VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, laser dance napisał: I jeszcze jeden klops i jeszcze raz, niech żyją klopsy niech żyją nam, w ustach milionera klopsy mam jestem bogaty leżak to zjem je wszystkie sam Progres bylby we wszystkim jakby mi się chciało ale mało mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon4444 napisał: A nie masz poczucua że trochę życie zmarnowane ja będąc młodszy chciałem inaczej jednak ale cóż huh Nie bo nie wiem co tracę a dużo bab ma słaby sex albo udaje orgazm albo wiecznie się boi że typ zaraz spjerdoli do innej a ja się nie muszę cykac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu Zeszła ze mnie presja społeczeństwa pozdychali hejterzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 99 Napisano 3 godziny temu Niuch niuch. Czuję swąd paryskiej w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Unhallowed napisał: Niuch niuch. Czuję swąd paryskiej w tym temacie. gdzie kulezanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 99 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, homo sapiens napisał: gdzie kulezanko A te fale? Miała kiedyś nick falowanie i spadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laser dance 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon4444 napisał: Progres bylby we wszystkim jakby mi się chciało ale mało mi się chce Jesteś milionerem to wystarczy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, homo sapiens napisał: Nie bo nie wiem co tracę a dużo bab ma słaby sex albo udaje orgazm albo wiecznie się boi że typ zaraz spjerdoli do innej a ja się nie muszę cykac Bardzo przedmiotowe patrzenie masz ja jak byłem zabujany w asi to miałem poczucie nawet że mógłbym być z niom bez seksu tylko nie mów nigdy nikomu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, homo sapiens napisał: albo wiecznie się boi że typ zaraz spjerdoli do innej a ja się nie muszę cykac Miałbym fazy pewnie że dopy daje nawet taxowkarz czy inny uberaz zamiast płacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu Trochę szkoda że nie ma bajki Disneya nk może na tiktoka jest u kogoś nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, VenusHorizon4444 napisał: Bardzo przedmiotowe patrzenie masz ja jak byłem zabujany w asi to miałem poczucie nawet że mógłbym być z niom bez seksu tylko nie mów nigdy nikomu huh a to nie wiem co to jest czyste zabujanie z takim szacunkiem dla swoich poczeb no moze troche z tymi kulegomi bo sie szanujemy ale chój knows nie umiem w uczucia Edytowano 3 godziny temu przez homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fale na wodzie 0 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Unhallowed napisał: A te fale? Miała kiedyś nick falowanie i spadanie. Pudło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 3 godziny temu (edytowany) bdsmy i fochy bo pod nieodpowiednim katem doope wypiela u mnie by byly nieakceptowalne i trzeba sie porozumiewac jezykiem ludzi a nie zwierzat Edytowano 3 godziny temu przez homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, homo sapiens napisał: bdsmy i fochy bo pod nieodpowiednim katem doope wypiela u mnie by byly nieakceptowalne i trzeba sie porozumiewac jezykiem ludzi a nie zwierzat Pewnie porozumienie jest fajne jak oboje zależy nvm olać huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 2 godziny temu Mi druga połowa nigdy nie była pisana tylko mlny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 42 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, VenusHorizon4444 napisał: Mi druga połowa nigdy nie była pisana tylko mlny Idź się lepiej zarejestruj w tym urzędzie pracy to będziesz miał ubezpieczenie zdrowotne. Potraktuj to jako zemstę na systemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał: Idź się lepiej zarejestruj w tym urzędzie pracy to będziesz miał ubezpieczenie zdrowotne. Potraktuj to jako zemstę na systemie A po co mi ubezpieczenie nie chce mi się chodzić do lekarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 2 godziny temu Tak samo nie chce być chudym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, homo sapiens napisał: nie umiem w uczucia Ja mam czasem takie uczucia że plulbym jej na twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon4444 napisał: Ja mam czasem takie uczucia że plulbym jej na twarz Ja bym sobie pokroiła człowieka i poogladala co tam w środku ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 84 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, homo sapiens napisał: Ja bym sobie pokroiła człowieka i poogladala co tam w środku ma psychiatra pilnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: psychiatra pilnie Przeczytaj co on pisze o pluciu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 84 Napisano 35 minut temu 39 minut temu, homo sapiens napisał: Przeczytaj co on pisze o pluciu huh a ok pominalem to co cytowalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach