Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odejsc od niego? zaczyna podnosic reke...a ja drzeć morde

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 23 lata wlasnie w tym roku konczylam studia, moj chlopak a wlasciwie narzeczony ma 28. mieszkamy od 2 lat razem...obraczka jest, on chcial baaaaardzo dzidzi... bylo wszystko suuper, kochalismy sie itp. jestem obecnie w 3 miesiacu ciazy -ciaza zagrozona i zdarzyla nam sie klotnia co mną wstrzasnela, klotnia o swieta i ze ja niby nie ugotowalam obiadu(bylam od 8=14 na zakupach i musialam do urzedow itp pozalatwiać sprawy itp a on wrocil o 14;20 i czemu obiad nie zrobiony...zaczelismy sie klocic -powiedzialam ze jest on nieroba, nie udacznikiem itp a on tak sie wkurzyl ze uniosl reke ale nie uderzyl, lzy mi naplynely..nigdy mnie w zyciu nie uderzyl .a teraz szok! nie wiem co mam robić, w glowie mam pytanie CZY TO MA SENS ? prosze pomozcie :D

Gość gość
Kiełbasa idź się leczyć na nogo, bo na głowę już za późno

Gość gość
Jak moglas tak powiedziec do faceta ktorego kochasz oszalalas...ponioslo go, zle zrobil ale po takim tekscie to sie dziwie ze nie odwinal ci. Jestem z mezem 10 lat i nigdy nie powiedzialam czegos takiego a w naszym zwiazku nie ma podnoszenia glosu

Gość gość
Ciąża odbija ale żeby aż tak? My się nigdy nie kłócimy. Nie wyobrażam sobie drzeć mordy na człowieka którego kocham i kocha mnie ?! Jak wy ludzie żyjecie? Jesteście razem żeby się wzajemnie kopać czy co?