Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość gość
Ale Wy p*********e . Wyslala papiery na pomocne tam zostaly dokladnie sprawdzone dziewczyny tam sie znają i na pewno nie sa to lewe papiery. Wy dalej swoje . Weź sie tu im nie tlumacz

Gość Maria Anna 86
Jestem wierzaca ale nie chodze i nie bede chodzic do kosciola. nie mam bogatych znajomych i tak, wstydze sie ich prosic, wole anonimowo.zreszta i tak wiecie swoje i nikt was nie przekona, nawet jakby wam lekarz pwoiedzial jak ze mna jest to byscie powiedzialy ze to pzekupiony przebieraniec. I o studiach też kłamię, bo zjadłam literkę r w słowie orzecznik i wyszło ozecznik. Porażka. Jakie wy jesteście idealne.

Gość gość
Jak na tak schorowaną osobe bardzo szybko nam tu odpisujesz i nic nie boli :D ta jasne! dziewczyny nie nabierajcie się na te kłamstwa bo w dzisiejszych czasach za kase dostanisz wszystkie papiery i nawet mam znajomego co podrabiał mojej siostrze świadectwo szkolne,zaświadczenia od lekarza choć to karalne ale takie są fakty.

Gość gość
Nawet jak ktos kobiecie wyśle makaron czy kostki rosołowe to co wam do tego ? moje pieniądze i moja sprawa komu wysyłam paczkę ryżu czy makaronu :)

Gość gość
Maria Anna 86 dziś wiesz co, mozesz wyslac skany moim znajomym komu tam chcesz, nie zalezy mi. i tak wszyscy wiedza w jakiej sytuacji jestesmy. niedostatek spowodowany choroba to nie wstyd. x Wytłumacz mi proszę jedną rzecz, której nadal nie rozumiem. Skoro jak twierdzisz sytuację masz złą na skutek choroby (wypadku), a wcześniej było ok (nawet sama pomagałaś, co wielokrotnie podkreślasz) dlaczego chciałaś w 2012r. zarabiać na użytkownikach handlując lekami? Lek kosztujący X zł chciałaś sprzedawać za 1,5 jego wartości. Możesz to jakoś wytłumaczyć?

Gość gość
po co kasi zabawki? bo nie samym chlebem zyje i dziecko zawsze sie cieszy jak dostanie jakis drobiazg.sama cale wory pluszakow wozilam DO TPD jak sie okazalo ze mloda ma astme i nie powinna miec pluszanek, nie pytalam po co tym dzieciom pluszaki. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Bo się zsikam:D oddałas im pluszaki bo nie były wam potrzebne wręcz zbędne,a nie dlatego ,ze chciałaś ot tak.Owszem nie samym chlebem człowiek żyje,ale w waszej sytuacji jednak bardziej przydałby się ten chleb niż zabawki.Nawet ludzie normalnie pracujący i zarabiający nie kupują dzieciom co chwilę zabawek bo jak ty to mówisz "nie samym chlebem człowiek żyje".

Gość Maria Anna 86
Nie podaje nr konta bo tak jak powiedziałam największą pomoc będą stanowić dla nas rzeczy - dzięki nim nie wydamy tych resztek kasy która nam została.Nie chcę zbyt wiele, a rzeczy i żywność to ogromnie dużo, pieniądze - zbyt wiele, są pewnie osoby bardziej potrzebujące kasy, bo mają chociażby czynsz do płacenia - a my go nie płacimy z wiadomych względów. Tak jak dziewczyny mówią, zgłaszam temat do usunięcia, ten kto chcciał to pomógł, mamy kontakt codziennie i codziennie im dziękuję w modlitwie ( mimo, ze was to razi i uważacie, że kłamię, trudno). Resztę żegnam, przykro mi, ze aż tak nie ufacie ludziom i wszędzie wietrzycie oszustwo. I mimo, ze nie jestem praktykującą katoliczką, to zegnam was, z Bogiem Kochani:)

Gość można się wkurzyćccc
Maria Anna 86 dziś "wiesz co, mozesz wyslac skany moim znajomym komu tam chcesz, nie zalezy mi. i tak wszyscy wiedza w jakiej sytuacji jestesmy. niedostatek spowodowany choroba to nie wstyd." No to pogratulowac znajomych jezeli wiedza o twoich kłopotach,ze brakuje ci zywnosci i nie pomagaja ci a ty żebrzesz w necie.A moze cie nie lubia i zycza cio wszystkeigo złego i dlatego musisz żebrac w necie a moze po prostu nie masz tak źle jak piszesz i po prostu liczysz na naiwnosc ludzi,którzy żywnosc i inne rzeczy ci przesla a ty bedziesz sie nabijac z naiwnosci ludzkiej.

Gość gość
gość dziś Ale Wy p*********e . Wyslala papiery na pomocne tam zostaly dokladnie sprawdzone dziewczyny tam sie znają i na pewno nie sa to lewe papiery. Wy dalej swoje . Weź sie tu im nie tlumacz x Ja nie twierdzę, że sytuacja autorki jest dobra. Chciałabym jednak mieć przekonanie, że nie jest kombinatorką, czyli osobą, która jak najmniejszym kosztem chciałaby jak najwięcej mieć.

Gość gość
Od kiedy to osoby przywiezione z wypadku czekają na Izbie Przyjęć 5 godzin? No wybaczcie, ale nawet u nas w PL tak nie jest. Z wypadku przywozi karetka i od razu diagnozują.

Gość gość
Będziesz sie smażyć w piekle,,z diabłem kochana'' do zobaczenia na innym forum.

Gość gość
wezcie skonczcie ten lincz bo już nie chodzi o autorke ale ze.to nie smaczne jest. jesteście okrutni ale nie chodzi o autorkę, jesteście chodzacym bydłem, mieszacie z błotem każdego kto podejdzie do was poprosić o 2 zl? nie bo nie jesteście takie odważne. tutaj możecie się wyrzyc po całym.tygodniu, jutro sobota nikt na was nie czeka, nie macie planów, dzieci ani partnerow. umiecie rzygac jadem żeby podnieść się na duchu ze niby takie fajne jesteście i cwane. żal mi was. autorki też. nie ważne jak jest. ważne co z was wyszło.

Gość gość
przecież tu od razu wiadać że kłamie, po tylu wpadkach! dalej gra masz odwage i brak uczuć i godności.

Gość gość
gość dziś A Ty popracuj nad słownictwem.... bo poziom, który sobą prezentujesz nadaje się tylko do miotły (ewentualnie do naciągania w internecie). "Może" to sobie możesz gdybać z dzieckiem w piaskownicy, a nie w sytuacji, gdy ktoś prosi o pomoc. Ma obowiązek wyjaśnić wątpliwości. Jeśli prosząc o pomoc przedstawia nieprawdziwe informacje to jest to naciąganie. Zrozumiałaś, czy to było zbyt trudne?

Gość gość
A gdzie ona napisala ze ich karetka przywiozla? Napisała wręcz ze nie było karetki tylko sami się zgłosili do szpit.

Gość gość
20:26 to tym bardziej ściema:D czym pojechali to szpitala?Tym matizem,który został w rowie po dachowaniu?hahhaaa

Gość gość
Kurrrwa po jakich wpadkach bo nie ogarniam? Przeczytalam caly temat od deski do deski, widziałam skany i fejsa o chuj wam chodzi????

Gość gość
nikt jej nie wyzywa to raz ,tylko stwierdza jak jest i że oszukuje, to że wy wierzycie to wasza sprawa ale same przeanalizujcie wszystko od początku to wyciągniecie wnioski.

Gość gość
buhahahaha:D Tiaaa jasne gdzie jak gdzie,ale w Polsce od ręki w mig i z prędkością światła diagnozują osobę po wypadku i wcaaaaaaaaaakee a wcale nic się nie czeka a 5 godzin to już z kosmosu! Ty durna jedna z drugą idiotko,widać ze nigdy nic cię w nocy nie spotkało i nie musiałaś jechać na izbę przyjęć.Uważaj żebyś się nie przekonała na własnej skórze,jak np złamiesz nogę np w wypadku samochodowym,ale przyleziesz o własnych siłach .Ja czekalam godzin 3 i to tylko dlatego że było ze mną dziecko małe! Więc przestań już tu wszystko podważać,siedząc na du/pie w domu przed kompem

Gość gość
A czy Wam epiej, jesli komus udowodnice, ze oszukuje, bo prosi o makaron i pasztety? To prawda, co napisal ktos wyzej- ludzkie bydlo, czepiacie sie nawet tego, ze mowi "boze" a nie jest katoliczka. Serio, brak mi slow. skad sie biora tacy ludzie, ktorym przyjemnosc sprawia dobijanie kogos? Co Was takiego w zyciu spotkalo, ze takie rzeczy piszecie? nie wolicie poczytac ksiazki?

Gość gość
autostopem pojechali :D autorko prosze cię ty nie masz dośc?! gubisz się w tych odpisach naprawde nie zamierzam cie wyzywać ale szkoda tych co ci uwierzyli.

Gość gość
Ja ją rozumiem- modlę się i wierzę w Boga ale syna nie ochrzcilam bo nienawidze tych czarnych pedofili

Gość gość
matko co za lincz :( obrzucie jeszcze kamienia monitor bo kobieta śmiała prosić o paczkę makaronu .

Gość gość
normalnie"moda na sukces:D

Gość gość
jak nikt nie wyzywa???? od paru stron nic tylko bluzgi na nią lecą. to chore już jest. gorsze od znieczulicy, przynajmniej taki człowiek nie utrudnia, a wy jak sadystyczne suki- Abu się wyżyć. masakra, nawet jeśli nie pomogę to nie mialabym odwagi tak kogoś zgnoic- .co z was za ludzie. porażka

Gość gość
gość dziś buhahahahasmiech.gif Tiaaa jasne gdzie jak gdzie,ale w Polsce od ręki w mig i z prędkością światła diagnozują osobę po wypadku i wcaaaaaaaaaakee a wcale nic się nie czeka a 5 godzin to już z kosmosu! Ty durna jedna z drugą idiotko,widać ze nigdy nic cię w nocy nie spotkało i nie musiałaś jechać na izbę przyjęć.Uważaj żebyś się nie przekonała na własnej skórze,jak np złamiesz nogę np w wypadku samochodowym,ale przyleziesz o własnych siłach .Ja czekalam godzin 3 i to tylko dlatego że było ze mną dziecko małe! Więc przestań już tu wszystko podważać,siedząc na du/pie w domu przed kompem xxxxxxxxxxx Autorka wyraźnie napisała,ze wypadek mieli rano a nie w nocy!!

Gość gość
A mąż/ partner autorki ma na fejsie świetne zdjęcie- grafikę pt. pier... nie robię. To też raczej o pracowitości nie swiadczy. I nikt dziewczyny tu obrazić nie chce. Ludzie tylko widzą, że to wszystko nie składa się w całość.

Gość gość
co ja widzę?biedne panny których nikt nie chce albo nołlajfy co tylko węszą aferkę wszędzie tu gnoją autorkę.To może pojedź jedna z drugą do niej do domu,przecież zapraszała! I co?Wolisz tu śledztwo przeprowadzać,poniżać kobietę zarzucać że kłamie.A weź przekonaj się osobiście,ale brakuje wam odwagi na spotkanie z autorką,bo odważniej jest pluć jadem przed kompem i obrzerać się pizzą choć i tak macie d/u/py jak szafy trzydrzwiowe co niektóre.Dlatego jesteście takie sfrustrowane i zgorzkniałe.

Gość gość
dokladnie. czasmi wchodze na kafe i jest mi przykro, ze na takim swiecie zyje.

Gość gość
Co za suki tu siedzą az źle sie to czyta . Autorka poprosiła o pomoc z postaci żywności czy ubrań a Wy jedziecie po niej jak głupie pipy.