Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A potem dziwia sie co niektóre, ze facet je zdradza

Polecane posty

Gość gość
Moj maz tez mnie goli od czasu do czasu. Mowi ze go to podnieca. Jak konczy to pozniej lizanko i seks. Jak lubi to co mam mu odmawiać?

Gość gość
nie no nie odmawiaj. A potem wspólnie się zesrajcie na środku salonu- to scali wasz związek

Gość gość
Zazdrosna jestes?

Gość gość
bardzo:D

Gość gość
Niepotrzebnie. Jesli tak czesto sprawdza sie to co piszą tutaj na tym forum to w niedługim czasie maz znajdzie sobie inna d**eczkę. Taka ktora nie daje sibie golić pipki.

Gość gość
Jak was czytam...gdzie sa te prawdziwe kobiety? No masakra jakas. Kobieta powinna byc tajemnica dla faceta, moj facet wie ze robie kupe, puszczam baki, wymiotuje, ale nie widzi, nie slyszy i nie czuje tego! No moze jak wymiotowalam to widzial bo na to sie nie ma wplywu. I nie uciekl, trzymal mi wlosy, zaniosl do lozka. Ale takto staram sie nie fundowac mu takich widokow. On mi z reszta tez. Co za flejtuchy bez kultury sie wypowiadaja. A co do golenia krocza- kazdy ma inny rozmiar brzucha w ciazy, wiec jedna da rade, inna nie...ale ja w tej sytuacji poprosilabym przyjaciolke.

Gość gość
w życiu nie dałabym przyjaciółce golić piczy :P to już prędzej mąż :P sama też bym nie ogoliła piczy żadnej kobiecie :P

Gość gość
jej mówicie że facet kobiete zdradzi bo widzi ja nieogoloną, albo z okresem, albo przy porodzie. A ile jest sytuacji, że są kobiety piekne i zadbane, a mimo to mąż sie puszcza z przydrożnymi laskami?? bo faceci lubią odmianę, a nie dlatego że był przy porodzie.. przynajmniej w większosci

Gość gość
jak kobieta zdradza to jest szmatą, a jak facet to widocznie ma powód, a kobieta sobie zasłużyła na to... i kto to mówi??? same baby! o matko!

Gość gość
A ja bym dala, bo jest dla mnie jak siostra. I ogolic bym tez ogolila. Tu wychodzi ta cala rywalizacja samic :/

Gość gość
no nie sadzę aby facet z zadbanej czystej kobiety zamienił na taką co to z higieną/ goleniem jest na bakier. Na taką co to przy nim pierdzi beka i która ciagnie go ze sobą do gina żeby oglądał wziernik w jej piczy :-o

Gość gość
no ja także nie wyobrażam sobie męża takiego co to brudne skarpety rozwala po domu, takiego co to brudne gacie rzuca po łazience ani takiego który chodzi po mieszkaniu pierdząc, bekając dłubiąc w nosie, fuuuuj

Gość gość
nie chodzi o to że z czystej kobiety zmieni na brudaskę, tylko że będzie ja zdradzał z byle kim bo to go jara. Poza tym wielu męzczyzn ma fetysz golenia swoich partnerek wiec golenie to kwestia upodobania

Gość gość
gość dziś ale ty głupia jesteś jaka rywalizacja?Nie dorabiaj sobie ideologii. Ja nawet siostrze bym nie dała się ogolić, w ostateczności mężowi ale to nie było konieczne na szczęście, no taka już jestem czyli wg ciebie jestem taka siaka i owaka, bo nie jestem TAKA JAK TY? Sama bym też nie ogoliła innej kobiety, bo mnie to obrzydza jakoś i odpycha

Gość gość
Oczywiscie, że faceci zdradzają nawet te zadbane i tajemnicze kobiety i nie dopowiadaj sobie, że je wymieniają na brudaski, bo tu nikt takiego czegos nie powiedział, nie rób z siebie debila :o Chodzi o to, że faceci zdradzają, bo zdradzają i nie usprawiedliwiajmy ich ogoleniem piczy! ostatecznie mógł jej nie golić i powiedzieć co myśli! co? nie miał odwagi, a teraz ma odwage latać na boki? Śmieszne jesteście :o

Gość gość
jesteście glajdy i tyle, mężów macie takiego samego pokroju- dorabianie ideologii tu nie pomoze. Bezwstydne babska co to doope tylko pokazywać potrafią. nawet do ginekologa trzeba ułoma zaprowadzić i przypilnować:-o

Gość gość
To nawet kot musi mieć kuwetę na uboczu bo instynktownie wie takie rzeczy się robi w odosobnieniu. A te bezwstydne.Dzisiejsze baby niczego się już nie wstydzą :(

Gość gość
a co was to obchodzi miłe panie co my ze sobą robimy ???

Gość gość
co nas obchodzi? wystarczy wejść na dowolny tewmat o staraczkach i innych dziwolągach co to sobie opowiadają o swoim śłuzie fuuuuuuuuuuuuuuj

Gość gość
jesteśmy małżeństwem prawie 30 lat, każde z nas wie, że ma wsparcie w drugim. Tak się złożyło, że małżonka miała wypadek. Przez 2 tygodnie w szpitalu myłem ją tylko ja i nie był to dla mnie problem wręcz przeciwnie sprawiało mi przyjemność być dla niej użytecznym i móc uwolnić ją od stresu. Wolała bym robił to ja. Zawsze odbywało się to z humorem podszytym lekkim erotyzmem :) Tak się składa, ze oboje lubimy potrawy niestety trochę wzdymające :) często każde jest w innym pokoju i jak na chwile się wejdzie no cóż, żarty, otwarte okna zawsze rozładują atmosferę :)

Gość gość
No właśnie, co was obchodzi co kto w domu z mężem robi? Musicie sobie porozprawiać, powyobrażać, napawać się fantazjami :P Mnie by to nawet do głowy nie przyszło komentować czyichś upodobań :o Ponadto nie o tym był temat i jak zwykle rozbił się o jakieś debilizmy :o W każdym razie każdy powód jest dobry by usprawiedliwić męską zdradę, gorzej z żeńską zdradą :P wtedy z taką babą na stos niezależnie od powodu :)

Gość gość
gość dziś nie wiem, nie wchodzę ale widzę, że ty wręcz żyjesz tym i wiesz o czym tam się gada zbokolko :o Ty pewnie jesteś jak Wicia :P Jak się tak na te staraczki napatrzysz to ich tak nienawidzisz.... :P

Gość gość
gość dziś co nas obchodzi? wystarczy wejść na dowolny tewmat o staraczkach i innych dziwolągach co to sobie opowiadają o swoim śłuzie fuuuuuuuuuuuuuuj xx Po co tam wchodzisz dziwolągu? nie dyskutuj i nie wchodź na tematy obrzydliwe dla ciebie :) Fuuuj! fuuuuj ale wchodzisz tam i czytasz :P I owszem zastanawiam się co cię to obchodzi co kto robi pod pierzyną plotkaro wiejska?

Gość gość
A czemu Cie to obrzydza i odpycha?rusz glowka i pomysl. Bo jest Twoja konkurencja. Twoja corka bedac noworodkiem bedzie/byla przewijana bez obrzydzenia, ale juz naprzyklad doroslej corce w ciazy brzydzilabys sie/odpychalo by Cie ogolic picze.

Gość gość
dokładnie niby takie zniesmaczone :-o ,ale CIEKAWE :-D że szok

Gość gość
Ale wy jestescie nienormalne. Facet zdradza kobiety i na odwrót ponieważ potrzebuje jakies odskoczni. Jak mu baba wrzeszczy cały dzien do ucha, wymaga sprzątania, prania, gotowania a sama siedzi na dupsku i nic nie robi, nie ma czego zaoferować swojemu facetowi to wiadomo ze facet poleci do innej. Poczytajcie, dlaczego ludzie sie wzajemnie zdradzają? Nigdy nie widziałam, zeby ktos napisał ze zdradza zonę bo ogolił jej piczke, a kobieta zdradza bo facet dziobie w nosie. Ludzie!

Gość gość
ZAWSZE miedzy kobietami jest rywalizacja, miedzy facetami tez tylko kobiety graja w bardziej nieczysty sposob. Wyobrazmy sobie sytuacje ze jest wyspa dwie piekne kobiety i jeden przystojny mezczyzna, i co? Zaczyna sie ostra rywalizacja o jego wzgledy. Tak jak kobiety maja parcie na zaciazenie(tylko ze raz na jakis czas) tak facet ma parcie na rozsiewanie GENOW Z ROZNYMI PARTNERKAMI wiecie co mam na mysli? Rozladowuje napiecie w glowie, nawet jesli jest zabezpieczenie, jego oczy przesylaja dane do mozgu ze przespal sie z inna. I mozesz byc Marylin Monroe, Angelina Jolie, czy Megan Fox a on i tak Cie zdradzi z inna. To kwestia czasu. Naprawde jest malutko malzenstw gdzie jedna czy druga strona nie mialo romansow.

Gość gość
"Mąz mnie kocha mimo że nie widział mnie obrzyganej czy obesranej" hahhahha tępa dzido - wyczyn to by był właśnie jakby cię kochał obsraną czy obrzyganą. Właśnie.. ciekawe czy by cię taką kochał.. Pachnącego pudelka każdy kocha ......

mezczyzna:) porzadny,uczciwy,rozsadny,poukladany nie rzuci sie w ramiona zdrady:)

Gość gość
Co wy z tymi facetami co ? Zeby zdradzać trzeba miec juz "taka" naturę i pleć nie ma tu zadnego znaczenia .