Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość gość
a ja mysle jeszcze jedno. tak bardzo Ania chce "pracowac w szkole" a ja mysle ze ona tych studoiw nie skonczyła. a jesli nawet to została w jakis sposób zdyskwalifikowana. dlaczego nigdy nie bedzie pracowac bo w swoim zawodzie nie moze a w innym nie chce (skoro machanie mopem jest dla niej uwłaczające).

Gość gość
Emamy już prawie zniszczyły ade :(

Gość gość
jest taki typ człowieka mistrz manipulacji. ten to jakby mu przedstawiono tysiac niezbitych dowodów,nawet jego słowa,podpisana umowa u notariusza czy nagranie z monitoringu swiadczace o jego winie to i tak bedzie się miotał,wił i rzucał na wszystkie strony a prawdy nie przyzna. ze to nie on,ze go wrobili,ze na nagraniu jest jego sobowtór itd... i taka jest wlasnie nasza Ania.

Gość gość
dlaczego oszukujesz Anno?

Gość gość
dziwnym trafem ada pojawila się po zniknięciu anny,i tak wszystko o niej wie,zna cala historię jej zycia nawet te przypadki o ktorych nic innym nie wiadomo bo nie ma tego tu nigdie na kafe i wogole w necie, na wazne a dla niej niewygodne pytania odpowiada pokrętnie, zna nawet jej prywatną korespondencję ( to co wysłala innym dokladne dokumenty) zna nawet jej mysli i upodobania no prosze lepiej niz wrózbita maciej.

Gość gość
i dziwnym trafem ada przezyla to samo co ania ( odejscie faceta pijaka, choroba małej coreczki i tez nauczycielka,depresja,zamiłowanie do glanów itd) tylko 10 lat starsza,tylko ze wowczas jej corka powinna miec z 17 lat to juz chyba 17 latka nie lubuje się w monter high ktore to ciuszki wystawila ada na swmietnik po coreczce 17 letniej,gdzie w monterhigh ubierają się 7latki. no ale od tępych krów trzeba powyzywac, zeby trochę jadu popuścić.

Gość gość
To jakim cudem pomocne uznają ze to nie Ania bo ja znają? Ale wy głupie wiecie oczywiscie lepiej.

Gość gość
wszystkiego co się da. Leniem nie jest. Chodziło o to by przed świętami, gdy korków jest mniej, pomóc przetrwać. Tylko tyle. " sporadyczną pomoc? zebranie od zawsze???

Gość gość
pomoc przetrwac? przeciez autorka ma oszczednosci "ktore topnieją" ma na zakupy,na remont, na samochód ,na piwko dla gacha.

Gość gość
Nie mogę tego czytać. Tyle potworów tu. Tępe idiotki z zerową moralnością.

Gość gość
Oteczka znow musze to napisac jestes Wielka. coz,moze dołąćzę do was tez kiedyś...fajne jestescie i mądre babeczki:)

Gość gość
Pomocne to fajne i mądre babeczki??? No sorry, raczej zakompleksione półidiotki, które podbijają sobie samoocenę pseudopomocą dla bliźnich, którzy to bliźni, jak wiadomo, są gorsi od nich samych, szlachetnych dam, niech więc udowadniają swoje potrzeby przesyłając im wszystkie urzędowe i medyczne dokumenty z pełnym zestawem danych osobowych a może zasłużą na paczkę z kilogramem mąki i przechodzonym swetrem po mężu nieboszczyku. Niech mnie Bóg broni przed taką pomocą. Ja pomagam ale nikogo nie rozliczam, jak komuś daję to już jego sprawa co z otrzymanymi pieniędzmi czy rzeczami zrobi.

Gość gość
Gość 00:35 myślę tak samo. Pisałam już o tym nawet w tym wątku.

Gość gość
hm niewiem czy ada to ania faktycznie pomocne ade znały wczesniej,tylko dziwne ze tak ada wszystko wie, wszystko w najdrobniejszych szczególach,ale to niewazne... pomocne fajne babki,dlaczego tak piszesz? to ze chcą jakies dowody to nic złego,ty nie sprawdzasz co sie z twoimi pieniedzmi dzieje twoja sprawa,ja bym wolala sprawdzic,komu daję a juz na pewno nie dałabym oszustce. juz bym wolala pijakowi kupic jakis obiad ( nie kase tylko cos do jedzenia) niż takiej frajerce co się w zywe oczy wypiera. a dowodów na jej klamstwa to juz sie nazbierało oj. juz lepiej jakby od razu przyznala to czy tamto i się nie wiła jak piskorz a takim zachowaniem to tylko sobie siary narobila. ok było cos tam kiedys 5 lat temu-przyznaj,napisz prawde,wkoncu kazdy błądzi a nie kłamstwo i frajerstwo! jelsi cię tu "gnoją" jak twierdzisz to nie za to ze cos tam kiedys było (choc trwanie w błędzie to tez nie jest powód do dumy,błedy sa po to by uczyc się niepopełniac ich w przyszłosci) ale za to krętactwo matactwo i robienie z kogoś wariata!

Gość gość
Pomocne fajne babki? Chyba sama do nich należysz i dlatego chwalisz. Lansuja się na nieszczęściu innych, upokarzaja i robią za te lepsze. Żałosne. Jakby chodziło o pomoc, to pomagalyby osobom które znają!

Gość gość
Pomocne fajne babki? Chyba sama do nich należysz i dlatego chwalisz. Lansuja się na nieszczęściu innych, upokarzaja i robią za te lepsze. Żałosne. Jakby chodziło o pomoc, to pomagalyby osobom które znają! Trafiłaś w 100% z oceną "pomocnych"

Gość gość
Hahah, nie wiedzialam ze taki cyrk i zabawa na e matkach jest :D Tam jest lepiej niz tutaj, jeszcze wieksze kretynki pisza. Chociazby ta ad.a - to jest szurnieta baba, psychicznie chora, nie przystosowana do normalnego zycia. Roszczeniowa baba, szukajaca pracy, gdzie nic nie bedzie robila albo robila to co ona chce, jedynie do 15 i z zarobkami duzo powyzej sredniej. NIezla jazda, nic do zakutego lba nie trafia :D Po co ja sie mecze na kafe jak tyle idiotek dostarcza rozrywki na gazecie. Plus jest taki, ze jednak mniej analfabetek tam siedzi :D

Gość gość
Teraz już wiem dlaczego jej własny brat nie chcę jej pomoc! Anka opisywała parę sytuacji z nim związane, i facet ma rację!

Gość gość
Tu maly cytacik z forum e mamy o adzie :D verdana 24.03.15, 13:43 Nie wierzę. Uważam, ze Ada to całkiem inteligentny troll. Nie istnieje możliwość bycia aż tak głupią w rzeczywistości. Całkiem ładna kreacja. kota_marcowa 24.03.15, 13:44 Albo psychiczna. jesienna.nuta 24.03.15, 13:46 Verdano. Oby to był Troll. Obawiam się, ze ona jest jak najbardziej realna. Aż strach się bać :D

Gość gość
11.05 amozesz cos zacytowac co anka pisala o swoim bracie?

Gość gość
Dobra już dajcie sobie spokój autorka chciała pomoc na święta a już praktycznie po świętach wiec nie zaprzątajcie sobie nią głowy.

Gość gość
Huj z autorka, lepsza zabawa jest z ta ada :D Ta jest p*****lnieta na maksa. Poczytalam jej watki na emamie, takiej debilki nawet na kafe nie ma :D

Gość gość
kto ci powiedzial ze moja paczka miala byc wczoraj?klamczucho ,gdzie ja tak napisalam co?no tak ale wy idiotki wiecie kiedy i o ktorej dotrze.Paczka ....nie -trzy juz dotarly i Ania jest szczesliwa.Teraz mozecie gryzc swoje brudne zaniedbane pazury.jestescie zwyklymi smieciami i takie dzieci wychowuja.wezcie sie jedna z druga za siebie bo mezus o ile go macie szybkopocieszy sie w ramionach innej kobiety jesli juz tego nie robi bo caly dzien siedzicie tu samotne na portalu.musicie byc bardzo zgorzknialymi babskami.

Gość ta z danii
post powyzej jest moj.mam nadzieje ze wasze dzieci dostana super prezenty od zajaczka.przeciez slodycze lindt to badziew bo wy takie bogate.rozumiem ze dostana slodycze i zajace z manufaktury gdzie recznie sie wszystko robi i pakuje hahaha.glupie durne biedne polki zgrywajace bogaczki kupujace czekolade w biedronie hahaha.wasz hejt odnosi odwrotny skutek,bo bedziemy jej sysyematycznie pomagac a wy piszcie dalej te klamstwa to w sadzie sie spotkamy,mnie na to stac by Ani wynajac adwokata obiecuje

Gość gość
Jaki ty poziom kobieto sobą reprezentujesz zerowy a twój ordynarny słowotok utwierdza mnie w przekonaniu ze Polacy za granicą są prostakami i ty właśnie to potwierdziłas. Ja mieszkam w Norwegii od 20 lat i znam dużo ludzi różnych narodowości i co najgorsi to Polacy ci przybyli w ostatnich paru latach zapewne ty tez jesteś osobą która przybyła do Danii niedawno o ile w ogóle tam mieszkasz to weź przykład z Duńczyków i zachowuj się podobnie i szanuj swój nowy kraj pisz z dużej litery.

Gość ta z danii
ordynarny slowotok toprezentuja te wspaniale mamusie polki ktore tu hejtuja.no ale widac jestes jedna z nich skoro tego nie widzisz.piszesz z norwegii?i masz polskie znaki?ja w danii jestem od 12 lat i mam sporo przyjaciol polakow i dunczykow i nie ma wsrod nich tyle chamstwa i nienawisci co wy tu reprezentujecie.jak napisalam ze wysylam slodycze lind tableta i ciuszki to zostalo to szybko skomentowane ze badziew i smieci,bo wy takiego czegos dzieciom nie kupujecie tylko duzo lepsze rzeczy.poza tym te sledzenie Ani na forach komentowanie jej wygladu jej przyjaciela obrazanie to jak to nazwac?co nie widzisz tego?w polsce nic sie nie zmienilo bo jeden drugiego utopil by w lyzce wody za to ze ma lepsze buty ciuchy czy co tam jeszcze.i to sa matki co tu pisza ktore sa zwyklymi nierobami a mezowie pewnie pocieszaja sie w ramionach fajnych pogodnych kolezanek.takze kieruj swoje uwagi do swoich kolezanek z forum ,moze poradx zeby zadbaly o siebie bo urody Ani tez zazdroszcza.Niech posprzataja ugotuja dobry obiad a nie sra/ja jadem tu na forum.musza miec marne zycie:-o

Gość gość
"to w sadzie sie spotkamy,mnie na to stac by Ani wynajac adwokata obiecuje' dafuq ? :D:D:D Jesteś lepsza od Mrożka Sławomira w tworzeniu absurdu :D

Gość gość
Ty z Danii,wynajmij jej Annę Marię Wesołowską:D

Gość gość
JEZU święta są dali byście już tej dziewczynie spokój ja nie wiem ale jak takie mądre jesteście to dajcie linka do waszych stron na fb i ujawnijcie się panie mądre od krytyki ciekawe jakie wy jesteście asertywne i jak sobie poradzicie z takim wulgarnym atakiem bo ja jak czytam niektóre wątki kafeterii to........skąd wy się bierzecie no i plują k.....wami h.....i ale OTOGRAFIA BŁĘDY ludzie to jest z****** forum ktoś ma się wysilać dla żmij toczących jad nie no ......proszę was zresztą proszę dziękuje o czym ja tu piszę to nie ta liga :-o