Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A potem dziwia sie co niektóre, ze facet je zdradza

Polecane posty

Gość gość
cołko prowda napisałaś najtrafniej jak zwykle zresztą 🌻

Gość gość
gość dziś Jak czytam takie glupoty, pierdzenie, sranie, sikanie, jeszcze wizyty u gina .. Wszystko powinno sie odbywac w obecnosci faceta to mi sie zygac chce ;/ . Moja kolezanka 10 lat po slubie (tak jak ja) pierdzi przy mezu, nawet dala sobie c*pke golic gdy byla w ciazy bo to takie "naturalne" a teraz ten lata za innymi .. xx A dlaczego nie? Jesteś takim samym człowiekiem jak twój mąż. Też pierdzisz srasz i sikasz. Chcesz go pozostawić w błogiej nieświadomości? A wiesz, że potem możesz mieć problem? Kiedy zachorujesz, to on będzie miał do ciebie wstręt. No bo jak to? Ty rzygasz? Jesteś blada jak śnieg? Jakaś taka brzydka się zrobiłaś no fuuj! Ginekolog to taki sam lekarz jak inny, a mąż koleżanki to zwykły ciul.

Gość gość
Chyba jestem jakaś dziwna. Nie robię kupy przy mężu-ba krępuje mnie to. Bąków też przy nikim nie puszczam. W ciązy potrafiłam się sama ogolić. Mało tego mój mąż też przy mnie nie sika/nie robi kupy.Przy porodzie był ale do pewnego momentu-potem poprosiłam żeby wyszedł. Mąz mnie kocha mimo że nie widział mnie obrzyganej czy obesranej:D

Gość gość
gość dziś 14 :20 czekałam na to dziuniu smiech.gif i wygrałam zakład dzięki smiech.gif x Bzdura na nic nie czekałaś. Zrobiłaś byka i teraz się musisz jakoś usprawiedliwić. Ha ha ha zakład. To ile ci jestem winna lekcji ortografii z j.polskiego? gość dziś vvvv tak wygrałaś zakład pechowiec.gif zakładasz się z inna kafe kurą o wykrywanie byków na forum? pechowiec.gif weź się nie ośmieszaj, bo nawet anonimowo się musisz wytłumaczyć z ewidentnego błędu, bo zwyczajnie ci głupio zakompleksiony buraku jezyk.gif żaaal! x Tylko nie kafe kurą:), ten post jest moim pierwszym. Wychodzę z założenia, że jak jakaś analfabetka wypomina komuś błędy ort. to powinna się przypilnować, aby nie zrobić błędu u siebie. Czyli taka jak napisałaś - żeby się z niego nie tłumaczyć, bo to po prostu żałosne:)

Gość gość
gość dziś ale już drapanie się po jajach, rzucanie starych skarpet po domu, bekanie, i darcie mordy na meczu przed tv i te inne delikatesy które serwuje nam 99,999999% facetów to już szczyt kulturki i taka wasza natura która musimy w pełni akceptować, a nawet się nią zachwycać :o Mnie też musiał mąż ogolić, bo niby kto miał to zrobić jak sama nie mogłam? Jak chcecie poużywać to już wam ci/pka nie straszna i jesteśmy waszymi zabawkami natomiast jak dopadają nas ułomności to do lochu z nami, bo nie jesteśmy ludźmi. Na szczęście mój mąż jest też moim przyjacielem i dalej się kochamy i niczego to nie zmieniło. Zwykła normalna czynność!!! moją waginę widział nie raz :P goli się sam prawie codziennie więc zero wrażenia to na nim zrobiło, no ale my się traktujemy jak człowiek człowieka. Jak on był po wypadku to ja mu tyłek myłam właśnie. Natomiast jeżeli kobieta ma być dla ciebie jak rzecz, jak dekoracja i nie przyjmujesz, ze może mieć ludzkie przypadłości to współczuję tej która na ciebie trafi. Sam też się nie zdziw jak dostaniesz kopa za coś czego się nie spodziewasz

Gość gość
byczadbana WTF -co to znaczy ? Nie założyłam się z kafe kurą tylko ze znajomą siedzimy i się śmiejemy :-D mówiłam jej że tu na każdym topiku jest tak napisałam dwa posty pod rząd sama siebie zjechałam i znalazła się taka dziunia jak ty DZIĘKUJEMY :-D

Gość gość
gość dziś Chyba jestem jakaś dziwna. Nie robię kupy przy mężu-ba krępuje mnie to. Bąków też przy nikim nie puszczam. W ciązy potrafiłam się sama ogolić. Mało tego mój mąż też przy mnie nie sika/nie robi kupy.Przy porodzie był ale do pewnego momentu-potem poprosiłam żeby wyszedł. Mąz mnie kocha mimo że nie widział mnie obrzyganej czy obesranejsmiech.gif xx No nie popadajmy w skrajności. Nie chodzi o to, abyś przy otwartych drzwiach codziennie się załatwiała, abyś się specjalnie wypinała, czy bekała prosto do ucha. Chodzi o to, aby twoja fizjologia była naturalna dla męża tak jak jego dla ciebie. Bo potem naprawdę może być problem, jak przytrafi się choćby bardzo ciężka grypa jelitowa. To herbaty nawet nie poda.

Gość gość
kocham pyskówki kafe :-D

Gość gość
no wybacz ale nie dążę do tego żeby zobaczyć jak mąz robi kupę-nie dorosłam do tego etaupu kafe kurek

Gość gość
gość dziś Taaak koleżanka obok ha ha. Udowodnij! Nie kompromituj się:) Każde wytłumaczenie jest dobre, aby nie wyjść na tłuka.

Gość gość
nie chodzi żeby dążyć do tego czy się tym jarać albo się gapic i nie rób z siebie głupszej niż jesteś! ja wchodzę do łazienki po coś jak potrzebuję, a mąż się akurat kąpie, goli albo sika. Piczę tez dwa razy mi ogolił i nie umarliśmy. On też włazi mi do łazienki po coś jak zapomni albo potrzebuje na już. Nie robimy z tego tragedii.

Gość gość
gość dziś no wybacz ale nie dążę do tego żeby zobaczyć jak mąz robi kupę-nie dorosłam do tego etaupu kafe kurek x Nie bój się, albo dorośniesz, albo mąż przestanie się krępować. A kto powiedział, że masz zanim do łazienki wchodzić? Jakoś na siłę robisz z siebie tutaj kulturalną babkę. Jak zwykle na kafe skrajność goni skrajność.

Gość gość
pogoniłbym taką fleję z domu co to włazi mi srać jak się golę

Gość gość
piszecie tak jakby puszczenie bąka w obecności męża wpływało na jego zdradę. Zastanówcie się.

Gość gość
Jaka skrajność?że mąż nie pierdzi przy ludziach? że nie beka? że nie rzuca urwami na meczu bo woli oglądać programy motoryzacyjne? że nie sra pod siebie pijany?czy to że sam pierze swoje majtki?TO JEST KULTURA OSOBISTA a dla ciebie skrajność:D

Gość gość
gość dziś Dokładnie tak! Mąż ma być świadomy, że jego żona dokładnie takim samym człowiekiem jak on.

Gość gość
nie powiedziałam, że wchodzę srać jak się goli niekumaty nieuku :o tylko np jak zapomnę czegoś z łazienki czyli potrzebuję jakiś kosmetyk, ręcznik, mop :o Matko! dobrze, że mój mąż nie jest takim jełopem bez szkoły, bo juz nawet pierdzenie bym przebolała prędzej niż takiego je/bca jaskiniowego :o

Gość gość
gość dziś Chyba jestem jakaś dziwna. Nie robię kupy przy mężu-ba krępuje mnie to. Bąków też przy nikim nie puszczam. W ciązy potrafiłam się sama ogolić. Mało tego mój mąż też przy mnie nie sika/nie robi kupy.Przy porodzie był ale do pewnego momentu-potem poprosiłam żeby wyszedł. Mąz mnie kocha mimo że nie widział mnie obrzyganej czy obesranejsmiech.gif a potem przez przypadek z cichacza zrobi się głośny bąk i mąż się dowie że jednak kobiety też puszczają bąki i będzie rozwód. często golę żonę nie mam z tym problemu i ona też bo wie ze robię to dokładniej. w łóżku też sie dobrze potrafimy bawić bo znamy swoje upodobania. czy przystawiam żonie głowę do tyłka jak puszczam bąka odpowiem nie... czy nieraz mi się zdarzy puścić małego gdy jest w tym samym pokoju to powiem tak. przy porodzie byłem do końca a mdlałem zazwyczaj przy pobieraniu ktwi

Gość gość
gość dziś No i nie rozumiesz. Przy ludziach ma nie pierdzieć, ale przy tobie przy swojej żonie, swojej drugiej polówce ma prawo mu się zdarzyć. Tak samo tobie. Robisz z siebie bez sensu super kulturalną. Wy może w ogóle z mężem bąków nei puszczacie, nie bekacie i nie sracie. Dobrze ci napisała moja poprzedniczka jesteś niekumata.

Gość gość
fuj, obleśne babska na tym forum siedzą. Dobrze że jeszcze są normlani ludzie na tym swiecie a nie byle osrańce co to tylko z mopem całe dnie latają

Gość gość
mój też mnie golił i co?? niektórzy może to lubią??

Gość gość
15;02 ale to jest fetysz już :-o

Gość gość
no i co???

no nie sądzę, żeby facet latał za innymi go ogolił swojej żonie krocze do porodu. Ale fajna wymówka :) Ja też wolałam, zeby mnie mój mężczyzna ogolił do porodu niż jakaś obca baba- co w tym dziwnego i nienaturalnego?? Nie pierdzimy, nie sramy i nie sikamy przy sobie "na siłę". Ale czasem trzeba wejsć do łazienki jak ktoś akurat to robi. Proste.

Gość gość
Bardzo fajna wymówka z tym kroczem faktycznie :P Każde wytłumaczenie jest dobre byle tylko cudzego faceta usprawiedliwić i się nad nim poużalać :o

Gość gość
niedojdy-ogolić się nawet same nie potrafią

Gość gość
mnie też to obrzydza, pierdzenie, sranie, zmienianie podpasek przy facecie albo zostawienie brudnej podpaski w lazience, wyciskanie syfow przy facecie, dla mnie to obrzydliwe, ja nawet przy wlasnych rodzicach bym sie wstydzila tak zachowywac a co dopiero przy chlopaku

hehehe, no może i niedojda jestem, ale z moim wielkim brzuchem nie byłam w stanie:):) Aczkolwiek nie powiem, próbowałam, bo jakoś mi niezręcznie było. No ale co poradzic, praw fizyki nie udało mi sie przeskoczyć:)

Gość gość
D**e tez Wam podciera?:D