Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Akredytacja w szkołach jezykowych

Polecane posty

Gość gość
ja w TFLS przygotowywałam się do matury i zdałam bez problemu, bardzo obawiałam się ustnej, ale dzięki konwersacjom poszło mi doskonale

Gość gość
Chodzę na IELTS do TFLS i jestem bardzo zadowolona. Szkoła TFLS spełniła moje oczekiwania. Profesjonalizm lektorów, dobre przygotowanie merytoryczne, dostosowanie do potrzeb kursanta, elastyczność oraz swoboda prowadzenia zajęć.

Gość gość
potwierdzam TFLS jest OK

Gość gość
Bardzo polecam TFLS, przystępna cena - jedna z lepszych na rynku.

Gość gość
Jestem zadowolony z wyboru TFLS, ponieważ zajęcia są ciekawe, przygotowane w sposób profesjonalny, a odbywają się w miłej, bezstresowej atmosferze.

Gość gość
Dla mnie doskonałą szkołą do nauki języka angielskiego okazała się TFLS. Mam blisko na zajęcia, fajnie uczą, zajęcia zawsze bardzo intersujące. Zawsze jest mnóstwo śmiechu i super atmosfera do nauki

Gość gość
Polecam wszystkim naukę w TFLS. Skuteczne tłumaczenie w j. angielskim, regularne powtórki, dużo przykładów i ćwiczeń. Zajęcia z Panią Mileną są naprawdę różnorodne, kreatywnie przygotowane i tempo jest naprawdę intensywne. Lektorka jest cierpliwa, ma wysokie kompetencje i ogromną wiedzę.

Gość gość
Polecam naukę w szkole TFLS. Lektor, który prowadził moją grupę był bardzo doświadczony i profesjonalny. Zajęcia zawsze były bardzo ciekawe.

Gość gość
Polecam TFLS, chodzę od lat. Wysoka jakość nauczania. Doświadczeni lektorzy, z pasją nauczania, ukierunkowani na indywidualne potrzeby każdego ucznia.

Gość gość
Polecam TFLS. Bardzo fajne miejsce, wysoki poziom nauczania i ciepła atmosfera. Trafiłam tam z polecenia koleżanki i teraz sama polecam innym.

Gość gość
TFLS dba o najwyższą jakość i skuteczność nauczania. System obowiązkowych testów i prac pisemnych monitoruje postępy, ale też motywuje Cię do systematycznej nauki. Polecam.

Gość gość
Polecam szkołę językową tfls. Wymagający nauczyciele, wysoki poziom.

Gość gość
Polecam TFLS. Zajęcia tutaj są przyjemnością, lektorzy są bardzo pozytywni. Dobra szkoła.

Gość gość
Polecam TFLS. Bardzo dobrzy lektorzy.

Gość gość
Uczęszczam do TFLS na zajęcia grupowe z języka angielskiego i serdecznie polecam! Lekcje prowadzi doświadczona lektorka, która wie jak zmotywować do nauki. Profesjonalny nauczyciel to podstawa! Zajęcia odbywają się w małych grupach i w przyjaznej atmosferze.

Gość gość
ja zapisałam się do TFLS ze względu na akredytację

Gość julka

Zachęcam wszystkich do zapisania się do TFLS. Na kursie angielskiego przeskoczyłam cały poziom po pół roku.  Mimo zajęć w grupie, mam poczucie, że lektorzy podchodzą do nas bardzo indywidualnie.

Gość Robert

Polecam TFLS. Świetna szkoła, bardzo miła obsługa, atrakcyjne ceny.

Gość Marta
Dnia 31.01.2019 o 11:59, Gość Robert napisał:

Polecam TFLS. Świetna szkoła, bardzo miła obsługa, atrakcyjne ceny.

Potwierdzam. Wspaniała szkoła! Motywują i uczą!

Gość Arek

Również polecam.

Gość gosc

Polecam naukę w TFLS. Zajęcia są różnorodne, kreatywnie przygotowane i tempo jest naprawdę intensywne. Lektorka jest cierpliwa, ma wysokie kompetencje i ogromną wiedzę. Polecam jeszcze raz!

Gość Asia

Szkoła na wysokim poziomie nauczania. Zajęcia są prowadzone bardzo przyjemnie i ciekawie.

Gość zyleta

Polecam szkołę TFLS. Ciekawy sposób prowadzenia zajęć oraz przyjazny, komunikatywny nauczyciel. Lektor zwraca uwagę na indywidualne potrzeby każdego kursanta. Zajęcia prowadzone są w bardzo urozmaicony sposób, dużo ćwiczeń i propozycji na ćwiczenie samemu w domu. Atmosfera zajęć jak najbardziej zachęcająca do nauki. Szkoła zdecydowanie godna polecenia.