Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydszy Kafeterianin ever FOTO

Polecane posty

Gość gość
Podobny do Rooneya

Gość gość
Wiedzialam ze keler

Gość gość
Daleko mu, bo Keller jest brzydszy

Dlaczego nie wkleisz własnego zdjęcia :D ? x Boisz się, że wyglądasz dużo bardziej ŻAŁOŚNIE od gostka, x którego zdjęcie NIELEGALNIE WYKORZYSTUJESZ.

Nie ma nic gorszego niż brzydota pozująca na coś takiego niewinnego. Może gdyby inaczej się upozował i zrobił cokolwiek ze sobą, nie no to straszne. Rzucę okiem jeszcze raz, nie jednak nie, nie mogę.

Gość gość
prawik24 głupą minę zrobił i zdjęcie z bliska, Keller to ohyda

Gość gość
En z drugiej foty widac ze niezla patologia. Zobaczcie ta szafke z tylu. Z lat 60tych zbita wlasnorecznie.Niezle ubostwo.

Gość gość
misio1 to też nick Kellera, nawet ktoś tu ostatnio założył temat o tym i wskazał dowody

Gość gość
Lepsza szafka z lat 60' niż 80' jak u Kellera

Gość gość
Ten pierwszy wuglada jak bael. Demon

Gość gość
Keller jest zakochany do szaleństwa w Noxelii

Gość gość
misio - przecież to ten sam debil, który zakładał ciągle te tematy o noxelii :D znudziła mu się ona, to teraz będzie napieprzał tematy o kellerze itd.

Gość gość
Keller wyga lada jan demon

Gość gość
gość dziś misio - przecież to ten sam debil, który zakładał ciągle te tematy o noxelii smiech.gif znudziła mu się ona, to teraz będzie napieprzał tematy o kellerze itd. x Keller = misio1, skończ sam sobie odpisywać z orange jak ostatnio robiłeś to z pomarańczowego nicka gość z wizytą, z którego również broniłeś Noxelii

>>>misio - przecież to ten sam debil, który zakładał ciągle te tematy o noxelii znudziła mu się ona, to teraz będzie napieprzał tematy o kellerze itd.<<< x A kto to był ten Keller? x I czym podpadł, temu PÓŁGŁÓWKOWI :D ?

Gość gość
Keller zawsze występków Noxelii usprawiedliwiał nawet wyłudzanie kasy przez nią

>>>z którego również broniłeś Noxelii<<< Nie wiem: kim jest Noxelia, więc nie mogę jej bronić. x Wiem za to, jakim KRETYNEM jest autor tego tematu :(.

Gość gość
Keller, po co podbijasz tematy ośmieszające cię z nicka misio1? Jesteś aż tak upośledzony?

>>>Keller zawsze występków Noxelii usprawiedliwiał nawet wyłudzanie kasy przez nią<<< Były jakieś dowody na te wyłudzenia ? x Czy tylko bełkot debila, który ten temat założył ?

Gość gość
Podejrzewam ze polowa ludzi z kafe wyglada jak ten 1szy. Laski tez nie lepsze. Malo ktora realizujaca sie realu dziewczyna siedzi na tym forum. Wiekszosc to pasztety ktorych nikt nie chce, moga sobie tylko siedziec na tym forum i wypisywac marzenia kogo to one by nie chcialy miec i rzekomo jakie to maja wymagania. A prawda taka ze jakby pierwszy lepszy sie nia zainteresowal to by zeswirowala ze szczescia. Na studiach mialem taki myk ze wlasnie niby zainteresowalem sie taka srednia laska ktora chodzila i gadala kogo to ona nie bedzie miala, jakiego przystojniaka z kasa, takiego jakiego wszyscy by jej zazdroscili. W rzeczywistosci to nie ona rozdawala karty, bo po prostu kazdy mial ja w d***e. Niby z ryja byla taka 7ka ale d**e miala jakas plaska te cyce male ogolnie nie miala tego czegos. Zainteresowalem sie nia tak dla jaj, zaczalem z nia gadac, zauwazac ja, czasem powiedzialem jakis taki delikatny komplement. Po 2 tygodniach juz mi nogi rozkladala po jednej z imprez. Przy czym alkoholu nie pila, wiec robila to na trzezwo. Taka to prawda o tych wszystkich ksiezniczkach. Aha, a ja przystojny wcale nie jestem, wiec sobie wyobrazcie

Gość gość
w większości to bełkot tego debila. już nie mówiąc o nazywaniu go pedofilem itd. posługując się jego prawdziwymi danymi. szkoda, że michał już tu nie wchodzi. inaczej mógłby to zgłosić.

Gość gość
misio1 x były dowody i to na żywo, a ty misio zamknij morde jak jesteś nie w temacie

Gość gość
no i co że ją bronił? zazdrościsz? tak cię to boli, niedowartościowany kretynie? durniejszego powodu już nie mogłeś wymyśleć

Gość gość
Przecież Michał już to zgłosił! Napisał do Bravo Girl!

Gość gość
Keller i Marciniak, myślicie, że nie widać, że to wy?

Gość gość
to jest oczywiste, że ten idiota naczelnik/sraczelnik/troll bawi się kosztem gościa z fotki nieważne jaki jest ten Keller i co wypisywał na Kafe z pewnością nie jest żadnym pedofilem właściwie ten debil sraczelnik już się kwalifikuje do prokuratury ale ktoś musiałby się za niego zabrać

>>>w większości to bełkot tego debila. już nie mówiąc o nazywaniu go pedofilem itd. posługując się jego prawdziwymi danymi. szkoda, że michał już tu nie wchodzi. inaczej mógłby to zgłosić.<<< Już za samo nielegalne wykorzystywanie wizerunku, miałby sprawę wygraną. Wystarczy wynająć prawnika. Sąd obciąży kosztami sądowymi i zastępstwem prawnym debila i będą mu z renty zabierać. Wtedy ryja zamknie.