Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deviant

Dlaczego dziewczyny słuchające rapu mają najmniej seksapilu spośród

Polecane posty

dziewczyn słuchających innego rodzaju muzyki? Wiem, dziwny temat. Wiem, są takie co słuchają tego i tego. Wiem, że nie ma nic do tego, a jednak. Chyba najwięcej w nich tego, hm, pierwiastka męskiego? A i wiem, że każdy jest indywidualnością i nie powinno się uogólniać. Kurde, czego to ja nie wiem.:P Oczywiście bez urazy, to tylko moje gdybania, spostrzeżenia, które przecież nie muszą mieć na rzeczywistość przełożenia. Zapraszam do dyskusji, jak ktoś chce to ostro, nawet wyzywać wolno, co nie wolno?

Gość gość
A jakiej muzyki słuchają te co mają najwięcej seksapilu?

Gość gość
Coś w tym jest. Laski słuchające rapu to często niezłe cwaniary. Chociaż pewnie nie wszystkie.

Gość gość
A dziewczyny słuchające tego co jest na topie i prostego popu typu rihanna ? Jakie są ?

Gość gość
Też myślę, że klasycznej :)

O, i już ktoś się chyba zgadza. gość dziś x gość dziś Według mniej jest to typ dziewczyn kochliwych, szukających miłości, ale nie potrafiących do końca zdefiniować, ale stawiających przede wszystkim na wygląd w miłości. Seksapil ukryty, niewydobyty.:D x Erozzzja Beznadzieja, która chyba tylko murzynom się podoba.

Erozzzja czy mogłabyś klip jakiś? Albo tytuł, to looknę. Byłbym wdzięczny.

Gość gość
A te, które się najlepiej dymają jakiej muzyki słuchają ? I faceci np ?

Satyr, przecież wiadomo, że wszędzie są wyjątki, ale w tym temacie chodzi o uogólnienia. :P x gość dziś Nie wiem, nie jestem ***akom, ale wydedukuję. Zobaczysz.:D

Gość gość
Pisałem kiedyś z kobietą, która słuchała muzyki klasycznej, takiej klimatycznej. Wyobraźnię seksualną miała nie z tej ziemi. Bardzo oczytana, kreatywna. Ale też bardzo wymagająca, nie dała by byle komu.

Erozzzja, dziękuję. Sprawdziłem. Od tej mieszaniny perfum myślałem, że zwymiotuję.:P Same małpy, a gdzie tam kobiety z seksapilem? Żadnej kochana.

Gość gość
Nie wiem,ale u mężczyzn ceniła inteligencję i mądrość. Bardzo zboczona ;)

Gość gość
Znam kilka, które słuchają rapu. Wszystkie to typ osiedlowej blachary - solarka, farbowane włosy i "kur...ja pierdl" na każdym kroku :)

Gość gość
Deviant, bez przesady. Za grzecznie :D Ja lubię muzykę filmową, klasyczną i najbardziej podobają mi się zdzirowate kobiety, ale takie z seksapilem, które mają coś do powiedzenia na różne tematy.

gość dziś A którą mądrość ceniła? Z inteligencją mniejsza. Ale to że perwers, to tylko piękniejsza. x gość dziś Bo chcą się podobać biedne i imponować samcom, więc się dostosowują, a samce wykorzystują, ruhcają, porzucają.

gość dziś Ale w łóżku zdzirowate, czy poza też? Nie przesadzasz, no weź?

Gość gość
Zdzirowate w łóżku oczywiście. Na co dzień inteligentne babki z charakterem, z którymi można fajnie porozmawiać, które lubią też poświntuszyć i nie krępuje ich to. Nie bojące się odsłonić dla swojego mena ciałka, czy założyć seksowne majteczki, bieliznę :)

gość dziś 😍 Miło się dyskutowało, na mnie czas. Do widzenia. ;)🖐️

prawdę powiedziawszy dziwny to osąd. Słuchałeś kiedyś Łony? słyszałeś jego teksty, myślę że "cwaniary raczej ich nie skumają. Rap to bardzo rozległe pojęcie i wszyscy raperzy nawijają że się liczy szacunek ludzi ulicy ;)

Hehe, przypomnialo mi się jak Piekarczyk z TSA narzekał że jego fanki czuć tymi skórami które noszą ;) Tu bym szukał jakiś powiązań muzyka - seksapil ;)

co Wy z tą dziwną klasyfikacją ? Na koncercie system of a down była 70 letnia babcia wyglądająca jak hipiska i różowa laleczka i obie "darły ryja" jak trzeba. Więc gdzie tu się broni ta teoria?