Sandy11 0 Napisano Marzec 29, 2015 Jestem tutaj nowa i mam problem. Od 2 miesięcy biorę tabletki anty, regularnie o stałej porze. Wczoraj mój chłopak skończył we mnie no i teraz panikuje. Czy jest możliwości że zajdę w ciążę? proszę pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 29, 2015 oczywiście że jest żadne środek nie chroni w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandy11 0 Napisano Marzec 29, 2015 no niby tak, ale powinnam panikować. No i jestem bliska okresu i mnie to jeszcze bardziej stresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2015 Przede wszystkim uspokój się, stres nie jest wskazany. Tabletki są jedną z najskuteczniejszych metod. Jeśli brałaś regularnie, nie wymiotowałaś, nie miałaś biegunki, to ryzyko zajścia w ciążę jest minimalne. Nieskuteczność tabletek wynika głównie z nieregularnego ich przyjmowania oraz właśnie biegunka czy wymioty, bo nie zdąży się wchłonąć z przewodu pokarmowego. Trochę więcej zaufania do tej metody. W końcu po to ją stosujesz, by spokojnie i bez stresu iść do łóżka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2015 Nie panikuj po to się bzykasz aby zajść w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach