Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psychotesty i badania lekarskie po utracie prawa jazdy schizofrenia paranoidalna

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie zabrano mi prawo jazdy kat. B za punkty i obecność THC w moczu i teraz aby je odzyskać musze zrobić psychotesty i badania lekarskie. Psychotesty będe robił w WORD. Więc tak choruje niby na schizofrenie paranoidalną i pytanie czy w WORD będą mnie pytali czy na coś choruje??? Przyznać sie odrazu w WORD że mam schizofernie paranoidalną czy nic nie mówić?? czy w word sprawdzają na co dana osoba choruje gdzieś w komputerze czy coś?? A badania lekarskie będe robił w gabinecie medycyny pracy czy na wejściu powiedzieć że mam schizofrenie paranoidalną czy lepiej nic nie mówić. Ogólnie jestem zdrowy tylko kiedyś miałem problemy z policją i doradzono mi aby udawać chorego na głowę poczytałem w interniecie o chorobach psychicznych i sam zgłosiłem sie do szpitala psychiatrycznego tak wyszło że lekarze wykryli u mnie schizofrenie paranoidalną być może ze mnie dobry aktor jest a gdy trafiło do policji że niby choruje to dali mi spokój. Mówić na tych badaniach że mam schizofrenie paranoidalną bo formalnie jestem schizofrenikiem jak by nie patrzeć czy lepiej przemilczeć i nic nie mówić?? Czy w WORD i gabinecie medycyny pracy mogą sprawdzić na co dana osoba choruje. Dziękuje

Gość gość
zrob tak. jak wiesz ze ryzyujeszto niepytaj czy masz wszystkich w domu niejezdzij poprostu .szanujśwoja wolnosc i ludzkie zycie. tez mam 3 i pije prochow niejem ale niewsiade za kolo.wiem jak to boli jak sie kogos potroc****eszego czy rowerzyste.nieda sie wstac i w morde dac nawet jak sie ma swiadomosç

Gość gość
Sporo ryzykujesz, ale skoro taki masz sposób na życie to Twoja decyzja. Ja przez jakiś czas przesadzałem i skończyło się na utracie prawka więc musiałem potem jechać na psychotesty na Słowackiego 13 gdzie mieści się gabinet Rozwój. Tam zrobiłem wszystkie badania i problem z głowy.

Gość gość
Trzeba było zamówić prawko z clubcardcompl i nie musiałbyś się stresować testami i badaniami tak jak ja.