Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci oglądaja sie za pieknymi kobietami czy podziwiaja je?

Polecane posty

Gość gość

jak to jest?? bo ja jak widze piekna dziewczyne i mojego faceta ,który patrzy na nią to od razu jestem zazdrosna.. nie wiem czemu ale zazdrosc mnie zżera..

Gość gość
Nie, mój mąż na szczęście nie jest z tych "strzelających oczami na prawo i lewo". I bardzo się z tego cieszę, bo trudno by mi było takie zachowanie zaakceptować. Ale niestety jest dużo takich mężczyzn, którzy nigdy nie skończą etapu poszukiwań, zawsze się rozglądają za kobietami, rozmowy prowadzą na zasadach flirtu. I niestety tacy mężczyźni prędzej czy później zdradzają.

Gość gość
Ile masz lat? :) Ja mam 32. I 10 lat temu (jestem z moim obecnie mężem od 11 lat) na pewno byłam zazdrosna, gdy spojrzał na jakąś dziewczynę moim zdaniem ładniejszą ode mnie. A teraz? oczywiście, że nadal kochamy się, szanujemy i jest też jakaś zazdrość w związku, bo mała szczypta zazdrości powinna być. Ale tak jak i on czasem spojrzy na kobietę (ale nie oglada się za nią), tak i ja czasem zmierzę z góry na dół atrakcyjnego mężczyznę. To naturalne.Każdy tak robi. nie ma nic złego w samym spojrzeniu na kogoś! Gorzej, jak mężczyzna pożera jakąś inną kobietę wzrokiem w obecności swojej partnerki, to jest po prostu brak szacunku i dziecinada.

Gość gość
ja uważam, że to normalny odruch każdego faceta. nie da się nie zauważyć pięknej kobiety czy przystojnego mężczyzny. takie zarkanie wcale nie musi prowadzić do zdrady.

Gość gość
popieram w 100% gosc 11 . 07 ! szybkie spojrzenie , bo faceci sa wzrokowcami i chocbys byla najpiekniejsza na swiecie to facet zawsze spojrzy na inna,tacy sa po prostu. Co innego perfidne gapienie sie , wodzenie za nia wzrokiem a juz wogole ogladanie to straszny brak szacunku dla wlasnej partnerki. Nie ma na to wytlumaczenia, ile sie mozna gapic, jak mu sie tak podoba to niech za nia za****a bo mi taki smiec nie potrzebny.

Gość gość
a ja często ide ulicą i faceci ida ze swoimi partnerkami a gapią sie na mnie i oglądają oraz mrugaja oczami..przy ich kobietach,które tego nie widzą.lub udaja ze nie widzą..wtedy żal mi tych lasek.

Gość gość
czasem mam to samo.. aż mam ochotę coś im powiedzieć