Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co uwazacie o osobach ktore pasozytuja na rodzicach?

Polecane posty

Gość gość
ja pasożytuje,a to dlatego że matka zniszczyła mi życie,wiec nie mam skrupułów ciągnąć od niej ile się da. Winnym wypadku bym tak nie postępowała.

Gość gość
Ja mam 40 lat i corke ktora ma 20. Od kiedy sie urodzila o niej mysle, firme zalozylem by miala wszystko. Jak skonczy studia to bedzie miala od nas mieszkanie,auto i duzo pieniedzy na start. Od zawsze chce aby nic nie robila tylko czerpala z mojej pracy. Niech sie zajmie pasjami, tym co lubi. Wy tacy chetni do pracy jestescie? Bo ja wolalbym wolne. Ale skoro mi sie nie udalo to chce to zapewnic corce. Nie sadze,ze bedzie mozna ją nazwac pasozytem bo to ja jej dam z wlasnej woli.

Gość gość
A ja mojej co roku organizuje wycieczki zagraniczne, przepisalam jej dom nowy,samochod,udzialy w firmie ,psa , lodowke wiecznie pelna, platki kosmetyczne na zapas,rabaty do najdrozszych sklepow bo ona taka BIDULKA . Uwazacie,ze przesadzam ? Tylko nie wiem czy jak bede stara to mnie przypadkiem nie kopnie w d**e :( Co sadzicie????????

Gość gość
bo od nadmiaru dobroci zazwyczaj sie w d****h przewraca :(

Gość gość
zedytuj błąd w temacie

Gość gość
takie sieroty tylko ubić po co sie mają meczyc w przyszlosci? rodzicow kiedys zabraknie. Majatkiem tez trzeba umiec gospodarowac

Gość gość
a ty wyzej tam zedytuj sam siebie

Gość gość
idiotka :D

Gość księżna von plebs
@gość Oczywiście, nie twierdzę, ze ktoś obiecał sprawiedliwość. Różnice "klasowe" będą, nie neguje tego. Denerwuje mnie tylko to, ze osoby dostające wszystko od rodziców uważają się za lepsze.

Gość gość
Postaraj się tak im dokopać, żeby odechciało im sie zyć.

Gość gość
?

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo