Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A potem dziwia sie co niektóre, ze facet je zdradza

Polecane posty

Gość gość
da się. zdziwiona?nie każda kobieta to z****** świnia

Gość gość
mozna sobie pierdnac ale cichacza a nie glosnego na caly pokoj

Gość cołko prowda
Takie jesteście zniesmaczone och! ach! ale co jedna to lepsze fantazje o podpaskach i fekaliach wymyśla... weźcie się poczytajcie zboczone dewiantki :o Mowa jest o zdradzie faceta której rzekomym powodem i usprawiedliwieniem jest bąk lub ogolenie krocza do porodu, do którego de facto nikt go pod karabinem nie zmusił i mógł się odezwać melepeta. Dla takiego fajansiarza nawet przesolona zupa jest dobrym powodem do zdrady. Ponadto jak ktoś tak lubi i obojgu z tym dobrze to niech nawet sobie na łeb sikają, co was to boli? Dziękuje za uwagę, miłego wieczoru życzę. Wypijcie winko z mężem, obejrzyjcie film zamiast na kafe wyzywać się i wymyślać historie o tamponach i kupach :o

Gość gość
to moze ty mu jaja bedziesz golic ?

Gość gość
ty masz fantazje o fekaliach? matko.. nas to brzydzi.. a podpaska to sprawa indywidualna każdej kobiety a nie faceta. Stuknij się w głowę

Gość gość
Ja mojemu gole jaja i co?

Gość gość
niepełnosprawny rozumiem jest

Gość gość
gość dziś ty masz fantazje o fekaliach? matko.. nas to brzydzi.. a podpaska to sprawa indywidualna każdej kobiety a nie faceta. Stuknij się w głowę xxx nic nie zrozumiałaś z jej przekazu i czytać ze zrozumieniem nie umiesz idiotko :o skoro was tak to brzydzi to czemu wymyślacie różne wizje, wykłocacie się o nie i ciągle o tych kupach i sikach gadacie. To jest dopiero obrzydliwe :o O! teraz doszło jeszcze golenie jaj :o do boju debilki do bojuuuu!

Gość gość
to poczytaj wczesniej co te swinie pisaly ze jak ich fagas siedzi na kiblu to one wchodza nie przeszkadza im rzyganie do lozka zmienianie przy kims podpasek

Gość gość
cołko prowda nie wysilaj się nie widzisz, że tu bójka idiotek z debilkami trwa? :P ja czytam i płaczę ze śmiechu :P co jeszcze wymyślą? może jedzenie rzygów zmieszanych z kupą z pampersa i wdychanie pierdów teściowej :P i owszem te najbardziej zniesmaczone to opiszą :P hahahaha

Gość gość
BIJCIE SIE! BIJCIE SIE!!! pierzcie się po pyskach, bo jakaś Iksińska wchodzi mężowi do kibla i puszcza przy nim bąki :P grrrr..... wrrrrr..... walczcie w imię kupy u Nowaków poznanych w necie :P hahahaha

Gość gość
gość dziś to poczytaj wczesniej co te swinie pisaly ze jak ich fagas siedzi na kiblu to one wchodza nie przeszkadza im rzyganie do lozka zmienianie przy kims podpasek xxx no i jak tak im dobrze to czemu szczekasz? robi ci to krzywdę jakąś, że tak dzielnie walczysz i przeżywasz :P

Gość gość
mnie to nie obchodzi jak dla mnie to mozecie sobie nawzajem nasrac na talerz i zjesc popijaja sswoimi szczynami

Gość laurette1
no przeżywają i się wiją w boleściach widzę :D coraz głupsze to kafe :( Jest temat o książkach bardzo fajny nowy ale zdycha po paru wpisach, bo kafeterianki wolą smarować o cudzych podpaskach i goleniu krocza zamiast udzielić się jakoś konstruktywnie. W każdym razie to jest dobry i prawdziwy obraz ludzi którzy tu siedzą. 99% debilek kłócących się o cudzą kupę i 1% oczytanych, kumatych babeczek z klasą. STRASZNE! :(

Gość gość
20:23 O! następna ma wizję :P Nie, nie obchodzi cię ale piszesz i piszesz, kłócisz się i wyzywasz ostro :P Nie osmieszajcie się już

Gość gość
laurette1 dziś 10/10

Gość gość
tak to jest zabawne gotowe tu przyjść i mnie zabić za to że puszczam bąki przy M :-D

Gość gość
laurette smutne to ale prawdziwe kto niby ma przyjść na ten temat o książkach? ta co pisała o jedzeniu kupy czy ta co pisała o oblizywaniu palców po tamponie? a może te które przeżywały i się wykłócały o obrzydlistwo jakiejś anonimowej baby którą facet golił?

Gość gość
wstyd byc mi kobieta :-O jak to czytam to naprawde nie wierze , ze mozna byc takim prymitywem :-O nie chodzi mi o to co wy wyprawiacie przy mezach ale jak sie zapedzacie i piszecie coraz obrzydliwsze idiotyzmy :-O jedna kloaka goni za druga :-O rzygam

Gość gość
No to juz teraz wiemy dlaczego faceci zdradzaja! Wystarczy Was poczytac ;) . A ta co sie dala golic, bylam 2 razy w ciazy i sama sie golilam :\ .

Gość gość
Tez byłam 2 razy w ciązy i.. sie nie goliłam wcale :D Nie musze, ani ja ani mój mąz nie mamy z tym problemu.. Nic mi z majtek nie wystaje :P A do samego porodu ogolił mnie mąz :D

Gość gość
gość dziś No to juz teraz wiemy dlaczego faceci zdradzaja! Wystarczy Was poczytac oczko.gif . A ta co sie dala golic, bylam 2 razy w ciazy i sama sie golilam xxx fajny byłby twój wpis gdyby nie ta przysrywka na końcu :o jestes taka sama jak te obleśne baby :o

Gość gość
heh zastanawiam sie, czym sie tu emocjonowac. mam to tak w d***e, mam tyle w d***e, ze zaraz walne pierda, a moze nawet i klocka (bede oblesna)

Gość gość
Ja rozumiem że są takie które udają przed mężem czy partnerem że są idealnymi istotami które nie mają zarostu na nogach, nie mają gazów, nie pocą się, nie wydalają... Mężczyzna widzi je tylko wydepilowane, z makijażem i ułożonymi włosami, śpiące w koronkowych koszulkach... Tyle że zderzenie z fizjologią prędzej czy później nastąpi. Będziecie leżeć spocone, z brudnymi włosami po cesarce, po porodzie pojawią się rozstępy albo naciągnięta skóra na brzuchu, złapie was jelitówka i będziecie modlić się do muszli. A wtedy książę z bajki odwróci się zniesmaczony bo przecież księżniczka okazała się być normalnym człowiekiem, takim jak on... Mój obecny mąż jeszcze w początkowej fazie związku zajmował się mną kiedy byłam w szpitalu. Mył mnie, mył mi włosy, golił nogi, karmił mnie i przewijał, później nie dziwił się że wstałam grubsza o 10 kg (hm, przynajmniej na apetyt się nie skarżyłam) i nie dziwił się że w domu idę pokurczona bo po wczorajszym spacerze do toalety i z powrotem mam zakwasy. Oglądał mnie brudną, spoconą, zapłakaną, rozdrażnioną. Pewnie że wolałabym być piękna, sprawna, pachnąca i radosna, taka jaką mnie poznał, ale moje chęci swoje, a życie swoje. I właśnie w czasie tych najgorszych doświadczeń zdecydował że chce być ze mną na zawsze... Teraz wiem że jeśli spotka mnie jakieś nieszczęście, choroba, wypadek albo po ludzku dotrwamy do starości i zniedołężnienia, będę go miała obok siebie.

Gość gość
wszystkie takie delikatne paniusie, wszyscy jestesmy ludzmi, nie mowie tu srac na srodku pokoju czy rzygac do lozka, ale co jest oblesnego w normalnej fizjologii czlowieka? co jest takiego zlego jak dziecko sie za przeproszeniem osra? mama ma go nie kochac i zostawic bo takie to jest ble i o fuj?

Gość gość
a jak wam peknie krocze przy porodzie albo sie osracie, a maz akurat bedzie przy porodzie? ma was zdradzic i wam sie nalezy?

Gość gość
Zakończmy ten temat dziewczyny Niech się te zniesmaczone, a jednocześnie wymyślające finezyjne wizje sików i kup dalej same wyzywają :o I tak im niektórych rzeczy nie wytłumaczycie, zaraz się zbiegną i zaczną od nowa, że rzygi, a sraka, a podpaska i kloaka :o

Gość gość
Dajcie spokój... bez obrazy, ale jeszcze chyba nie było takiego przypadku, żeby w sądzie na rozprawie rozwodowej facet zeznał, że rozwodzi się z żoną, bo ta pierdzi przy nim :P I może to by przeważyło decyzję sędziego, że to zdecydowanie jej wina, bo swoimi bąkami się do tego przyczyniła :D wyluzujcie!

Gość gość
ok byłaś w ciąży dwa razy i się goliłaś i chwała CI za to :-) a ja nie dałam rady sama no i co ? i on mnie wygolił no i co? w czym masz problem ?? nie uwierzę że on mnie zostawi bo mnie golił do porodu nie jest prymitywem :-o rozumie mnie i kocha jeżeli by wynikła taka potrzeba to ja bym też wygoliła mu genitalia do zabiegu bądź operacji jeżeli by chciał

Gość gość
co Wy macie z tym goleniem sie do porodu? i z tym, ze samej nie dalyscie rady. Prymitywne wymówki, brzuch w niczym nie przeszkadza. Nie wspomne nawet tym, ze do porodu nie trzeba sie golic, bo to nie pokaz mody . Jak jedna z druga sie golila reguralnie do 8 miesiaca ciazy, to przez miesiec nie urosly wam wlosy po kolana... ale macie problemy z pupy. Popieram, ze w wiekszosci chwaliscie sie swoja glupota a nie wyluzowaniem w kwestiach fizjologicznych