Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piperyna używał ktoś?

Polecane posty

Gość paulina_b
Biorę Piperine Forte od trzech tygodni i zmartwił mnie Twój post, rzeczywiście z tą stronką coś nie gra :/ i rzeczywiście fajerwerków nie było jak stawałam na wadze, a ważę się 2x w tygodniu, bo codziennie to bym chyba oszalała, ale muszę przyznać, że przedwczoraj waga pokazała 1,3kg mniej. Jem tyle samo co zwykle, nie miałam ostatnio większych stresów, więc może po prostu te tabletki zaczęły działać?? :)

Gość pati_7
oby do przodu! czekam na dalszą relację ;) chciałabym w końcu usłyszeć konkretną opinię, bo co człowiek to inna opinia. może zgadamy się na priv? :)

Gość paulina_b
właśnie się ważyłam i już 2,5kg mniej, więc chyba zaczynają działać :) pewnie, pisz do mnie na maila: paulina.anna.b@gmail.com

Gość pati_7
przed chwilką wysłałam Tobie maila z pytaniami o Piperine Forte, mam nadzieję, że rozwiejesz moje wątpliwości :)

Gość Emiii1
Ile kosztuje piperyna, czy ta z allegro też działa?proszę o odpowiedz

Gość EWUL76
Dla mnie super. Działa.

Gość Sońka22
Wiem że działa bo sama biorę i jest naprawdę rewelacyjnie dobrane pod względem składników. Polecam. ma ktoś ten FB Polvitalu? Jakieś artykuły tam podobno mają na temat odchudzania. Rozsądnego odchudzania. (-: Pozdr0000

Gość Paćka22
Ta Forte dla mnie to jedna wielka ściema. wszystkie strony w innych językach i na każdej ten sam facet się inaczej nazywa. Sciema, sciema. Teraz może nie ekstremalne odchudzanie ale na 100% zdrowe. Z Polvitalem sobie funduje zobaczymy czy ta piperyna plus zielony jęczmień jest taka jak piszą w artykułach.

Gość Madzia_re
Ja stosuję piperyneplus zielony jeczmień z polvitalu. Zamówiłam dwu packa i już po dwóch tygodniach 7 kg --- rewelacja jak dla mnie :)

Gość gość
używalam piperynę przez trzy miesiące bez skutku.uwaga to oszustwo!!!

Gość gość
Jeżeli chodzi o piperynę to zależy co się stosuje bo jak coś z allegro to pewnie że nie będzie efektów . Ja stosuje i na mnie działa ale kupuje sprawdzoną a nie najtańszą bez atestów.

Gość Renata_
Ja tez kupiłam z zielonym jeczmieniem z polvitalu i jestem bardzo zadowolona. Na razie nie ma super efektów , ale już widzę że jest lepiej i faktycznie dodatkowo oczyszcza co ma kluczowe znaczenie. Jak juz to kupujcie sprawdzone produkty żeby nie było rozczarowania. Życzę powodzenia i pozytywnego nastawienia :)

Gość gość
Ja brałam ekstrakt z zielonego jęczmienia wzbogacony o cynk,chrom i biotynę pod nazwą Green Barley Slim i jestem bardzo zadowolona. Od producenta z tabletkami otrzymałam również dietę i zestaw ćwiczeń, więc miałam wszystko co było mi potrzebne aby schudnąć. I udało się zrzucić 16 w 3 miesiące, bez głodówek i bez efektu jo-jo, co niestety zdarzało mi się przy wcześniejszych suplementach. Polecam bo to suplement naturalny i co ważne skuteczny.

Gość gość
Dajcie link gdzie kupić ta pipeline i czy warto powiem szczerze ze dopiero wpadłam na ten temat i do końca nie jestem w temacie

Gość Ania 37
Proponuje tą http://piperynaplus.pl/ Sprawdzona na mnie działa i dobrze się czuje po niej . Dodatkowo oczyszcza organizm. Daj znać jakie efekty będą u Ciebie. Pozdrowionka

Gość gość
Janusz Witkowski dietetyk który wam wciska kit, siedzi w Nowym Jorku i liczy kasę

Gość kmilaxsa
A ja łykam piperynkeplus i jestem zadowolona. nie mam czasu na siłkę tylko od czasu do czasu biegam po schodach, żeby przyspieszyć spalanie. Wziełam dwupaka i dopiero teraz widze działanie obu składników . Spadłam z wagi i czekam do sylwestra. pozdro

Gość gość
Nie zgodzę się z tym, że dużo ruchu zdrowe jedzenie i chudnie się w oczach, nikt mi tego nie powie, od roku ćwiczę baaardzo intensywnie, 3x crossfit i 2x podnoszenie naprawdę sporych ciężarów, jem i pilnuję kalorii 1800 i ....przytyłam 10 kg. Trzeba się ratować specyfikami, bo inaczej się niestety nie da:((

Gość gość
znalazłam ostatnio "piperyna max" na slimclick.pl ktoś może stosował i wie czy działa? wygląda ok i chcę kupić ale wolę podpytać innych bo już kupiłam kotka w worku :) proszę o info

Gość Ania 37
Trochę poczytałam o tej max ale nie pasuje mi że muszę brać 4 tabletki dziennie i jest tylko sama piperyna., Polecam piperyneplus z polvital.pl Sprawdzona na kilku osobach z forum i ta działa rewelacyjnie , dobrze zbilansowana z jęczmieniem który dodatkowo oczyszcza . Jest teraz w promocji dwupak z darmową przesyłką. Trzymam kciuki ...

Gość gość
ja mam już drugi miesiąc trochę schudłam 4,5kilo cztery kapsułki dziennie wkurzające

Gość gość
Ja mam piperyna max i ta jest jeszcze z chromem, wcześniej miałam ta z jęczmieniem i nic nie pomogła, tą mam od 4 dni i oczywiście po takim czasie też nic...napiszę za jakiś czas zobaczymy, wygląda obiecująco...ale teraz wszystko tylko obiecująco wygląda:) odezwę się

Gość Alicja1
Ja też brałam max ale po niej kręciło mi się w głowie - organizm nie przyswajał takich proporcji . najgorsze że wkurzałam wszystkich w domu , jakoś drażniąco działała . Od tygodnia biorę piperyneplus polecana na forum i jest ok. na razie 2 kg ale spokojnie i czuję że mam więcej energii, nie jestem wypalona ... Piperynka z polvitalu jak na razie nr.1

Gość gość
na slimclick.pl polecam jest ok, nie mam żadnych zawrotów głowy u mnie wszystko w jak najlepszym porządku niecały tydzień i 2,5 kilograma w dól, ta chociaż działa

też stosuję tą z chromem i jestem zadowolona, czuje się dobrze i schudłam 5 kg przy jednym opakowaniu, teraz zaczęłam drugie.

Gość Ewa miks
A do czego ten chrom? Kupiłam piperyne max-słabo, piperyne forte, ponoć silniejsze działanie, ale jakoś bez efektu. Dużo naczytałam sie o nowinkach z USA i kupiłam sam zielony jęczmień. Teraz od dwóch tygodni zakupiłam piperyne plus zielony jęczmien. Zobaczymy jak bedzie działać po m-cu. Moja kosmetyczka powiedziała po wczorajszym masażu, że mam mniejszy celulit, więc może to działa. Każdy indywidualnie powinien przekonać sie do wspomagaczy i tyle.

widzę że Twoja wiedza na temat odchudzania jest bardzo mała skoro pytasz do czego służy chrom. Przyśpiesza on spalanie tłuszczu i hamuje apetyt, ale to nie wszystko. Ma on też działanie uspokajające i czuwa nad poziomem cholesterolu.