykowej :) dobre tylko później morda boli od tego chrupania heh .

Gość gość
_:) HWDP Hołd Wam Dzielni Policjanci :)

Gość gość
_:) a co do tych pięknych .. Wolisz mieć piękna żeby waliła Cię po rogach kłamała na każdym kroku ? Piękna żeby co żeby się pokazać jaka to ładna dupa się trafiła ? Bo ja wole mieć taka która ma ładnie poukładane w głowie . Zreszto uroda przemija ..

Gość Crazy75
Sama jestem kobieca i mam bardzo kobiece ksztalty ... Kobiety, ktore mi sie podobaja sa zawsze baaardzo kobiece, ale przedewszystkim inteligentne zawsze najpierw porywa mnie osobowosc a jesli idzie to w parze z chemia to juz idealny uklad i taki mi sie wlasnie udal :-) Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko bede troche w rozjazdach wiec zadziej Was bede odwiedzac :-( Dbajcie o siebie :-)

Gość gość
Ja już z biedrony na całe 17 zł się wykosztowalam.:-D Masakra. I wszystko rodzinka wpieprzy. Tak poza tym start o prace. Księgowość. Nudy do szescianu. Panie spraw, aby się nie udało:-D

Gość gość
_:) crazy :) będę tęsknić dbaj o siebie :) miłych wojaży :) gość od biedro .. Zaszalałaś hahaha . Jak nie chcesz tam pracować to czemu idziesz ? Księgowość może nudne ale jakie odpowiedzialne zobacz :)

Gość rebecca12666
dziewczyny serce mi peklo na milion kawalkow. Nie mogę spac, jesc, pic. Spodziewalam się takiego scenariusza ale jednak nadziaj trzymala przy zyciu

Gość gość
Rebecco kochana co jest? Napisz proszę. Odezwałaś sie do niej prywatnie w weekend?

Gość gość
Matko nasza założycielko, wywal to z siebie, pomożemy .

Gość gość
_:) Rebecca ...

Gość gość
Dziewczyny czy któras z Was ma dzieci?Pytam z ciekawości.Jesli nie to czy byście chciały?

Gość gość
do 20: 13 ja wiem że osobiście w tych klimatach homo nie robię, ale związki męsko-męskie i kobieco-kobiece zawsze mnie interesowały nooo, ale cóż gdzieś trzeba pracować, księgowość, nuuuuuuuda, nuda właśnie podziwiłam wcześniej pisanie w pracy bezkarne

Gość odrodzona ona
hej, Rebecca co jest?

Gość gość
jasne, czyli ładna będzie po rogach walić a pasztet będzie wierny jak pies..... Same wcześniej pisalyscie jakie to laski z was są. Numery zbieracie od obcych jak gwiazdy filmowe hehe. czyli wy z tych które zdradzają, bo aż tak piękne są.

Gość gość
do pana to coś dla mnie:-) bezkarne picie:-) a gdzie to? dawaj namiary ogólne, tylko nie pisz, że wschód Polski

Gość gość
Rebecca, napisz chociaz po krotce, wszystkie sie tu martwimy :(

Gość odrodzona ona
dlaczego? swiat się zawalił?

Gość gość
E tam skończyła, dala ci kosza?

Chuj bombki strzelił choinki nie bedzie . Okazało sie ze to uczucie jednostronne, nie matrwcie sie pozbieram sie niebawem

Gość odrodzona ona
nie będziesz czekać już na jej spojrzenie?

Gość gość
Ale co sie stali, dlaczego masz tę pewność?

21:06 A powiedz po co siedzieć na wątku, na którym wszystkie laski krytykujesz i jeszcze piszesz takie bzdury, że mamy skłonność do zdrady. Rebecca głowa do góry, zawsze po czymś złym przychodzi coś dobrego!