Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A potem dziwia sie co niektóre, ze facet je zdradza

Polecane posty

Gość gość
gość dziś głupia jesteś powtarzam! dziecka żadnego się nie brzydzę umyć, przewinąć nawet obcego, a dorosłej córki ani własnej matki bym nie ogoliła, bo nie! weź się stuknij tą twoją rywalizacją w łeb!

Gość gość
ale serio serio wy się niczego ani nikogo nie wstydzicie?:-o wszystko dla was to natura, pokazywanie tyłka każdemu tez? oddawanie moczu przy mężu?zdrowe to może jesteście ale nie na umyśle. Dorosłe kobiety a żadnego instynktu samozachowawczego nie macie

Gość gość
led nie oburzaj się. bo sama przy konkubencie srasz

Gość gość
no to chyba tylko w patologii takie zachowanie to norma.

Gość gość
ale pierdy o pierdach i jeszcze nie na temat

Gość gość
nie słyszałam nigdy o rozwodzie przez bąki :-o ,ani golenie ci/pki :-o i szczerze mój mąż dzięki bogu jest normalny i jak jestem niedysponowana to on to szanuje i rozumie i ja jego też :-) i sikam czasem przy nim jak się goli :-) no i co wam do tego ??

Gość gość
a dla mojego meza jest wazniejsze cos wiecej niz sranie i pierdzenie. Kocha mnie ponadto. Kiedys sie zerzygałam do łózka po pijaku i nie zmieniło to jego miłosci, nawet sie ze mna ozenił (to było przed slubem).

Gość gość
niektóre osoby tu piszące to dewoty co mają chłopaka 2-3 lata, ale jak ma się staż 15+ to uwierzcie że na różne rzeczy sobie ludzie pozwalają przy sobie i w łóżku też.

Gość gość
A mnie w tym temacie powalilo to : jedna napisala ,,zygac",a juz druga madralina,ze to ,,bellllgot",na co trzecia,jeszcze madrzejsza,ze nie belgot a belkot,wyzywajac poprzedniczke od ,,tempych dzid". No same filolozki :-D

Gość gość
Ja mam staz 10 lat, 2 dzieci, nie sramy do lozka i nie pierdzimy :/ jestescie obrzydliwe ... Fuuj

Gość gość
Jakas patologia sie tu wypowiada, i jeszcze twierdzi ze to norma przy duzym stazu. Guzik prawda, staz tu nie ma nic do rzeczy. Jestescie zezwierzeceni i bez kultury, jeszcze dodajcie ze robicie na srodku pokoju. A pani rzygajaca po pijaku do lozka-fuj. Poprostu fleja, istnieje cos takiego jak miska ktora mozna ustawic kolo lozka i do niej wymiotowac. Powiem tak: z takimi flejami faceci sie zenia, one rodza im dzieci, i przy nich faceci sobie pierdza i dlubia w nosie a na kochanki wybieraja kobiety ktore nie kojarza im sie z tymi czynnosciami. Taka prawda. A wy sibie wmawiajcie ze tak strasznie pomimo wszystko was kochaja. Pochodzcie po portalach randkowych to sie przekonacie :D

Gość gość
15;10 i 15;21 przywracacie mi wiarę w człowieka. :) Już myślałąm że to ja jestem dziwna że nie pierdze, sikam, żygam przy mężu. A i mój mąz to dziwoląg bo nie wala brudnych gaci po mieszkaniu i nie pierdzi na komendę.

Gość gość
Dzieki ze sa jeszcze normalne kobiety :)

Gość gość
jak mozna przy kimkolwiek sikac srac rzygac i golic sobe d**e i c**e? no ludzie troche prywatnosci i odosobnienia takie rzeczy to sie robi w samotnosci

a u Was albo sranie na środku pokoju albo brak srania:) Są jeszcze stany pośrednie, wiecie? My się siebie po prostu nie krępujemy- jeśli mój facet przykładowo siedzi na kiblu, a ja musze do łazienki bo zaraz wychodze to to robie. Rozumiem, ze Wy wolicie się spóźnic do pracy niż, nie daj boże, własnemu facetowi wejśc do łazienki jak sika???

Gość gość
jak mozna rzygac do lozka co za swinia ja to bym wolala sie wychylic i obrzygac podloge jak sie nie ma miski przy lozku

Gość gość
zwolenniczka głupsza jak starsza..... to że ty musisz wejść do kibla jak akurat ktoś sika i nie możesz poczekać te 2 minuty...to nie znaczy że każdy jest takim oblechem

Gość gość
jasne nie ma to jak wchodzic o kibla jak ktos sra i wachac smrody

Gość gość
a zakrwawione podpaski tez dajesz o wachania swojemu konkubentowi?

Gość gość
ona oblizuje fiuta swojego konkubenta po sikaniu :-owięc dla niej to norma

Gość gość
i d**e z gowna tez pewnie wylizuje

dorośnij dziecinko :) Fizjologia to fizjologia, nie przeskoczysz. A widok mojego faceta sikającego jakoś mnie nie obrzydza...Co Wy macie za relacje, ze wolicie stać pod drzwiami zamiast wejść, wziąć, co potrzeba i wyjść?? Swoja droga to chyba na kafeterii dowiedziałam się, ze jak facet kupuje swojej kobiecie podpaski to ona traci w jego oczach cała kobiecosć :):)

Gość gość
Czyli wy sie nie kochacie podczas okresu bo jest... hm.. krew? Podczas pologu tez mialyscie celibat? Moj maz jest normalny - i wie jak funkcjonuje kobieta. nic go nie brzydzi. :) i tak samo: sikamy przy sobie, on kupe robi przy mnie (typu ze jestem w lazience a on musi), kochamy sie podczas okresu. kochalismy sie podczas pologu. pije moje mleko. hm... :> ale pewnie mnie zaraz zostawi :>

Gość gość
ja pieprze skad sie takie biora? a twoje siki tez pije?

Gość gość
15:54 - ja to rozumiem :D mi frajde to sprawia, jak moge mu pomoc przy sikaniu. trzymam jego czlonka i kieruje gdzie ma sikac :DDD super sprawa - kobieta tak sama nie zrobi xd

Gość gość
normalny czlowiek sie tak nie zachowuje sranie sikanie to sprawa osobista kazdego czlowieka

Gość gość
tez macie wrażenie że niektóre kobiety sa tak obrzydliwe że słów brakuje?

Gość gość
tez sie nie dziwie ze zdradzaja takie swinie jak wy

Gość gość
15:56 - jasne. to zostaw niemowlaka samemu sobie :D i dziecko tez boisz sie przebrac?? to jak twoj partner sie np. porzyga to nie posprzatasz po min? lub nawet miski mu nie podstawisz?