Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY WYBORY nowa edycja nr 1

Polecane posty

Gość gość
Jeden orange już z tobą nie wytrzymal Ja też juz dlugo nie wytrzymam bo ile można się śmiać Idę dziś wieczorem na piwo opowiem znajomym ten dowcip o prokuraturze :-)

Gość gość
Opowiedz teraz jakiś dowcip o sądzie .pliss

Gość gość
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy wycofała pozew wniesiony przeciw blogerowi znanemu jako Matka Kurka. "Każdy prawnik, zwłaszcza adwokat wie, że jest to największa porażka, jaką przed sądem cywilnym może zaliczyć strona procesowa" - ogłosił triumfalnie na swojej stronie Piotr Wielgucki, autor bloga. I załączył postanowienie sądu.

Gość gość
prokuratura niezalezna :D

Gość gość
Prokuratura jest niezależna. Skąd ma środki finansowe? I kto decyduje w jakiej ilości........ Czy na tym polega "niezależność"? :D Edek, oj ty głupi, głupi:D

Gość gość
wczorajsze wystąpienie pożegnalne było z sygnetem..ilekroć widzę chłopa z pierścionkami na palcach, albo trzymającego łapy w kieszeni, czy żujący gumę...to mam ochotę go kopnąć w zadek...to zwykła słoma z butow...a na hrabiego się lansował

Gość gość
Pytanie do Shatyna: x Wprowadzenie: Bronek w 1991 r. miał oszczędności w wysokości 260 000 DM. Biorąc pod uwagę ceny z tamtego roku, była to równowartość TRZECH luksusowych najwyższej klasy mercedesów (cena jednego trochę ponad 86 tysięcy marek). x I pytanie: Czy nauczyciel historii z niepracującą żoną i piątką dzieci był w stanie w PRL-u zaoszczędzić taką kwotę, w międzyczasie odbywając karę więzienia? x Jeśli odpowiedź brzmi TAK, to na ile mecedesów - TY SHATYNIE - zaoszczędziłeś, wszak nie miałeś 5 dzieci i miałeś pracującą żonę?

Gość gość
gość dziś > przede wszystkim ćwoku spójrz na siebie !

Gość gość
U Darka na osiedlu za 60zł mieszkanie ci podpalą a ty się tej nędzy pytasz ile zaoszczędził

Gość gość
Iftar a to hasło to na trzy litery ?

Gość gość
Załogę Tu-154M kompletowano "z łapanki". Zamiast przepisowych dwóch godzin jej członkowie mieli na przygotowania 20 minut. Przed odlotem zapoznali się z niewłaściwą prognozą pogody. Aktualne schematy i procedury obowiązujące na lotnisku Smoleńsk Północny Rosjanie przysłali dwie godziny po katastrofie. Tak według biegłych wojskowej prokuratury wyglądały w 36. specpułku przygotowania do lotu, w którym zginęła elita państwa.

gość dziś Iftar a to hasło to na trzy litery ? x Tak :):D to Shatyn :D

Gość gość
Wklejacz przyszedł :-) Jak tam kury ?Shatyn może to wyjasnisz bo cała Polska zachodzi w głowę o co mu chodziło ? :-):-):-)

Gość gość
Na świecie cały czas przybywa katolików. Najwięcej w Afryce, ale także w Ameryce i Azji. W Europie, oczywiście, regres - katolicy kontynentu stanowią tylko 25 proc. światowej wspólnoty Kościoła.xxKk przenosi się do ciemnoty. Tam gdzie wiedza i cywilizacja zanika kk.

Gość gość
Fronda...xWiktor Węgrzyn spotkał jakichś motocyklistów w Petersburgu, ale nie wie, czy to były „Nocne Wilki”. Nie wie też, czy poznał ich szefa, Alekandra Załdostanowa. Jednak pisze w ich obronie do polskiego MSZ.xKomandor Rajdu Katyńskiego Wiktor Węgrzyn obstaje przy swoim. Zamierza przywitać w Polsce rosyjskich motocyklistów z grupy „Nocne Wilki”. Ma przy tym oficjalne poparcie Grzegorza Brauna, którego kampanię prezydencką prowadzi. Po pierwszych deklaracjach w obronie „Wilków” można się było zastanawiać, czy Węgrzyn zdaje sobie sprawę, co robi. Moje wątpliwości czwartkowa konferencja z udziałem Brauna i Węgrzyna niestety całkowicie rozwiała.xxWidziałem i słyszałem Brauna dzisiaj w TV Republika.To co ten facet wygaduje nie mieści się w żadym normalnym postępowaniu.Wg mnie powinien zostać leczony psychiatrycznie.Wiedziałem, że facet do normalnych nie należy ale dzisiejszych popis w Republice przekroczył moje wszelkie wyobrażenia.Przy tych idiotyzmach bledną nawet durnoty opowiadane przez Antoniego M.

Gość gość
Shatyn co nasz pan prezydent miał na mysli mówiąc o lapaczu kur ?

Gość gość
Najpierw odpowiedz na moje pytania a potem dopiero zadawaj swoje, mojej osobie.

Gość gość
A nie uważasz ze jak nasz pan prezydent nie ma akurat kartki to pan profesor Nałęcz powinien stać dyskretnie za panem prezydentem i szeptac mu do ucha.A pan prezydent by powtarzał ? Nie było by lepiej ?

Gość gość
Kim Ty jesteś śmieciu, że stawiasz warunki?!

Gość gość
To jest kura panie generale :-):-):-)

Gość gość
Pytanie do Shatyna: x Wprowadzenie: Bronek w 1991 r. miał oszczędności w wysokości 260 000 DM. Biorąc pod uwagę ceny z tamtego roku, była to równowartość TRZECH luksusowych najwyższej klasy mercedesów (cena jednego trochę ponad 86 tysięcy marek). x I pytanie: Czy nauczyciel historii z niepracującą żoną i piątką dzieci był w stanie w PRL-u zaoszczędzić taką kwotę, w międzyczasie odbywając karę więzienia? x Jeśli odpowiedź brzmi TAK, to na ile mecedesów - TY SHATYNIE - zaoszczędziłeś, wszak nie miałeś 5 dzieci i miałeś pracującą żonę?

Gość gość
skąd wiesz, że tego nie dostał np w spadku?

Gość gość
w spadku po teściach ubekach?

Gość gość
nie ważne po kim.

Gość gość
Shatyn wczoraj 21:19 Wszystko co piszesz dowodzi jak wielki bałagan panuje w naszym kraju.Strach pomyśleć co może się wydarzyć tam gdzie szefami są osoby kompletnie nie w temacie.Ktoś moim zdaniem powinien odpowiedzieć za taki stan rzeczy,jeśli na zaniedbania patrzył przez palce.Dowodzi to także,że generał B. przedstawiany był w nieprawdziwym świetle jako fachowiec.I jeszcze jedno:jego obecność na pokładzie poddaje w wątpliwość stan psychiczny/brak logicznego myślenia przy skłonnościach samobójczych/.Rodzi się pytanie:kto mianował takiego człowieka?l od razu drugie: kto odpowiada w tym kraju za takie zaniedbania?Gdzie jeszcze mamy podobny stan rzeczy?

Gość gość
spadku nie dostał

Gość gość

Gość gość
Czekamy na odpowiedź eksperta "wszystko wiem najlepiej" niejakiego Edka z szatni w Nowej Hucie (nick kafeteryjny Shatyn) :D