Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapraszamy odwiedżcie nas 732900970

Polecane posty

Gość gość

witamy . mamy wiosne ,mimo że pogoda nie ta jeszcze .nie będzie tak wiecznie prawda proponuje wypad na łono przyrody jestem matkom samotnie wychowuje dziecko ,w pewnym momencie gdy nie udało mi się znaleści odpowiedniej pracy wogule z powodu dziecka były trudności postanowiłam ruszam ze swoim biznesem .pomysł dobry trudny ale zawsze coś konie ośrodek wypoczynkowy krótki opis . sulejów położony niedaleko piotrkowa trybunalskiego super okolica pod klasztorze nazwa od klasztoru bodaj że 16wieczna budowla w dole rzeka do okoła lasy ,w nasza stajnia pośiada hale kryta parkury padoki mini zoo wielbłąd kozy osły innezwierzaki głowno małe miasto koło strykowa malowniczo położona stajnia co proponujemy imprezy dla rodzin z dziećmi plac zabaw jażda konna treningi rajdy oboży tel 732 900 970

Gość gość
zaraz sępy zjedzą cię za błędy........

Gość gość
Podklasztorze.... Najgorsze warunki w jakich przyszlo nam odbywac spotkanie sluzbowe...

Gość gość
mam dyslekcje co do warunków niewiem jak było dawniej wiem jak ma być teraz bo ja dzierżawie ten obiekt więc to co było kiedyś jak ktośby był niech się nie sugeruje a co było nie tak moge o szczegóły poprosic

Gość gość
A od kiedy jest to w Twoim "wladaniu"?

Gość gość
Dysleksja dysleksją , jest jeszcze coś takiego jak słowniki.