Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość Maria Anna86
Dziekuje serdecznie ale prosze tylko o rzeczy nie chce wyciagac kasy nie jestem ani oszustka ani naciagaczka

Gość Maria Anna86
Uwazaj zeby Bog cie nie pokaral za takie traktowanie ludzi.nic o mnie nie wiesz i nie interesuje cie prawda tylko to jak zniszczyc niewinna osobe.

Gość gość
Taka jestes dobra osoba? Ja ci zle nie zycze,.ale nie znosze oszustow i naciagaczy. A jak ktos naiwny sie znajdzie i ci pomoze to daj ci Boze. Tyle w temacie i sie tak nie podniecaj bo ci zylka peknie ;)

Gość Maria Anna86
To moze wlasnie ty przyhedxiesz i podrazysz w moich dokumentach wsrod sasiadow poweszysz u lekarza i w zusie? Mina by ci wtedy zrzedla bo niestety twoje spiskowe teorie sa wyssane z palca.i najprisciej jest anonimowo rzucac blotem.ja wystepuje z otwarta przylbica podajac wszystkie dane osobom ktore chca mi pomoc.maja mozliwosc dowiedziec sie wszystkiego. A ty nie chcesz skorzystac tylko na mnie plujesz

Gość gość
Jasne, juz jade :-) Ale mam nadzieje, ze ktos sie poswieci i cie zdemaskuje.

Gość Maria Anna86
Jakim prawem mowisz o mnie zr jestem oszustka i naciagaczka? Co ja ci zrobilam czlowieku???? Nosz nie moge normalnir rece opadaja ide stad bo odchoruje takie gadki

Gość gość
jak sie wrzuci w google twoj adres emailowy autorko wyskakuje kolejny post o tym, ze masz leki antydepresyjne do sprzedania...

Gość gość
to może do pracy idz? aaaaa zapomniałam nie możesz- bo nawet przepisywanie tekstów na kompie jest be.

Gość gość
Dokladnie, tez to widzialam. A jak ktos chce sprawdzic to sie da. Widocznie ma jakies uklady z kims ze sluzby zdrowia, bo tam przyjmowala zamowienia na leki na recepte!

Gość gość
Idz, idz. A najlepiej do pracy prosto 🖐️

Gość gość
Na swoim profilu facebookowym masz zdjecia z dwojegiem dzieci, obaj to chlopcy ani sladu corki Kasi...

Gość gość
Moze ktos wrzucic linka do jej fejsa?

Gość Maria Anna 86
slucham?????chyba nie na ten profil weszlas. napisz meila to wysle ci linka na moj fb to sobie zobaczysz moja corke. nie mam synow.po co mialabym chciec ciuszki dla dziewczynek gdybym miala synow? a, juz wiem, przeciez jestem zboczona wyrodna matka ktora przebiera synow za dziewczynki boooooze

Gość gość
Tak? Nadwyzki? A na czyjes pytanie o lek odpowiadasz " nie mam, ale moge miec" Nie kompromituj sie do konca...

Gość Maria Anna 86
NAPISZ DO MNIE na meila chetnie podam ci link do mojego fejsa

Gość gość
Na olx wystawisz i bedzie hajs :-D

Gość Maria Anna 86
tak, moglam miec w 2012 ROKU. 3 LATA TEMU. i co w zwiazku z tym?????

Gość gość
Jak mi pofasz to i tak moge tu link wrzucic wiec w czym problem?

Gość Maria Anna 86
DZIEKI ZA PODPOWIEDZ NIE WPADLAM NA TO. KAZDY SADZI WEDLUG SIEBIE. gdybym chciala hajs to podalabym nr konta kiedy kilka osob juz mnie o to prosilo.

Gość Maria Anna 86
A PODAWAJ BYLE WLASCIIWY BO JA SYNOW NIE MAM.

Gość gość
Rozgryzlas mnie, sadze wedlug siebie :classic_cool:

Gość gość
w pierwszej chwili chcialam pomoc, ale skoro to kolejna oszustka, to az zal czytac:(

Gość gość
Nikt nie mowi, zeby nie pomagac, ale sprawdzac! Na maila to ona sobie moze wysylac. Niech jedzie tam ktos z lublina i sie przekona. Wtedy duzo ludzi pomoze.

Gość gość
Maria Anna 86 podesłała mi na meila kartę leczenia szpitalnego i potwierdzam, że naprawdę jest schorowana tak jak mówi. Widziałam też jej orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym na stałe i całkowitą niezdolność do pracy do bodajże marca 2016. Wysłała mi też skany zaświadczeń z urzędu pracy jej i i męża o bezrobociu bez prawa do zasiłku. Zaprosiła mnie na fb widzę , że ma córeczkę, podała nr telefonu i adres. Jestem z Puław więc jak będę w Lbn to wpadnę do niej. Wszystko to Mnie przekonało że nie jest oszustką i ja jej pomogę a wy dalej róbcie co chcecie. Przynajmniej popatrzę z uśmiechem w lustro, że zrobiłam dobry uczynek:)

Gość gość
LUDZIE OPANUJCIE SIE. jaka niby oszustka i nacigaczka, na co ona tak naciaga, na kostki roslowe i Wasz znoszone ubrania? Czy na zupki chinskie i plyn do lycia szyb z lidla? Czy Wyscie sie wsciekli, czlu macie tyle radosci z dowalania czlowiekowi? Jak mozecie, to wyslijcie paczke i pomozcie, zrobicie dobry uczynek przed swietami a co obdarowana z tym zrobi, to jej sprawa. Nie wierze w to, co tu czytam po prostu- wielkie k***a sledztwo i szkalowanie, szczekaja palcami a potem z rodzinka przy jajeczku. Co o sobie myslicie, te, ktore naskakuja na autorke? czy uwazacie, ze spedzacie czas w sposob cenny i pozyteczny wyzywajac ja od oszustek?

Gość gość
Prosimy o pomoc w remoncie pokoiku.wejdzie w ten temat i poczytajcie to jednai ta sama osoba ludzie opanujcie sie to zwykla naciagaczka.tam ma syna i tez chora a tu corke

Gość Maria Anna86
Tyllko ze ja jestem z lublina doczytajcie moze

Gość gość
A ja jestem twoja sasiadka.pisac to mozna tu duzo bajek

Gość gość
I se produkuje piesni pochwalne z goscia :-D

Gość gość
CO za idiotki tu siedzą ...jak nie chcecie to nie pomagajcie . Zal wam d**e ściska, ze ktos kobiecie wyśle paczkę makaronu ?