Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowe teściowymi, a jak tam wasze szwagierki?? Lubicie się?

Polecane posty

Gość gość
a ja nie szanuję ani szwagierki ani teściowej, dwie prostaczki i tyle. Na dodatek puszczalskie, co do szwagierki mam dowody co do teściowej plotki z dawnych lat, jak to się puszczała ze swoim kierownikiem :D coś w tym jest bo bez wykształcenia ma pracę, w której niezbędne jest wyższe wykształcenie. A jej biedny mąż to zwykły pantofel. Dla przykładu kilka zdarzeń z tymi osobami: teściowa - przyniosła placka i mówi Upiekłam dla Monisi, ale jej nie smakowało to tobie przyniosłam,bo nie chciałam wyrzucić do kosza LUB mój syneczek to zawsze miał powodzenie, uwielbia blondynki, patrz syneczku znalazłam zdjęcia twojej ukochanej tej slicznej blondyneczki, która zawiozłes przedstawić babci (ja jestem brunetka) itd itp Bratowa: na moją propozycję poczęstowania jej czekoladką ona - nie dzięki, sama sobie zjedz, dupa ci urośnie i mój przystojny braciszek cię zostawi LUB braciszku bardzo sie podobasz mojej kolezance, z checia cie pozna blizej, ona jest tak wyzwolona wiesz haha, wiec wybierzmy sie w trojke na urlop co myslisz? (tekst w mojej obecnosci) Dla mnie te osoby to patologia zwykła brrrr Z mężem się rozwiodłam z tej przyczyny, że nie potrafił zdecydować kto dla niego ważniejszy żona czy mama i siostra ;)

Gość gość
zła szwagierka wczoraj --> przyznam, ze Twoj post mnie poruszył. Nie powinnas utrzymywac troli, tylko jak ktos juz wczesniej powiedział, odłóż coś dla bratanka,żeby miał jakis choc mały start w dorosłość/ Nie mowie o jakichs duzych kwotach, ale czasami oplacenie pierwszego roku studiow to mega pomoc! Coś w tym rodzaju. Jego rodzice az trudno uwierzyc, ze tacy ludzie istnieją, ale z autopsji, wiem, że tacy bywają. Nawet nie próbuj ich ubierac na Twoj ślub. Oni jawnie Cie wykorzystują i na domiar złego zero wdzięczności i nawet durnego dziekuje. Nie zasługuja na nic od nikogo. Szanuj siebie, swoją rodzinę, od niech trzymaj sie w miare z daleka, bo jeszcze nawymyślają na Ciebie do narzeczonego/męża-> znam takie przypadki. Ja mojego narzeczonego z dala trzymałam od bratowej, bo wiem, ze jest wredna, podstepna i zazdrosna to i nagadac niestworzone rzeczy mogła. Trzymaj sie i nie przejmuj chamstwem.

Gość gość
to ja z góry-> ba powiem wiecej, jesli widzisz, ze Twoja dobrac nie spotyka "zrozumienia" to bądż mądra i pisz wiersze, jak to mowila moja mama...

Gość gość
jak uderza do Ciebie z pretensjami, ze kiedys to bylas inna, a teraz skwierzysz, to zacytowałabym Wyspiańskiego "miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór.........czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, został Ci się ino sznur", ale wątpie czy zrozumieją. Ja mam tak tępą bratową, mimo, ze po studiach, ze dziewczyno człowiek często gęsto po podstawowym wykształceniu jest bardziej zadardny i rozumny. Sa ludzie "prości" z natury, gdzie studia, obycie nic nie pomagają

Gość gość
Najgorzej trafić na fałszywą bratową męża :-( odczułam na własnej skórze! Jak i ona tak i tesciowa siebie warte... Kontakty zerwane

Gość gość
moja szwagierka ma trudny charakter ale widze ja na swieta wiec jak daje mi dobre rady to je pomijam i olewam. "najlatwiej sie wychowuje cudze dzieci"